FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!

Műrattan kerti bútorszettek, műfű 8 év garanciával, Day&Night vászon rolók

Utoljára frissítve: 2021 szeptember 06, hétfő Magazin: Hírlevelek

A Corfu egy újabb elegáns bútor szett, melynek felülete rattant imitáló anyagból készült. A termékek stílusos színű, puha párnákkal együtt kerülnek értékesítésre. A bútorok könnyű, de stabil szerkezete nagyon jól alkalmazkodik a ház körüli terekhez. A termékcsalád azoknak ajánlott, akik kis területen szeretnének kialakítani egy pihenősarkot a friss levegőn, a szettek pedig tovább bővíthetők a Corfu önálló elemeivel. UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. Könnyű tisztán tartani, nagyon egyszerű összeszerelés.

A megfelelő kerti bútor nemcsak kényelemmel szolgál a vendégek és a család számára, hanem nagyban hozzájárul az udvar stílusához is. A Corfu termékei szettben és önállóan is megvásárolhatóak, széles választékunk pedig lehetőséget ad szabadon kialakítani az Ön számára ideális kombinációt. Legyen szó sütögetésről, családi társasjáték estről vagy borozgatásról, az ANRO hatalmas kínálatából Ön is a legtöbbet hozhatja ki otthona külteréből: tekintse meg minőségi, raktárról rendelhető termékeinket!

1 év Grafit
2 személy
77 cm
57 cm
42 cm
Corfu műrattan kerti asztal - grafit
Corfu műrattan kerti asztal - grafit 16 990 Ft
1 év Grafit
1 személy
75 cm
70 cm
79 cm
Corfu műrattan kerti fotel - grafit - hűvös szürke
Corfu műrattan kerti fotel - grafit - hűvös szürke 35 990 Ft

Műfű raktárról, 8 év garanciával

A szép pázsit telepítése rendkívül időigényes és költséges munka. Ráadásul nem mindenkinek van lehetősége rendszeres öntözésre és a gyep karbantartására. A műfű teraszra, belvárosi erkélyekre és családi házak udvarára is kedvező árú és kényelmes megoldás, ha szeretnénk puha műfű szőnyeget és zöld hangulatot csempészni a környezetünkbe.

A műfüvek legnagyobb ellensége a napsugárzás, annak is természetesen a romboló UV tartománya. Gyártónk szabadalmazott megoldásai már alapanyag szinten biztosítják az erős UV védelmet, melyet további anti-UV stabilizációs eljárásnak vetnek alá. Az eredmény: igen hosszú színtartási idő, melyre a gyártó 8 év garanciát vállal!

Ismerje meg a webshopunkban kapható termékeket!

EASYFIX Day&Night sávos vászon rolók

A hagyományos vászonroló speciális kivitele a sávos roló. A sávos rolóval (doppelroló és zebraroló néven is ismert belső árnyékoló szerkezet) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló.

A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között. A Day&Night rolók acélszürke és fehér színekben, 42,5 cm-től 97 cm szélességig hét méretben kaphatóak áruházunkban.

Augusztusi újdonságaink!

1 év 4 kg/csomag
Kerti,
Naturen Bio kerti trágya (4 kg)
Naturen Bio kerti trágya (4 kg) 4 450 Ft
1 év 9 kg/csomag
Gyeptrágyák
Gyeptrágya és gyomirtó egyben, 450 m2 fűre (9 kg)
Gyeptrágya és gyomirtó egyben, 450 m2 fűre (9 kg) 23 990 Ft

Asztali nézet megjelenítése