Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Süllyesztett energiatakarékos világítási ötletek

Frissítve: 2016 augusztus 30, kedd Magazin: Galéria
A halogén spotokat egyre inkább felváltják a LED lámpák, amelyekkel ugyanúgy kiépíthetjük a fővilágítást mint a hagyományos izzókkal, jóval kevesebb áramfogyasztás mellett. A széles sugárzási szögű led izzókkal a belső tér fővilágítását adhatjuk meg, melyekkel elkerülhetjük a sötét sarkokat. Sok lakásban található azonban valamilyen festmény, faldekoráció vagy csak egy szép falburkolat, tapéta, amelyet hangsúlyozni kell, ezek kiemeléséhez - megvilágításához az oldalfali profilba épített, szűk fénynyalábú süllyesztett lámpák lesznek alkalmasak. Vásárlóink által visszaküldött képeken egyszerű, de nagyszerű megoldások!

Kapcsolódó termékek:
- Spotlámpák, süllyeszthető lámpatestek
- 12V led lámpák
- 230V led lámpák
- Halogén spotlámpák

1. sor Fürdőszoba álmennyezet süllyesztett LED spotokkal.  A négyzet alakú süllyesztett spot lámpatestbe tett LED izzók a fürdőszoba fővilágítását biztosítja.  A nappaliban körbenfutó gipszkarton LED szalagos rejtett világítást tartalmaz, míg a fővilágítást a szélre rakott spot izzók valamint a középre épített fénycsöves mélysugárzók szolgáltatják. 
2. sor A plafonon díszítőelemként jelennek meg a gipszkarton dobozok, az eltérő színű festés, de még a spotlámpák felületből kiemelkedő pereme is!  A LED spotlámpák és a LED szalagok együttesen igen jó fényt biztosítanak, a hangulati funkció betöltéséhez talán csökkenteni is kell a fényerőt, ezért praktikus a fényerőszabályzó beszerelése.  Látható, hogy a különböző termékek különböző színhőmérséklettel világítanak: a LED szalag szinte narancssárgának tűnik, a spotlámpák fénye kellemes melegfehér, a fénycsövek viszont kifejezetten hideg fényűek. 
3. sor A spotlámpák világítanak, a fénycsöves lámpatest le van kapcsolva. Hangulatvilágításhoz elég is a fény!  Alulról is megfigyelhetőek a gipszkartonba süllyesztett spotok és fénycsöves lámpák együttese.  A klasszikusan díszített plafon modern módon beépíthető spotlámpákat rejt magában! 
4. sor A kör alakú, patinált réz színű spotkeretek beillenek a klasszikus stílusú díszek közé. Ezek biztosítják a biliárdterem fővilágítását.  A nagyképernyős lapostévé és a hangfalak is azt sugallják, hogy ebbe a helyiségbe bizony gyakran járnak kikapcsolódni az emberek.   A díszléccel dekorált teremben a sakk asztal is található a biliárdasztal mellett, így a szórakozást a gondolkodás és problémamegoldó képesség fejlesztésével is össze tudjuk kötni. 
5. sor A plafonon elhelyezkedő gipszkarton dobozolás vezetékeket, gépészeti elemeket is rejthetnek, ugyanakkor ha már muszáj felrakni, spot lámpákkal szebbé tehetjük, és elvonhatjuk a figyelmet a sarokban lévő kiugrásról.  Az ajtónál lévő előteret néhány kör alakú spotlámpatest beépítésével, és azokba LED lámpa beszerelésével oldották meg.   Az ajtónál lévő előteret néhány kör alakú spotlámpatest beépítésével, és azokba LED lámpa beszerelésével oldották meg.  
6. sor A Kanlux Rubix spotlámpák üvegből készült hengeres formája buborékokat rejt, amelyek átvilágítva a padlón érdekes motívumokat hoznak létre.  A Rubix spotlámpák nemcsak a világítási feladatoknak tesznek eleget, hanem megjelenésükkel dekorálják is a csupasz mennyezeteket!  Álmennyezetbe süllyesztett Kanlux Rubix spotlámpák. 
7. sor A fehér lambéria lehetőséget adott süllyesztett világítás elkészítésére, így a spotvilágítás mellett döntöttek a lakók.  Hogy még diszkrétebb legyen mennyezeti világítás, a fehér plafonhoz fehér keretes spotokat választottak.  Akár LED, akár halogén spotlámpákat használunk, felkapcsolt állapotban nem ajánlott belenézni, mert csak elvakít az erős fény! 
8. sor A fa mintás mennyezetburkolathoz hagyományos megjelenésű mattkróm színű spotokat vásároltak a háziak.  A nagyobb alapterületű helyiségekben javasolt több külön körre osztani a világítást, és csak akkor felkapcsolni az összes fényt, ha az egész helyiséget kihasználjuk - ily módon is takarékoskodhatunk az árammal.  Oldalfali spot díszlécbe épített spotkarikák, melegfehér LED izzóval. 
9. sor Az oldalfali spot díszléc tetejére nyugodtan rakhatunk ledsort, amely kellemes hangulatfénnyel árasztja el a szobát!   A melegfehér fények passzolnak a narancssárga színű tapétához is, így még inkább tudja biztosítani a 'sárga' színhez kapcsolódó vidámságot és jó kedélyt.  Itt látszik igazán a szűken sugárzó LED spotlámpák fénye, amelyek irányított fénysugara jól kivehető a fali tapétán. 
10. sor Újabb egyedi gipszkarton álmennyezetet láthatunk. Az inverz nyeregtetős kialakítás csak látványelem, amellyel különlegesebbé tették a nappalit.  A mennyezet közelebbi részén arany színű Kanlux Argus CT-2117 lámpatestek láthatóak, mely békaszemes spotlámpák a 45 fokos billenthetőség miatt nagy szabadságot adnak a spotlámpa fénysugarának beállításában.  Nagyon dizájnos a folyosó közepére függesztett gipszkarton sziget, amelybe kiválóan beleépíthetjük a helyiség fővilágítást adó LED spotokat. 
11. sor    A közlekedőfolyosó megvilágításához két sorban párhuzamosan, egymástól kissé eltolva építették be a spotlámpákat, ezáltal egyenletesen tudják bevilágítani az alatt lévő területet.  A fürdőszobában is bátran kiépíthetjük a fővilágítást spotlámpákkal, ilyen esetben érdemes vízvédett lámpatestet választani! 
12. sor A kis méretű spotlámpák lehetőséget adnak a változatos elhelyezésre. Középen egy négyzetalak látható, ennek négy sarkából fut a spotlámpasor egy-egy átló mentén a fürdőszoba négy sarkába.  A plafon közepén 3 darab négyzetből álló gipszkarton szigetet alakítottak ki, ebbe kerültek az általános világítást adó LED spotok. A kartonozás vidám sárga-narancssárga-fehér színű festést kapott.  A kék és világoskék színkombináció gyakori választás fürdőszobába. A helyiséget mattkróm színű, kör alakú spotlámpák világítják be. 
13. sor Az előszobából 4 ajtó nyílik, mindegyik külön-külön kapott egy polisztirolból készült ajtó feletti dekorációt is, mindemellett egy háromszög alakú gipszkartont is láthatunk a plafonon.  A sárga és narancssárga falszínek elválasztásához jó választás a díszléc.   Az ablak felett műanyag mennyezeti sín került felszerelésre, ez fogja majd a függönyt tartani. A karnistakaró díszléc feladata, hogy eltakarja a függönysínt, valamint az arról lelógó csipeszeket, hogy csak a dekoratív függönyanyagot láthassuk! 
14. sor A sötét színű beépíthető lámpák jól kitűnnek a sárga plafonból.  A klasszikus stukkók és a modern gipszkarton jól megfér egymás mellett.  A gipszkarton lépcsőknél kialakult sarkok szögletes formáját dekorlécekkel enyhítették. 
15. sor A fehér plafonból is szépen kitűnik a matt réz színű CT-2115 Argus spotlámpa. A keret billenthető, ezáltal tudjuk a benne lévő halogén izzó vagy LED spot fényét irányítani.  A nyolcszög alakú gipszkarton sziget csillár helyett került kialakításra, a bele süllyesztett 8+1 darab LED spotlámpa gondoskodik az általános világításról.  A közlekedő közepén lévő oszlop többszintes díszléces díszítést kapott. Miután az oszlop négyzet alapú, a díszléceket egyszerűen csak 45 fokban gérbevágva kellett egymáshoz illeszteni. 
16. sor Mértéktartó színek, letisztult kialakítás, légies függönyzés - az egyszerű nappali is szép!  A barna oldalfal krém színű gipszkarton kiugrással dicsekedhet, amely a hangulatfényt adó LED spotlámpákat rejti!  A nappaliba rengeteg napfény árad a padlóig érő ablakokból, azonban hogy éjszaka se szenvedjenek hiányt a háziak, a mesterséges fényforrásról is gondoskodtak az álmennyezetbe süllyesztett szpotok útján. 
17. sor Nagyon igényessé és esztétikussá teszi a nappalit, hogy az egyik falat egy szép virágos tapétával burkolták.  Az íves gipszkarton külső szegélyét ívelhető díszléccel zárták le.  Itt közelebbről is látható, hogy gipszkarton oldalsó szélének lezárásához hajlítható díszlécet használtak. 
18. sor A mennyezeten szétszórtan helyezkednek el a beépíthető lámpák, így egyenletes szórt fényt biztosítva a nagy nappalinak.  Központi lámpatest helyett itt is amellett döntöttek, hogy a plafon közepére szerelt spotlámpák világítsák be a teret!  Négyzetalakú gipszkarton doboz, amelybe a spotlámpákat két félkör alakban építették. 
19. sor A Kanlux Luto szpot lámpakeretek kifelé vékonyodó kerete szinte belesimul a plafonba.  A folyosón is négyszög alakú gipszkarton szigeteket készítettek, ezek egy-egy spotlámpát foglalnak magukban, amelyek bevilágítják a közlekedőt.  A gipszkarton doboz lezárásaként krém színűre festett holkerlécet választottak, míg a plafon többi részén fehéren hagyták a falakat és a dekorléceket is. 
20. sor X alakban elrendezett szpotlámpák. Láthatjuk, hogy a nagyméretű szoba megvilágításához két ilyen szigetet is kialakítottak, így biztosan elég fény lesz!  Oldalfali spotlámpás világítás.  Nyolcszögletű gipszkarton sziget KA-11 holker díszléccel díszítve. 
21. sor A világítással szebbé tehetjük otthonunkat, így gondolták ezt a háziak is, amikor díszvilágítási céllal szpotlámpákat süllyesztettek az oldalfali párkányba.  Halványlila falak, fehér saroklécek és billenthető szpotlámpák.  Barackszínű oldalfalak és plafon, fehér polisztirol stukkókkal. 
22. sor A LED spotlámpák energiatakarékosak és  hosszú élettartamúak, kiválóak olyan helyre, ahol sokat kell világítaniuk a nap folyamán.  Piros-fehér falak igényesen kialakított fali keretekkel, oldalfali díszlécekkel.  Csak egy kislányé lehet ez a rózsaszín szoba, amelyben a falak hófehérkés bordűrrel vannak megosztva.  
23. sor Plafondíszítés holkerlécekkel és GU10 spotlámpával szerelt 2115 Argus spotlámpa foglalatokkal.  A réz színű Argus CT-2115 lámpakeret már csak a GU10 230 voltos spotizzót várja.  Trapéz alakban kialakított gipszkarton, süllyeszthető spotlámpákkal, azon belül is a görögmintás-csigamintás Rodos típussal. 
24. sor A plafonon L alakban kialakított doboz alkalmas szpotlámpák beépítésére, a házigazdák itt is GU10 230V üzemű fényforrásokat választottak.  Kék mennyezet kör alakú spotokkal, valamint Garfield mintás függönnyel - ez biztosan egy gyerekszoba.  A kivitelezők talán egy éjszakai égboltot akartak ábrázolni a kék mennyezeten, melyen a tányérlámpa a holdat, a többi kis spotlámpa pedig a csillagokat szimbolizálja. 
25. sor Kör alakú beépített spotlámpák és hagyományos kör alakú mennyezetlámpa biztosítja a szoba megvilágítást.  A kék mennyezetre arany és króm keretes spotlámpákat választottak.  A kör alakú mozgatható lámpatestek előnye, hogy a fényforrás nem kizárólag függőlegesen maga alá világít, hanem igényünk szerint állíthatjuk a fénysugarat. 
26. sor A kékre festett plafonhoz a Kanlux Tristan lámpatesteket választották, amelynek különleges üveggömb dekorációja is királykék színben tündököl.  Modern stílusban berendezett konyha oldalfali spotvilágítással.  Négyzet alakú gipszkarton sziget 5 darab, kereszt alakban besüllyesztett spottal. 
27. sor Krém színű dekorkővel burkolt oldalfalak, fekete elektronikai eszközök, fehérre festett gipszkarton dobozok, ezüst keretes spotlámpák.  A közlekedő mennyezetére SV díszlécet ragasztottak, ezt holkerdíszléccel keretezték és az egészbe spotizzókat süllyesztettek, így kiépítve a fővilágítást.  A mennyezet kétféle színű festést kapott. A plafon nagyrésze világosbarna, két hosszanti csík azonban sötétbarna, ide süllyesztették a négyzetalakú Firla lámpatesteket is.  
28. sor Szép helyiséget alakítottak ki a természetes színű festéssel. A szoba nappali világosságát az ablakokon és fehér függönyön beáradó fény biztosítja, éjszaka pedig a beépített Firla spotok.  A közlekedőfolyosó plafonjára ragasztott SV díszlécekben közelről láthatjuk csak a spotlámpa típusát, amely a különleges Kanlux Akra lámpatest. A keret fényes és matt króm részekből áll.  A spotlámpákat takaró szerkezet polisztirol díszlécekből van kialakítva, ebbe süllyesztették a nem melegedő ledes spotégőket. 
29. sor Az ablak körüli falfelületet szabálytalan alakú kővel burkolták, ezt világoszöld függönnyel, narancssárgára festett falakkal és fehér stukkókkal egészítették ki.  Falmatricával dekorált sárga fal, felette oldalfali spot világítással.  A nappali hangulatvilágítását 3 darab spotlámpa beszerelésével alakították ki, ezek a falra ragasztott spot világításos díszlécbe vannak besüllyesztve. 
30. sor A hagyományos lambéria mellett két modern mintájú faltetoválás is megfigyelhető.  A csupasz oldalfalra polcot szereltek, köré falmatricát ragasztottak, felé pedig 3 spotlámpát süllyesztettek, amely hangulatos fénycsóvát biztosít.  A közepes szórásszögű LED égők melegfehér fénnyel világítanak. 
31. sor A spot világításos díszlécben 3 darab kör alakú spotlámpát láthatunk.  A dekoratív mintázatú tapétát díszléccel keretezték, és LED spotokkal emelték ki.   Szemből nézve igazán szép végeredményt láthatunk! A nőies tapétát pink falak fogják közre, emellett az oldalfalról érkező spotlámpák fénye is kiemeli a mintázatot. 
32. sor Hiába négyzetalakú egy spotlámpa kerete, a belerakott izzó mindig kör alakú lesz, így mindig egy világító kört látunk, ha feltekintünk a fényforrásra.  A kővel burkolt falak érdekes textúráját szépen kihangsúlyozhatjuk a felé szerelt spotfényekkel.  Szemből is jól látható, hogy a világítás által még jobban kivehetőek az elegáns tapéta tekergős mintái! 
33. sor A spotlámpák hangulatosan világítják be a kővel borított falfelületet, felette pedig rejtett világítást láthatunk, amelynél épp piros színben 'ég' az RGB LED fénysor.  A mennyezettől kb. 20 cm-rel lentebb végigfuttatott RGB LED szalagnak nagyon erős fénye van, éppen zöldben világít.  A házigazdák igénye szerint lett kialakítva az enteriőr, ahol a falak kőlapokkal vannak borítva az alaphangulatot pedig egy kis színes RGB LED világítással fejelték meg. 
34. sor A pirosra festett spot díszlécbe Rodos keretek kerültek beépítésre. Csigamintás felülete és patinált réz színe miatt a Kanlux Rodos spotlámpakeret a klasszikus stílushoz is illeszkedik.  Az RGB szalag fehér színnel is tud világítani, azonban a három színből történő kikeverés miatt kicsit talán kékesfehér az eredmény, ezt a képen is láthatjuk.  A lépcsős gipszkarton dobozban CT-2117 békaszemes spotlámpák rejtőznek. 
35. sor  Fényes króm színű spotlámpák LED izzóval. Az Argus CT-2117 kereteket békaszemes halogéneknek is nevezik, kigömbölyödő kialakításuk miatt.  Argus CT-2117 króm spotlámpa keret.  A sarkokban szabályos átló mentén helyezték el a CT-2117 spotokat. 
36. sor  A spotlámpák esztétikusak, süllyesztett szerelésük által nem lógnak be a térbe, így kiválóak fővilágítás kialakításához is!  Az oldalfali spotlámpák súrló fénye kiemeli a felület textúráját, itt tehát különösen fontos, hogy a festők tökéletesen simára glettelt falat adjanak át. 

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év GU10 - MR16
73 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Besüllyeszthető spot, kör billenő Vidi CTC-5515 fehér
Raktáron: 11 darab

Ár: 700 Ft /darab

2.

2 év GU10 - MR16
73 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Besüllyeszthető spot, kör billenő Vidi CTC-5515 króm
2 munkanapon belül

Ár: 770 Ft /darab

3.

2 év GU10 - MR16
73 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Besüllyeszthető spot, kör billenő Vidi CTC-5515 mattkróm
Raktáron: 14 darab

Ár: 770 Ft /darab

4.

2 év GU10 - MR16
73 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Besüllyeszthető spot, kör billenő Vidi CTC-5515 réz
Raktáron: 2 darab

Ár: 850 Ft /darab

5.

2 év GU10 - MR16
67 mm
IP20
Fix
Kanlux
Besüllyeszthető spot, kör fix Vidi CTC-5514 fehér
Raktáron: 6 darab

Ár: 630 Ft /darab

6.

2 év GU10 - MR16
67 mm
IP20
Fix
Kanlux
Besüllyeszthető spot, kör fix Vidi CTC-5514 króm
2 munkanapon belül

Ár: 700 Ft /darab

7.

2 év GU10 - MR16
67 mm
IP20
Fix
Kanlux
Besüllyeszthető spot, kör fix Vidi CTC-5514 mattkróm
Raktáron: 11 darab

Ár: 700 Ft /darab

8.

2 év GU10 - MR16
67 mm
IP20
Fix
Kanlux
Besüllyeszthető spot, kör fix Vidi CTC-5514 réz
2 munkanapon belül

Ár: 770 Ft /darab

9.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spotlámpa - Bask CTC-5514 mattkróm-nikkel
Raktáron: 33 darab

Ár: 990 Ft /darab

10.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spotlámpa - Bask CTC-5514 nikkel-arany
2 munkanapon belül

Ár: 990 Ft /darab

11.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spotlámpa - Bask CTC-5514 szatén-nikkel
2 munkanapon belül

Ár: 990 Ft /darab

12.

2 év GU10 - MR16
75 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spotlámpa - Bask CTC-5515 mattkróm-nikkel
Raktáron: 18 darab

Ár: 1 050 Ft /darab

13.

2 év GU10 - MR16
75 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spotlámpa - Bask CTC-5515 szatén-nikkel
2 munkanapon belül

Ár: 1 050 Ft /darab

14.

2 év GU10 - MR16
75 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spotlámpa - Bask CTC-5515 szatén-nikkel-arany
Raktáron: 8 darab

Ár: 1 050 Ft /darab

15.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2115 arany
Raktáron: 2 darab

Ár: 720 Ft /darab

16.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2115 fehér
Raktáron: 18 darab

Ár: 650 Ft /darab

17.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2115 grafit
Raktáron: 32 darab

Ár: 800 Ft /darab

18.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2115 króm
Raktáron: 1 darab

Ár: 730 Ft /darab

19.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2115 mattkróm
Raktáron: 5 darab

Ár: 730 Ft /darab

20.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2115 matt réz
2 munkanapon belül

Ár: 800 Ft /darab

21.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2115 réz
2 munkanapon belül

Ár: 800 Ft /darab

22.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2117 fehér
Raktáron: 14 darab

Ár: 730 Ft /darab

23.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2117 grafit
Raktáron: 15 darab

Ár: 980 Ft /darab

24.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2117 króm
2 munkanapon belül

Ár: 850 Ft /darab

25.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2117 mattkróm
2 munkanapon belül

Ár: 850 Ft /darab

26.

2 év GU10 - MR16
85 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Argus CT-2117 matt réz
2 munkanapon belül

Ár: 980 Ft /darab

27.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Dino CTX-DS02G/B króm
2 munkanapon belül

Ár: 1 100 Ft /darab

28.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Luto CTX-DS02B Fehér
Raktáron: 32 darab

Ár: 700 Ft /darab

29.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Luto CTX-DS02B Króm
2 munkanapon belül

Ár: 770 Ft /darab

30.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Luto CTX-DS02B Mattkróm
Raktáron: 30 darab

Ár: 770 Ft /darab

31.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Luto CTX-DS02B Patinált réz
Raktáron: 36 darab

Ár: 770 Ft /darab

32.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Luto CTX-DT02B fehér
Raktáron: 43 darab

Ár: 770 Ft /darab

33.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Luto CTX-DT02B króm
Raktáron: 33 darab

Ár: 790 Ft /darab

34.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Luto CTX-DT02B mattkróm
2 munkanapon belül

Ár: 790 Ft /darab

35.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Luto CTX-DT02B patinált réz
Raktáron: 33 darab

Ár: 790 Ft /darab

36.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP44
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Marin CT-S80 króm
Raktáron: 2 darab

Ár: 1 310 Ft /darab

37.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP44
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Marin CT-S80 patinált réz
2 munkanapon belül

Ár: 1 250 Ft /darab

38.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP44
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Marin CT-S80 szatén-nikkel
Raktáron: 12 darab

Ár: 1 250 Ft /darab

39.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
29% akció
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Navi CTX-DS10 króm Kifutó!
Raktáron: 11 darab

Akciós ár: 549 Ft /darab
770 Ft (-29%)

40.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Navi CTX-DS10 patinált réz
Raktáron: 4 darab

Ár: 770 Ft /darab

41.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Navi CTX-DS10 szatén-nikkel
Raktáron: 51 darab

Ár: 770 Ft /darab

42.

2 év GU10 - MR16
75 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Navi CTX-DT10 fehér
2 munkanapon belül

Ár: 775 Ft /darab

43.

2 év GU10 - MR16
75 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Navi CTX-DT10 króm
Raktáron: 6 darab

Ár: 840 Ft /darab

44.

2 év GU10 - MR16
75 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Navi CTX-DT10 mattkróm
Raktáron: 9 darab

Ár: 840 Ft /darab

45.

2 év GU10 - MR16
75 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Navi CTX-DT10 patinált réz
Raktáron: 8 darab

Ár: 840 Ft /darab

46.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Noma CTX-DS10G/B arany - Megszűnő
2 munkanapon belül

Ár: 1 249 Ft /darab

47.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Noma CTX-DS10G/B króm
2 munkanapon belül

Ár: 1 210 Ft /darab

48.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Radan DSL50 aluminium
2 munkanapon belül

Ár: 1 270 Ft /darab

49.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
43% akció
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Radan DSO50 alumínium Kifutó!
Raktáron: 5 darab

Akciós ár: 825 Ft /darab
1 450 Ft (-43%)

50.

2 év GU10 - MR16
72 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Radan DTL50 aluminium
2 munkanapon belül

Ár: 1 670 Ft /darab

51.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Radan DTO50 alumínium
Raktáron: 41 darab

Ár: 1 560 Ft /darab

52.

2 év GU10 - MR16
72 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Tabo CT-AS02-AL alumínium
2 munkanapon belül

Ár: 1 230 Ft /darab

53.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Teson DSL50 alumínium
2 munkanapon belül

Ár: 1 580 Ft /darab

54.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Teson DSO50 alumínium
Raktáron: 20 darab

Ár: 1 480 Ft /darab

55.

2 év GU10 - MR16
72 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Teson DTL50 alumínium
2 munkanapon belül

Ár: 2 000 Ft /darab

56.

2 év GU10 - MR16
72 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Beépíthető spot lámpatest Teson DTO50 alumínium
Raktáron: 45 darab

Ár: 1 890 Ft /darab

57.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3114 arany-nikkel
2 munkanapon belül

Ár: 700 Ft /darab

58.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3114 grafit-nikkel
2 munkanapon belül

Ár: 700 Ft /darab

59.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3114 gyöngyház-szatén
2 munkanapon belül

Ár: 700 Ft /darab

60.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3114 nikkel-arany
Raktáron: 37 darab

Ár: 700 Ft /darab

61.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3114 szatén-nikkel
2 munkanapon belül

Ár: 700 Ft /darab

62.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3115 arany-nikkel
2 munkanapon belül

Ár: 850 Ft /darab

63.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3115 grafit-nikkel
Raktáron: 17 darab

Ár: 850 Ft /darab

64.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3115 gyöngyház-szatén
2 munkanapon belül

Ár: 850 Ft /darab

65.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3115 szatén-nikkel
Raktáron: 10 darab

Ár: 850 Ft /darab

66.

2 év GU10 - MR16
78 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Halogén spot, beépíthető, Horn CTC-3115 szatén-nikkel-arany
Raktáron: 7 darab

Ár: 850 Ft /darab

67.

2 év E27
160 mm
IP20
Fix
Kanlux
Kompakt fénycsöves lámpa Shiro DLO (E27) szaténkróm
Raktáron: 2 darab

Ár: 3 490 Ft /darab

68.

2 év E27
145 mm
IP20
Fix
Kanlux
Kompakt fénycsöves lámpatest Ben (E27)
2 munkanapon belül

Ár: 2 530 Ft /darab

69.

2 év E27
210 mm
IP20
Fix
Kanlux
Kompakt fénycsöves lámpatest Ralph (2xE27) fehér
2 munkanapon belül

Ár: 2 970 Ft /darab

70.

2 év GU10 - MR16
64 mm
IP20
Fix
Kanlux
Süllyesztett spot keret Dele AL-204 mattkróm (GU10/50W)
Raktáron: 36 darab

Ár: 1 000 Ft /darab

71.

2 év GU10 - MR16
IP20
Kanlux
Zégergyűrű nútos - a készlet erejéig
Raktáron: 83 darab

Ár: 132 Ft /darab

72.

2 év GU10 - MR16
IP20
Kanlux
Zégergyűrű sima - a készlet erejéig
Raktáron: 45 darab

Ár: 132 Ft /darab

73.

2 év GU10 - MR16
70 mm
IP20
Fix
Kanlux
Álmennyezetbe építhető spot Rodos CT-DS09 patinált réz
2 munkanapon belül

Ár: 900 Ft /darab

74.

2 év GU10 - MR16
80 mm
IP20
Billenthető
Kanlux
Álmennyezetbe építhető spot Rodos CT-DT09 patinált réz
2 munkanapon belül

Ár: 1 120 Ft /darab

75.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Álmennyezeti spot lámpatest Argus 00300 arany
Raktáron: 20 darab

Ár: 468 Ft /darab

76.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Álmennyezeti spot lámpatest Argus 00301 króm
Raktáron: 59 darab

Ár: 468 Ft /darab

77.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Álmennyezeti spot lámpatest Argus 00303 fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 430 Ft /darab

78.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Álmennyezeti spot lámpatest Argus 00324 matt réz
Raktáron: 31 darab

Ár: 531 Ft /darab

79.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Álmennyezeti spot lámpatest Argus 00327 réz
2 munkanapon belül

Ár: 510 Ft /darab

80.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Álmennyezeti spot lámpatest Argus 00328 grafit
Raktáron: 3 darab

Ár: 510 Ft /darab

81.

2 év GU10 - MR16
65 mm
IP20
Fix
Kanlux
Álmennyezeti spot lámpatest Argus CT-2114 mattkróm
Raktáron: 10 darab

Ár: 510 Ft /darab

Vásárlói képek

Fürdőszobatükör megvilágítás elég fénnyel  - GU10 LED spot lámpatesttelDekoratív spot világítás gipszkarton szigetben és oldalfali polcokbanKör alakú álmennyezet, közepén spot csillárral, szélén spotlámpákkal3d burkolattal ellátott gipszkarton polc, süllyesztett spot lámpákkalHidegfehér fényt választottunk a nappalibaHungarocell díszléc csiga mintás motívummal, holkerbenHidegfehér led fényszalag, rejtett világítás díszlécben, oldalfalra50 cm-ként elhelyezett spotlámpa folyosónIlyen, amikor csak a spotlámpák világítanakX alakú rejtett világítás színváltós fényekkel

×

    Asztali nézet megjelenítése