Támasz a növényeknek: bambusz, acél és akácfa karók

Utoljára frissítve: 2020 május 26, kedd Magazin: Blog

Akár dísznövényekről, akár haszonnövényekről van szó, a növények egy részét karózni kell! A növény megtámasztása az egészséges növekedés és az esztétikus megjelenés miatt is fontos. A Nortene kínálatában számtalan támaszték közül válogathatunk!

 

Bamboo természetes bambusz karók többféle változatban

A természetesség hívei számára az egyik lehetőség a bambuszkarók alkalmazása. A Nortene többféle kivitelben ad lehetőséget a bambusz növénytámaszték megvásárlására: Nortene Bamboo bambuszrudak.

Natúr felület: a natúr felületű Bamboo a bambusztól megszokott időjárás-állóságot és hosszú felhasználhatóságot biztosítja.
Festett felület: a Bamboo Split típus zöld színűre festett bambuszkaró, amely 40 cm-es és 60 cm-es magassága miatt főként szobanövényeknél, például orchidea mellett használatos.
Műanyag bevonatos felület: a Bamboo Plast termék zöld műanyag bevonattal is el van látva, ezáltal fokozva tartósságát.

A natúr felületű és a zöld műanyaggal bevont típus 60-90-120-150-180-210 cm közötti magasságban érhető el, ezáltal dísznövényekhez és haszonnövényekhez is kiválaszthatjuk a megfelelőt, kültérre és beltérre egyaránt! Cserjékhez, bokrokhoz is alkalmas a növekedés kezdeti időszakában.

Tipp: A bambusz rudakat rugalmassága miatt kreatívan is alkalmazhatjuk, például három pálcát a növény köré leszúrva és a tetejét összekötve egy kész támasztórendszert képezhetünk a futónövények köré.

Bamboo támaszték, növénykaró, bambuszpálca, bambuszrúd

 

Arc Bamboo természetes ívelt bambusz karó

A bambuszból készült karó dekoratívabb változata az U alakú, ívelt bambuszkaró, amely kültérben és a lakáson belül is mutatós megoldást nyújt a futónövények mellett. A hajlított bambusznád támasz cserépbe is egyszerűen leszúrható. 60-90-120-150-200 cm magasságból válogathat: Arc Bamboo íves növénytámasz.

Ívelt, hajlított karó futónövényhez bambuszból

 

Coco természetes kókuszkaró

A beltéri dísznövényekhez dekoratív megoldás a kókuszrostból készült karó. Kókuszrúd néven is ismert, beltéri növények felfuttatásához is kiválóan alkalmas. A stabil tartáshoz a rúd egyharmadát javasolt a termőközegbe szúrni, de emellett a növény megfelelő kötözéséről is gondoskodni kell. Többféle méretben kapható 60-100-120-150 cm magassággal: Coco kókusztámasz.

Kókusz növénykaró beltéri szobanövényekhez

 

Echelle növényfuttató létra

Létra formája miatt viráglétra, növényi létra néven is ismert. A műanyag létra beltéri szobanövények futtatásához lehet megfelelő. Ez a virágtámasz magas cserepes növényekhez is használható, a földbe szúrva kitámasztja a növényt és dekoratív hátteret biztosít neki. 37 cm és 50 cm magas változatban kapható: Echelle viráglétra.

Létra formájú virágfuttató növénytámasz

 

Chelsea félkör alakú növénykaró

A fémből készült, félkör alakú növénytámasz a kerti évelők mellé is leszúrható, segítve őket a növekedésben. Két félkör alakú támasztékból egy kör alakú virágtartó gyűrű is formázható, amellyel megelőzhető, hogy a magasra növő lágyszárú növények megdőljenek. 30x60 cm, 40x80 cm és 45x100 cm méretben is kapható: Chelsea félkör virágtámasz.

Chelsea félkör virágtámasz fémből

 

Acacia természetes akáckaró

A mezőgazdászok által az egyik legismertebb növénytámasz az akácfa karó. Zöldséges kertekben és paradicsompalánták mellett is használható, valamint facsemeték mellett is leszúrható. Keményfa anyaga nagyon tartós, a kültéri igénybevételt hosszú távon is jól bírja. Egyik vége hegyezett, ezáltal könnyen leszúrható a földbe, másik vége lapos, melynél fogva kalapáccsal, fejszével leüthető. 150 cm és 170 cm magas kivitelben érhető el: Acacia akáckaró.

Tipp: gyümölcsfák, díszfák ültetésekor a kisebb csemetéket 3 irányból is megtámaszthatjuk karó segítségével, ily módon ellenállhat a különböző irányból érkező szélnek és nem fog megdőlni, kidőlni. Soha ne kötözzük szorosan a fát a karóhoz, inkább kis helyet hagyjunk közöttük, hogy a karó ne sértse fel a fa kérgét.

Akácfa növénykaró paradicsom palánta mellett

Steel Plast növénykaró: acélkaró műanyag bevonattal

A kültéri növények megtámasztásához erős és időtálló karóra van szükség, ilyen termék a Steel Plast. Az acél rúd gondoskodik a tartósságról, a durva felületű műanyag bevonat pedig a biztosabb fogásról. Hosszú távra tervezőknek is jó megoldás, mindemellett zöld színével jól illeszkedik a dísznövények és a haszonnövények mellé is. Az alsó része hegyes, hogy egyszerűbb legyen a talajba szúrni.

