Virágozzunk függőlegesen: élő növényfalak kis helyen!

Utoljára frissítve: 2021 május 04, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

Az emberek életének mindig is elengedhetetlen részét képezte a természet. Megnyugtat és feltölt minket a közelsége, szeretjük élvezni minden pozitív hatását. A mai modern világban azonban lakókörnyezetünk egyre távolabb kerül a természettől.

Az ANRO Épületdíszítés Kft által forgalmazott függőleges növényfal ennek a kiküszöbölésére jött létre. A hordozható zöldfal segítségével színt és életet vihetünk a hétköznapokba! A zöldfalak jótékony hatása közé sorolható, hogy oxigént termelnek és javítják a levegő minőségét. Látványuk stresszcsökkentő, ezáltal komfortosabb közeget teremt akár munkahelyen, akár lakásban alkalmazzuk.

Az Innowall zöldfal kreációja: akár 24 cserépnyi élő növényt is beültethetünk, így burjánzó növényfalat létrehozva szinte bárhol!

Az Innowall zöldfal kreációja: akár 24 cserépnyi élő növényt is beültethetünk, így burjánzó növényfalat létrehozva szinte bárhol!

 

 

Miből áll a zöldfal és mik a hordozható zöldfal előnyei?

Az ANRO-nál megtalálható zöldfal egy innovatív termék. Precízen kialakított, prémium minőségű szerkezet. Lehetőséget biztosít a szobanövények függőleges elhelyezésére, amellett, hogy gondoskodik a megfelelő folyadék- és tápanyagellátásról is. A hordozható zöldfal gyorsan és egyszerűen telepíthető, nem igényel elektromos áramot és csepegtető rendszert sem kell kiépíteni ahhoz, hogy a gyönyörű növényfalat varázsoljunk bármely beltéri helyiségbe!

felirat

A kreatív szerkezet felépítése: igény szerint egymásra építhető kaspó sorok, beépített öntöző rendszer, vízszint mérő, fém váz, fém talp.

 

Az egymásra épülő elemek tetszés szerint kombinálhatóak, segítségével bármekkora falfelület kialakítható. Egy masszív fém tartószerkezet felel a zöldfal stabilitásáért és erre lehet rögzíteni a növénytartó dobozokat. A dobozokon belül igény szerint helyezhetjük el a növényeket, külön műanyag cserepekbe. A cserép kiemelhető és oldala nyitható, így könnyedén elvégezhető a földdel való feltöltés és a növény beültetése.

A kiemelhető ültetőedény megkönnyíti a növények telepítését!

A kiemelhető ültetőedény megkönnyíti a növények telepítését!

 

A növények a folyadékot és a tápanyag utánpótlást alulról azaz a gyökerük felől kapják, ezért éppen annyi vizet vesznek fel, amire ténylegesen szükségük van. A növénytartó végén egy vízszintmérő is be van építve, amelynek segítségével könnyen ellenőrizhető a növénytartóban tárolt víz mennyisége, azaz a függőleges kertünk vízigénye. A rendszer hosszú időn át képes a vizet tárolni, így kevés gondoskodás mellett teremti meg a fejlődéshez optimális körülményeket!

A zöldfal tetején lévő öntözőnyíláson keresztül a legegyszerűbb a víz- és a tápanyagok utánpótlása.

A zöldfal tetején lévő öntözőnyíláson keresztül a legegyszerűbb a víz- és a tápanyagok utánpótlása.

 

Hol használhatóak a zöldfalak?

A rendszer nagyon kevés karbantartást igényel, ezért lakóépületekben és intézményekben is jó választás lehet. Ideális irodákba, éttermekbe, kávézókba, magánlakásokba, társasházakba, hiszen egyedi és természetes megjelenést biztosít. Azonban a zöldfal nem csak beltéren, hanem kültéren, akár egy teraszon is felhasználható!

Az irodák monoton hangulatát könnyen megtörhetjük a virágzó és zöldellő növényekkel.

Az irodák monoton hangulatát könnyen megtörhetjük a virágzó és zöldellő növényekkel.

 

 

Milyen növényekkel díszíthetjük a zöldfalat?

A zöldfalba kerülhet korallvirág, vitorlavirág, kövirózsa, szobai futóka, ibolya. Teraszon akár kisebb növésű évelők is felhasználhatóak, például varjúháj, deres csenkesz, japán sás. Konyhában akár vertikális fűszerkert is létrehozható!

Pozsgások, virágzó lágyszárúak és zöldellő növények is beültethetőek a mobil zöldfalba!

Pozsgások, virágzó lágyszárúak és zöldellő növények is beültethetőek a mobil zöldfalba!

 

Hol vásárolható meg a mozgatható zöldfal?

Reméljük, hogy bemutatónk sokak számára meghozta a kedvet a beltéri zöldfal megteremtéséhez, mely nemcsak modern és esztétikus dekorációjává, hanem természetes díszévé válhat az otthonoknak és vendéglátóegységeknek, irodáknak egyaránt! Természetesen az ANRO Webáruházban ez a termék és az élő növényfalak teljesen karbantartásmentes, szintetikus változata is egyszerűen megrendelhető: Élő zöldfal és műnövény falpanel.

 

Cikkünk a Golden Harmony lakberendezési magazinban is megjelent!

Cikkünk a Golden Harmony lakberendezési magazinban is megjelent!

 

Ajánlott termékeink
1.
TOP
Garancia: 5 év
Vertical Forest műanyag zöldfal az erdő növényeivel (100x100 cm)
Raktáron: 35 darab
Ár: 25 370 Ft /darab
2.
Garancia: 5 év
Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm)
Raktáron: 14 darab
Ár: 25 370 Ft /darab
3.
Garancia: 5 év
Vertical Lavanda műanyag zöldfal levendulával (100x100 cm)
Raktáron: 15 darab
Akciós ár: 14 210 Ft /darab
-44%
4.
Garancia: 5 év
Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm)
Raktáron: 2 darab
Ár: 25 370 Ft /darab
5.
TOP
Garancia: 5 év
Vertical Tropic műanyag zöldfal trópusi növényekkel (100x100 cm)
Raktáron: 50 darab
Ár: 37 730 Ft /darab
Vásárlói képek
Bevásárlóközpontban a kert részleg díszítésére is jó a műanyag zöldfal!Fal takarása műnövény falpanellelÁrukiadó pult műnövény dekorációvalDivatáru üzlet cégfelirata a Nortene trópusi műnövényes termékével díszítve Trópusi zöldfal: természetközeli élmény a folyosónWellness részleg felújítva, korszerűsítve és dekorálvaWellnes pihenőtér zöldfal dekorációvalFeldobja az előteret a zöldfal!Fürdőszoba a természet jegyében! Trópusi hangulatú fürdőszoba műnövény faldekorációval, kő padlóval, tégla falburkolattal, bambusz díszítésselTrópusi hangulatú környezet mécsessel, mű páfrány levéllelEgy fa keretre lett felfúrva a zöldfal. Tökéletesen eltakarja a gépészetet és feldobja a fürdőszobát.Műnövény falpanel gipszkarton falban elhelyezveEsztétikus és elegáns enteriőrModern médiafal egyedi bútorokkal, műnövény dekorral, kiemelő világítássalMűnövény faldekor nappalibanDizájnos zöldfal faldekoráció a Spirit thai masszázs szalonbanZöldfal dekoráció thai masszázs szalonban

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
818.200+ elégedett vásárló
422.200+ raktáron lévő termék
209.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése