LED tápegységek

Keter Gear kerekes szerszámosláda

Utoljára frissítve: 2020 október 29, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek

Egyszerű lenne azt mondani, hogy a Keter Gear termékcsalád is csak egy sima szerszámos láda, de az egyedi összeállítási lehetőségei és kiegészítői alapján ez inkább egy professzionális szerszámtároló rendszer. Azért nevezzük rendszernek, mert a kerekes láda önmagában is kapható, de igény szerint két további tárolóval is kombinálható.

A Keter Gear szerszámtárolók részletes bemutatása az alábbi videóban is megtörténik: 

 

Tartósság, ellenállóság

Már ránézésre, illetve kézbe fogva is érződik a masszivitás, melyet a kiváló minőségű polipropilén műanyag biztosít. A szerkezet ellenáll a mindennapos igénybevétel során keletkező erőhatásoknak is. A húzható ládára akár rá is lehet állni, el fog bírni bennünket és a kerék sem fog kimozdulni, lehetővé téve ezzel a biztonságos állást.

A húzható láda kerekének tengelye, a csatok és az oldalfogók is fémből készülnek, garantálva a hosszú és hibamentes működést.

Keter Gear fém fogantyúk

Keter Gear fém fogantyúk

Beépített tömítés

A fedél szélén található gumitömítésnek köszönhetően a ládák teljesen por- és vízmentes lezárást kapnak, így nedves, poros környezetben tárolva is biztonságban tudhatjuk szerszámainkat.

Beépített gumitömítés a por- és a pára bejutása ellen

Beépített gumitömítés a por- és a pára bejutása ellen

Egyszerű szállítás, könnyű hordozhatóság

A mobilis szerszámtároló könnyen áthelyezhető vagy felemelhető az oldalán elhelyezkedő fogantyúk segítségével. Ha pedig még gyorsabban szeretnénk a munka helyszínén mozgatni a Keter Gear húzható szerszámosládát, akkor a kihúzható teleszkópos fogó és a beépített kerekek erre is lehetőséget adnak!

Könnyen mozgatható kerekes szerszámosláda

Könnyen mozgatható kerekes szerszámosláda

Biztonság: lakattal zárható csatok

A ládák kialakításánál fontos szempont volt a biztonság, így minden egysége külön-külön is zárható. A speciális záró mechanizmus révén az egymásra épített ládák egymással is összezárhatóak, megnehezítve ezzel az illetéktelen használatot.

Lakattal zárható szerszámosláda

Lakattal zárható Gear szerszámosládák

Kiváló minőség, 25 év korlátozott garancia

A Gear szerszámosládákra a gyártó 25 év korlátozott garanciát ad, így biztosak lehetünk benne, hogy professzionális terméket vásárolunk.

Szerszámtároló rendszer

Egy tároló rendszerként is tekinthetünk a Gear szerszámosládákra, hiszen ha a munkavégzéshez szükséges szerszámokat eddig nem tudtuk egy külön helyen eltárolni, akkor a különböző méretű és kialakítású ládák segítségével átlátható tárolót tudunk biztosítani. Ráadásul a különböző típusú ládák a termék oldalain elhelyezkedő fém oldalfogantyúk segítségével több láda egymásra rögzíthető.

Egymásra építhető ládák - Gear szerszámtároló rendszer

Egymásra építhető ládák - Gear szerszámtároló rendszer

 

Keter Gear húzható szerszámosláda

A Gear tároló alapeleme a kerekekkel és teleszkópos fém-fogantyúval ellátott, húzható szerszámos láda. Nehezebb szerszámok, hosszabbító, stb. tárolására is alkalmas, de a kisebb rekeszekben akár csavarhúzók, vízmértékek is elhelyezhetők.

Keter Gear húzható szerszámosláda nagy szerszámokhoz is

Húzható szerszámosláda belülről: nagy szerszámokhoz is kiváló méretű

 

A Gear szerszámtároló kocsi belső szélessége 51 cm, hosszúsága 34 cm, a mélysége pedig 32 cm. Űrtartalma 56 liter, így a nagyobb méretű szerszámokat is könnyedén elnyeli.

A teleszkópos fogantyú 1 méter magasságig húzható ki.

A húzható szerszámosláda teleszkópos fogóval is rendelkezik.

A teleszkópos fogantyú megkönnyíti a láda mozgatását.

 

Keter Gear szerszámos láda

A Gear szerszámos láda önállóan is használható és a kerekes tárolóval is kombinálható. Igazi masszív láda ez, amely főként a kis és közepes méretű kézi szerszámok tárolásához megfelelő. Természetesen itt is fémből készülnek a csatok és a zsanérok is, a lakatolásra is van mód. Kényelmes-gumírozott fogantyúval a tetején. A láda része még egy kisebb méretű, kivehető szerszámtároló. Belső méretét tekintve a szélessége 51 cm, a hosszúsága 28 cm, míg a mélysége 23 cm, 36 literes űrtartalommal.