Vásárlóink már aranyvessző és leyland ciprus mellett is alkalmazták, de természetesen a szokásos vetemények mellett is praktikus (paprika, paradicsom, tojásgyümölcs). 90 cm, 120 cm, 150 cm és 180 cm magas változatban is elérhető: Steel Plast fém virágtámasz.

Steel Plast acél virágkaró zöld műanyag bevonattal

 

Tomato Spiral és Tomato Spiral Epoxy paradicsom karó

Kifejezetten paradicsom termesztéshez ajánlott a Nortene spirális támasztéka. Galvanizált acélból készül, ez biztosítja a tartósságát. A rúd speciális spirális kialakítása lehetővé teszi, hogy akár külön kötözőanyag nélkül neveljük mellette a paradicsomot, vagy más lágyszárú növényt. A paradicsom szára növekedés során áthalad a spirálkaró közepén, de ha szükséges magunk is beavatkozhatunk. 

A spirál acélkaró kapható natúr acél felülettel és zöld epoxigyanta bevonattal is, a természetesebb látvány érdekében. 170 cm és 180 cm változatban rendelhető: Tomato Spiral spirál alakú paradicsomkaró.

Tomato Spiral paradicsomkaró

 

Nortene növénykarók gyors házhoz szállítással

Ha a videóban látott valamely termék elnyerte tetszését, ne habozzon felkeresni az ANRO Webáruházat, ahol a Nortene növénykarók széles választéka házhoz szállítással is megrendelhető: Fa, bambusz, műanyag és fém virágtámaszok és növényfuttatók.

Ajánlott termékeink
1.
TOP
Garancia: 1 év
Akácfa
Natúr
150 cm
2.2 cm
2.2 cm
Akáckaró 22x22 mm - 150 cm magas
Raktáron: 529 darab
Akciós ár: 490 Ft /darab
-29%
2.
Garancia: 1 év
Akácfa
Natúr
180 cm
2.5 cm
2.5 cm
Akáckaró 25x25 mm - 180 cm magas
Érkezik: 2024.07.29. (500+ darab)
Akciós ár: 660 Ft /darab
-26%
3.
TOP
Garancia: 1 év
Bambusz
Bambusz
150 cm
12 mm
Bamboo természetes bambusz karó (150 cm) 2 db karó/köteg
Raktáron: 363 csomag
Ár: 230 Ft /csomag
4.
Garancia: 1 év
Bambusz
Natúr
180 cm
14 mm
Bamboo természetes bambusz karó (180 cm)
Raktáron: 197 darab
Ár: 170 Ft /darab
5.
Garancia: 1 év
Bambusz
Natúr
210 cm
18 mm
Bamboo természetes bambusz karó (210 cm)
Raktáron: 40 darab
Ár: 270 Ft /darab
6.
Kifutó!
Garancia: 2 év
25 cm
Fekete
Border leszúrótüske Border 45 és Border 78 ágyásszegélyhez (12 db/csomag)
Raktáron: 742 csomag
Akciós ár: 400 Ft /csomag
-38%
7.
TOP
Garancia: 1 év
Műanyag
Fekete
7 x 7 mm
6 méter
0.15 méter
Ereszcsatorna védőháló, lombfogó háló (15cm x 6m) fekete
Raktáron: 69 tekercs
Ár: 1 450 Ft /tekercs
8.
Garancia: 2 év
Acél
Zöld
60 cm
8 mm
Steel Plast növénykaró: acélkaró műanyag bevonattal (60 cm) zöld
Raktáron: 216 darab
Ár: 150 Ft /darab
9.
Garancia: 2 év
Acél
Zöld
90 cm
8 mm
Steel Plast növénykaró: acélkaró műanyag bevonattal (90 cm) zöld
Raktáron: 125 darab
Ár: 210 Ft /darab
10.
TOP
Garancia: 2 év
Acél
Zöld
150 cm
11 mm
Steel Plast növénykaró: acélkaró műanyag bevonattal (150 cm) zöld
Raktáron: 194 darab
Ár: 360 Ft /darab
11.
TOP
Garancia: 2 év
Acél
Zöld
180 cm
16 mm
Steel Plast növénykaró: acélkaró műanyag bevonattal (180 cm) zöld
Raktáron: 70 darab
Ár: 570 Ft /darab
12.
Garancia: 2 év
Acél
Zöld
210 cm
16 mm
Steel Plast növénykaró: acélkaró műanyag bevonattal (210 cm) zöld
Raktáron: 46 darab
Ár: 660 Ft /darab
Vásárlói képek
Sziklakert ágyásszegéllyelA házikertemben terem a legfinomabb zöldség!Bambuszból összeállított támrendszer zöldbab futtatásáhozKavics és műfűKerti relax térRelax kert: levendulák, kavicsok, erdei tobozokHiába igénytelen növény az agglegénypálma, néha neki is szüksége van támaszraKiskertemben uborka, szamóca, paprika és paradicsom is terem Spirálkaró lesz a paradicsom támaszaRendezett és természetbarát zöldségeskertStabil karó ciprus mellettStabil támaszték növekedő leylandi ciprushozStabil és erős támaszték, tuja mellettÁgyásszegély beépítés közbenÁgyásszegély a virágoskertben, ami segít elkülöníteni a két anyag használatátKét műanyag profil széle össze is pattinthatóMulcsozott díszkert és pázsit elválasztásaGyepszegély díszkert és pázsit elválasztásához
19 év szakmai tapasztalat
834.300+ elégedett vásárló
452.100+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése