Por és páramentes LED lámpatest bemutató és teszt!

Karácsonyi LED dekorációk, mennyezeti LED lámpák, mozgásérzékelő LED reflektorok

Utoljára frissítve: 2021 november 04, csütörtök Magazin: Hírlevelek

A LED fényfüzér az egyik legkülönlegesebb világító dekoráció, amellyel nem csak karácsonykor, hanem az év többi napján is meghitt hangulatot teremthetünk lakásunkban vagy udvarunkban. Ezt használhatjuk növényeken, ablakban, vázában, asztaldíszeknél és egyéb kreatív tevékenységeknél. A LED füzér többféle színben és formában is megvásárolható, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Tekintse meg széles kínálatunkat!

Mennyezeti LED lámpák

A hagyományos foglalatos UFO lámpák leváltására érkeztek a LED UFO lámpák. A LED techológiával szerelt mennyezeti LED lámpák sokkal kisebb energiával, mégis legalább akkora vagy nagyobb fényerőt biztosítanak, mint a fénycsöves vagy a normál izzós mennyezeti lámpák. A LED-del egybeépített mennyezeti UFO lámpák felépítésükből adódóan sokkal jobb világítási képpel rendelkeznek, mint a lámpákat fekvő módon használó hagyományos társai. Az UFO lámpák legnagyobb része szinte törhetetlen, sárgulásra nem hajlamos műanyag burával érkezik, segítve ezzel a könnyű tisztítást és a hosszú élettartamot.

2 év 1800 lumen
Nem dimmelhető
IP65
IP65 mennyezeti LED lámpa (24W/1800Lumen) 4000K
IP65 mennyezeti LED lámpa (24W/1800Lumen) 4000K 7 690 Ft
2 év 1800 lumen
Nem dimmelhető
IP20
Julia mennyezeti LED lámpa (24W/1800Lumen) természetes fehér
Julia mennyezeti LED lámpa (24W/1800Lumen) természetes fehér 6 990 Ft

Mozgásérzékelő LED reflektorok

Kültéri használat vagy parkolók, udvarok, garázsok esetében kifejezetten praktikus megoldást jelentenek mozgásérzékelős LED reflektor termékeink, amelyekhez rendkívül kedvező áron hozzájuthat. Ha nincs szükség folyamatos világításra vagy biztonságtechnikai okokból szeretne világítani, a mozgásérzékelős reflektor a jó megoldás. A LED mozgásérzékelős reflektorok nem fogyasztanak nagy mennyiségű elektromos áramot, fényükkel mégis teljesen be lehet világítani akár egy teljes udvart vagy telephelyet is.

Az ANRO Webáruház kínálatában Ön rengeteg, prémium minőségű mozgásérzékelős LED reflektor típus közül szemezgethet, hogy igényeihez a legtökéletesebb kivitelt sikerüljön megrendelnie: tekintse meg mozgásérzékelő reflektor repertoárunkat!

Novemberi újdonságaink!

Asztali nézet megjelenítése