Keter Gear szerszámos láda

A középső elem: Gear szerszámos láda

 

Keter Gear rendszerező táska

A Keter Gear rendszerező táska belső tálcáján kisebb szerszámok, alkatrészek rendezhetőek el átláthatóan. Ehhez 6 darab kivehető kis szortimenter is tartozik (csavarokhoz, egyéb aprócikkekhez), melyek a fedél lecsukásakor záródnak, a tartalmuk így nem szóródik ki, akkor sem, ha a táskát az oldalánál fogva hordozzuk. Természetesen ez is zárható, valamint összerögzíthető a kerekes ládával. Belméretét tekintve ez a láda 51 cm szélességű, 27 cm hosszúságú és 9 cm mélységű, ami egyébként 14.5 literes űrtartalmat jelent.

Keter Gear rendszerező táska

Rendszerező táska, belsejében kisebb szortírozó dobozok

 

A kiváló minőségű Gear szerszámosládák és más Keter barkácsdobozok is megvásárolhatóak az ANRO Webáruházban: Szerszámosládák, tárolók

Ajánlott termékeink

1.

TOP TERMÉK
1 év
Nedes

Szigetelőszalag (15mm/10 méter) fekete

Raktáron: 240 darab

Ár: 70 Ft /darab

2.

1 év
Handy

Ragasztórúd - 11 mm - átlátszó - 10 darab

5-7 munkanapon belül

Ár: 450 Ft /csomag

3.

1 év
EMOS

Szigetelőszalag, fehér, 10 méter

Raktáron: 20 darab

Ár: 150 Ft /darab

4.

1 év
EMOS

Szigetelőszalag, fekete, 10 méter

Raktáron: 15 darab

Ár: 170 Ft /darab

5.

1 év
EMOS

Szigetelőszalag, kék, 10 méter

Raktáron: 12 darab

Ár: 170 Ft /darab

6.

1 év

Érvéghüvely 0.5 mm2 vezetékekhez, fehér (100db/csomag)

Raktáron: 500 darab

Ár: 5 Ft /darab

7.

1 év

Érvéghüvely 0.75 mm2 vezetékekhez, szürke (100db/csomag)

Raktáron: 500 darab

Ár: 4 Ft /darab

8.

1 év

Érvéghüvely 1.0 mm2 vezetékekhez, piros (100db/csomag)

Raktáron: 1000 darab

Ár: 6 Ft /darab

9.

1 év

Érvéghüvely 1.5 mm2 vezetékekhez, fekete (100db/csomag)

Raktáron: 400 darab

Ár: 8 Ft /darab

10.

1 év

Érvéghüvely 2.5 mm2 vezetékekhez, kék (100db/csomag)

Raktáron: 200 darab

Ár: 8 Ft /darab

11.

1 év

Ónozott csúszósaru, kábelsaru (100db/csomag) 4,8mm

3 munkanapon belül

Ár: 1 590 Ft /csomag

12.

1 év

Ónozott csúszósaru, kábelsaru (100db/csomag) 4,8mm

3 munkanapon belül

Ár: 1 190 Ft /csomag

Vásárlói képek
Led aluprofil a tetőtéri gerendánál - gyerekszoba hangulatfény Gyerekszoba - mintás díszléc pink falon7 mm-es műfű erkély csempére rakvaElőszoba burkolása fa mintás PVC lapokkalPárna hatású falburkoló a hálószobában PVC falpanel használata az ebédlő asztal mögött a fal megóvása érdekébenSzürke kőmintás PVC burkolat wécében, szerelőajtóvalHangulatos folyosó PVC Szeletelt kő falpanellel feldobvaHangulatos folyosó PVC Szeletelt kő falpanellel feldobvaHangulatos folyosó PVC Szeletelt kő falpanellel feldobvaKlasszikus konyha mozaik falpanellel feldobvaKlasszikus konyha mozaik falpanellel feldobvaDíszléc karnistakaráshoz, mennyezetre ragasztva. Bal oldalon díszléc toldási pont egyenes vágással. Szoba mennyezet süllyesztett alu led szalag profil fővilágításhoz - dupla négyszögSzoba mennyezet süllyesztett alu led szalag profil fővilágításhozSzoba mennyezet süllyesztett alu led szalag profil fővilágításhoz - duplán felrakott led profilbanSzoba mennyezet süllyesztett alu led szalag profil fővilágításhoz - két csíkbanKonyhapult világítás led profil, u alakú, utólag felszerelve

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése