DeLight KINETIC eszközök - Első rész: vezeték nélküli csengők

Utoljára frissítve: 2022 május 06, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek

Kétrészes cikkünkben a DeLight KINETIC termékcsaládjával ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről. Első cikkünkben a vezeték nélküli csengők kerülnek bemutatásra.

A Delight legújabb típusai kétféle színben, matt fehér és matt fekete változatban is kaphatóak. Csak ízlésünk és igényeink határozzák meg, hogy melyiket válasszuk.

Külsejüket tekintve a letisztultság és az ívelt formák jellemző rájuk. A kültéri egységek szintén lekerekítettek, a csengőgombon kis piktogram jelzi a funkcióját, körülötte pedig elegáns króm keret található. A mutatós, ámde puritán designnak köszönhetően a beltéri egység sem változtatja meg a helyiség dekorációját.

Előfordulhat az, hogy utólag szükséges egy csengő beszerelése. Ilyenkor elég macerás lehet egy vezetékes csengő bekötése. A fal fúrása és a vezetékek igényes elvezetése hosszadalmas munka, emellett nem biztos, hogy esztétikusra is sikerül. Arról nem is beszélve, amikor a ház távolabb esik a kerítéstől. Ráadásul, ha szakemberre bízzuk a munkát, annak elég borsos lehet a végösszege. Mindez elkerülhető ennek a vezeték nélküli technológiának a segítségével, tehát időt és pénzt is spórolhatunk vele.

Az új KINETIC technológiának köszönhetően a kültéri vezeték nélküli billenőkapcsolós egység nem igényel elemet! A gomb megnyomásakor a csengő belsejében található dinamó gondoskodik az áramellátásról. Használata tehát energiatakarékos, környezetbarát. Felszerelése is egyszerű a mellékelt kétoldalú ragasztó segítségével, de akár tipli és csavarok által is rögzíthetjük, amik szintén megtalálhatóak a csomagban.

A beltéri egység konnektorhoz csatlakoztatását követően az eszköz működőképes. A 38 különböző dallam és 3 hangerőszint áll rendelkezésünkre. 
Ami az IP védelmet illeti a beltéri egység IP20, a kültéri nyomógomb IP54-es védelemmel van ellátva. Ez utóbbi tehát a por bekerülése ellen korlátozott védelmet, míg bármely irányból fröccsenő víz ellen nagyobb fokú védelmet biztosít. 

A rádiófrekvenciás vezérlő működési frekvenciája 433 MHz és akár 100 m is lehet a hatótávolság.

Ezeknek a csengőknek a használatával tehát időt, pénzt és energiát is spórolhatunk, ezáltal kímélve környezetünket. Ráadásul megóvhatjuk magunkat rengeteg bosszankodástól is. Az elemcserére sem lesz gondunk, ezáltal is védjük természetünket. Felszerelésük, beüzemelésük szaktudást nem igényel. Bárki könnyen és gyorsan telepítheti saját otthonában, de akár irodában vagy boltban is használhatjuk. Kínálatunkban megtalálhatja a DeLight KINETIC termékeit.

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 1 év
IP54
230 Volt
Kinetic vezeték nélküli csengő (Nyomógomb + 2 db beltéri) fehér
Raktáron: 1 darab
Ár: 10 941 Ft /darab
2.
Garancia: 1 év
IP54
230 Volt
Kinetic vezeték nélküli csengő (Nyomógomb + 2 db beltéri) fekete
5-7 munkanapon belül
Ár: 10 941 Ft /darab
3.
TOP
Garancia: 1 év
IP54
230 Volt
Kinetic vezeték nélküli csengő (Nyomógomb + beltéri) fekete
Raktáron: 3 darab
Ár: 7 341 Ft /darab
4.
Garancia: 1 év
IP44
230 Volt
Kinetic vezeték nélküli csengő és éjjelifény (1 db nyomógomb + 1 db beltéri) fehér
Raktáron: 1 darab
Ár: 6 250 Ft /darab
5.
TOP
Garancia: 1 év
IP44
230 Volt
Kinetic vezeték nélküli csengő és éjjelifény (1 db nyomógomb + 2 db beltéri) fehér
Raktáron: 3 darab
Ár: 9 390 Ft /darab
6.
Garancia: 1 év
IP44
230 Volt
Kinetic vezeték nélküli csengő és éjjelifény (2 db nyomógomb + 1 db beltéri) fehér
Raktáron: 1 darab
Ár: 9 390 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
766.800+ elégedett vásárló
488.800+ raktáron lévő termék
199.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése