Alumínium függönysín

Keter Gear kerekes szerszámosláda

Utoljára frissítve: 2020 október 08, csütörtök Magazin: Blog

Egyszerű lenne azt mondani, hogy a Keter Gear termékcsalád is csak egy sima szerszámos láda, de az egyedi összeállítási lehetőségei és kiegészítői alapján ez inkább egy professzionális szerszámtároló rendszer. Azért nevezzük rendszernek, mert a kerekes láda önmagában is kapható, de igény szerint két további tárolóval is kombinálható. A láda részletes bemutatása az alábbi videóban is megtörténik: 

 

Tartósság, ellenállóság

Már ránézésre, illetve kézbe fogva is érződik a masszivitás, melyet a kiváló minőségű polipropilén műanyag biztosít. A szerkezet ellenáll a mindennapos igénybevétel során keletkező erőhatásoknak is. A húzható ládára akár rá is lehet állni, el fog bírni bennünket és a kerék sem fog kimozdulni, lehetővé téve ezzel a biztonságos állást.

A húzható láda kerekének tengelye, a csatok és az oldalfogók is fémből készülnek, garantálva a hosszú és hibamentes működést.

Keter Gear fém fogantyúk

Keter Gear fém fogantyúk

Beépített tömítés

A fedél szélén található gumitömítésnek köszönhetően a ládák teljesen por- és vízmentes lezárást kapnak, így nedves, poros környezetben tárolva is biztonságban tudhatjuk szerszámainkat.

Egyszerű szállítás, könnyű hordozhatóság

A mobilis szerszámtároló könnyen áthelyezhető vagy felemelhető az oldalán elhelyezkedő fogantyúk segítségével. Ha pedig még gyorsabban szeretnénk a munka helyszínén mozgatni a Keter Gear húzható szerszámosládát, akkor a kihúzható teleszkópos fogó és a beépített kerekek erre is lehetőséget adnak!

Könnyen mozgatható kerekes szerszámosláda

Könnyen mozgatható kerekes szerszámosláda

Biztonság: lakattal zárható csatok

A ládák kialakításánál fontos szempont volt a biztonság, így minden egysége külön-külön is zárható. A speciális záró mechanizmus révén az egymásra épített ládák egymással is összezárhatóak, megnehezítve ezzel az illetéktelen használatot.

Kiváló minőség, 25 év korlátozott garancia

A Gear szerszámosládákra a gyártó 25 év korlátozott garanciát ad, így biztosak lehetünk benne, hogy professzionális terméket vásárolunk.

Szerszámtároló rendszer

Egy tároló rendszerként is tekinthetünk a Gear szerszámosládákra, hiszen ha a munkavégzéshez szükséges szerszámokat eddig nem tudtuk egy külön helyen eltárolni, akkor a különböző méretű és kialakítású ládák segítségével átlátható tárolót tudunk biztosítani. Ráadásul a különböző típusú ládák a termék oldalain elhelyezkedő fém oldalfogantyúk segítségével több láda egymásra rögzíthető.

 

Keter Gear húzható szerszámosláda

A Gear tároló alapeleme a kerekekkel és teleszkópos fém-fogantyúval ellátott, húzható szerszámos láda. Nehezebb szerszámok, hosszabbító, stb. tárolására is alkalmas, de a kisebb rekeszekben akár csavarhúzók, vízmértékek is elhelyezhetők.

A Gear szerszámtároló kocsi belső szélessége 51 cm, hosszúsága 34 cm, a mélysége pedig 32 cm. Űrtartalma 56 liter, így a nagyobb méretű szerszámokat is könnyedén elnyeli.

A teleszkópos fogantyú 1 méter magasságig húzható ki.

Keter Gear húzható szerszámosláda

 

Keter Gear szerszámos láda

A Gear szerszámos láda önállóan is használható és a kerekes tárolóval is kombinálható. Igazi masszív láda ez, amely főként a kis és közepes méretű kézi szerszámok tárolásához megfelelő. Természetesen itt is fémből készülnek a csatok és a zsanérok is, a lakatolásra is van mód. Kényelmes-gumírozott fogantyúval a tetején. A láda része még egy kisebb méretű, kivehető szerszámtároló. Belső méretét tekintve a szélessége 51 cm, a hosszúsága 28 cm, míg a mélysége 23 cm, 36 literes űrtartalommal.

Keter Gear szerszámos láda

 

Keter Gear rendszerező táska

A Keter Gear rendszerező táska belső tálcáján kisebb szerszámok, alkatrészek rendezhetőek el átláthatóan. Ehhez 6 darab kivehető kis szortimenter is tartozik (csavarokhoz, egyéb aprócikkekhez), melyek a fedél lecsukásakor záródnak, a tartalmuk így nem szóródik ki, akkor sem, ha a táskát az oldalánál fogva hordozzuk. Természetesen ez is zárható, valamint összerögzíthető a kerekes ládával. Belméretét tekintve ez a láda 51 cm szélességű, 27 cm hosszúságú és 9 cm mélységű, ami egyébként 14.5 literes űrtartalmat jelent.

Keter Gear rendszerező táska

 

 

A kiváló minőségű Gear szerszámosládák és más Keter barkácsdobozok is megvásárolhatóak az ANRO Webáruházban: Szerszámosládák, tárolók

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

5 év
Keter

Gear húzható szerszámosláda (22") fekete

Raktáron: 10 db

Ár: 29 990 Ft /db

2.

5 év
Keter

Gear rendszerező táska (22") fekete

Raktáron: 9 db

Ár: 10 990 Ft /db

3.

5 év
Keter

Gear szerszámos láda (22") fekete

Raktáron: 6 db

Ár: 13 990 Ft /db

Asztali nézet megjelenítése