Alumínium LED profil, LED szalag profil

Új! Touch LED dimmerek érkeztek!

Utoljára frissítve: 2012 augusztus 28, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Új! Touch LED dimmerek érkeztek!

A zsinóros fényerő szabályzónk továbbfejlesztett változatát szeretnénk bemutatni, hiszen a fejlődés nem állhat meg. A potmétert egy érintésérzékeny felülettel helyettesítették, így a méret tovább zsugorodhatott, valamint a fehér mellett megjelent a fekete színű dimmer is.

Csatlakoztatás tápegységhez és LED szalaghoz, LED modulhoz

A csatlakoztatás módja teljesen ugyanaz mint az előző generációs fényerő szabályzónál: a ki-, és bemenet szabványos DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm), így a hálózati adapterek kimenete közvetlenül csatlakoztatható a dimmer bemenetére. A dimmer kimenetére pedig a legegyszerűbben egy DC->sorkapocs átalakítóval lehet a LED szalagokat, LED modulokat csatlakoztatni.

Új! Touch LED dimmerek csatlakoztatása!


Vezérlési lehetőségek

Az új érintős vezérlő alkalmas a csatlakoztatott LED termékek (12V-os feszültségű LED szalagok, LED modulok) ki-, és bekapcsolására, mely funkciót az érintésérzékeny felület rövid idejű megérintésével érhetünk el. A ki-, és bekapcsolás nem azonnali, hanem a beállított fényerősségről folyamatosan elhalványodva kapcsol ki és be a dimmer. A dimmeléshez (a fényerő növeléséhez, csökkentéséhez) hosszan tartsuk az ujjunkat az érzékelő felületen, majd, a megfelelő fényerősség elérésekor engedjük el.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése