Elektromos autó flotta

Utoljára frissítve: 2022 május 18, szerda Magazin: Karbonsemlegesség 2023-ra!

Az energiától való függetlenedés nem lehet teljes, amíg valamilyen belsőégésű gépjárművel rendelkezünk. Éppen ezért a 2021-es évben elkezdtük lecserélni hagyományos autóinkat villanyautókra. Az első elektromos autókkal annyira meg voltunk elégedve, hogy alig 1 év alatt az átállás szinte teljesen megtörtént.

Nézzük, hogy milyen típusokat választottunk!

Citroen C-Zero /Peugeot Ion

2021. márciusában vásároltuk meg első elektromos autónkat egy Citroen C-Zero-t. Az autó már ekkor is 10 éves volt, mindössze 70%-os állapotban volt az akkuja, mégis, ez az autó bizonyította be, hogy igen, van élet a benzin után.

BMW i3

Volkswagen e-UP!

Renault ZOE

Kia e-Niro

Az ANRO Épületdíszítés Kft. folyamatosan a minél hatékonyabb és kisebb karbonlábnyomú működésre helyezi a hangsúlyt. Ennek fontos eleme a LED világítás is, melyet közvetlenül értékesítünk is kedves vásárlóinknak! Hatalmas választékban kínálunk különféle LED szalagokat, LED lámpákat, LED paneleket és különböző ipari LED lámpatesteket! Ezek legnagyobb része, raktárról, azonnal elérhető! Ha szimpatikusnak tartjátok környezetvédelmi törekvéseinket, kérjük, támogassatok minket azzal, hogy a szükséges termékeket tőlünk szerzitek be!

19 év szakmai tapasztalat
818.200+ elégedett vásárló
422.200+ raktáron lévő termék
209.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése