Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Támasz a növényeknek: bambusz, acél és akácfa karók

Utoljára frissítve: 2020 május 26, kedd Magazin: Blog

Akár dísznövényekről, akár haszonnövényekről van szó, a növények egy részét karózni kell! A növény megtámasztása az egészséges növekedés és az esztétikus megjelenés miatt is fontos. A Nortene kínálatában számtalan támaszték közül válogathatunk!

 

Bamboo természetes bambusz karók többféle változatban

A természetesség hívei számára az egyik lehetőség a bambuszkarók alkalmazása. A Nortene többféle kivitelben ad lehetőséget a bambusz növénytámaszték megvásárlására: Nortene Bamboo bambuszrudak.

Natúr felület: a natúr felületű Bamboo a bambusztól megszokott időjárás-állóságot és hosszú felhasználhatóságot biztosítja.
Festett felület: a Bamboo Split típus zöld színűre festett bambuszkaró, amely 40 cm-es és 60 cm-es magassága miatt főként szobanövényeknél, például orchidea mellett használatos.
Műanyag bevonatos felület: a Bamboo Plast termék zöld műanyag bevonattal is el van látva, ezáltal fokozva tartósságát.

A natúr felületű és a zöld műanyaggal bevont típus 60-90-120-150-180-210 cm közötti magasságban érhető el, ezáltal dísznövényekhez és haszonnövényekhez is kiválaszthatjuk a megfelelőt, kültérre és beltérre egyaránt! Cserjékhez, bokrokhoz is alkalmas a növekedés kezdeti időszakában.

Tipp: A bambusz rudakat rugalmassága miatt kreatívan is alkalmazhatjuk, például három pálcát a növény köré leszúrva és a tetejét összekötve egy kész támasztórendszert képezhetünk a futónövények köré.

Bamboo támaszték, növénykaró, bambuszpálca, bambuszrúd

 

Arc Bamboo természetes ívelt bambusz karó

A bambuszból készült karó dekoratívabb változata az U alakú, ívelt bambuszkaró, amely kültérben és a lakáson belül is mutatós megoldást nyújt a futónövények mellett. A hajlított bambusznád támasz cserépbe is egyszerűen leszúrható. 60-90-120-150-200 cm magasságból válogathat: Arc Bamboo íves növénytámasz.

Ívelt, hajlított karó futónövényhez bambuszból

 

Coco természetes kókuszkaró

A beltéri dísznövényekhez dekoratív megoldás a kókuszrostból készült karó. Kókuszrúd néven is ismert, beltéri növények felfuttatásához is kiválóan alkalmas. A stabil tartáshoz a rúd egyharmadát javasolt a termőközegbe szúrni, de emellett a növény megfelelő kötözéséről is gondoskodni kell. Többféle méretben kapható 60-100-120-150 cm magassággal: Coco kókusztámasz.

Kókusz növénykaró beltéri szobanövényekhez

 

Echelle növényfuttató létra

Létra formája miatt viráglétra, növényi létra néven is ismert. A műanyag létra beltéri szobanövények futtatásához lehet megfelelő. Ez a virágtámasz magas cserepes növényekhez is használható, a földbe szúrva kitámasztja a növényt és dekoratív hátteret biztosít neki. 37 cm és 50 cm magas változatban kapható: Echelle viráglétra.

Létra formájú virágfuttató növénytámasz

 

Chelsea félkör alakú növénykaró

A fémből készült, félkör alakú növénytámasz a kerti évelők mellé is leszúrható, segítve őket a növekedésben. Két félkör alakú támasztékból egy kör alakú virágtartó gyűrű is formázható, amellyel megelőzhető, hogy a magasra növő lágyszárú növények megdőljenek. 30x60 cm, 40x80 cm és 45x100 cm méretben is kapható: Chelsea félkör virágtámasz.

Chelsea félkör virágtámasz fémből

 

Acacia természetes akáckaró

A mezőgazdászok által az egyik legismertebb növénytámasz az akácfa karó. Zöldséges kertekben és paradicsompalánták mellett is használható, valamint facsemeték mellett is leszúrható. Keményfa anyaga nagyon tartós, a kültéri igénybevételt hosszú távon is jól bírja. Egyik vége hegyezett, ezáltal könnyen leszúrható a földbe, másik vége lapos, melynél fogva kalapáccsal, fejszével leüthető. 150 cm és 170 cm magas kivitelben érhető el: Acacia akáckaró.

Tipp: gyümölcsfák, díszfák ültetésekor a kisebb csemetéket 3 irányból is megtámaszthatjuk karó segítségével, ily módon ellenállhat a különböző irányból érkező szélnek és nem fog megdőlni, kidőlni. Soha ne kötözzük szorosan a fát a karóhoz, inkább kis helyet hagyjunk közöttük, hogy a karó ne sértse fel a fa kérgét.

Akácfa növénykaró paradicsom palánta mellett

Steel Plast növénykaró: acélkaró műanyag bevonattal

A kültéri növények megtámasztásához erős és időtálló karóra van szükség, ilyen termék a Steel Plast. Az acél rúd gondoskodik a tartósságról, a durva felületű műanyag bevonat pedig a biztosabb fogásról. Hosszú távra tervezőknek is jó megoldás, mindemellett zöld színével jól illeszkedik a dísznövények és a haszonnövények mellé is. Az alsó része hegyes, hogy egyszerűbb legyen a talajba szúrni.

Vásárlóink már aranyvessző és leyland ciprus mellett is alkalmazták, de természetesen a szokásos vetemények mellett is praktikus (paprika, paradicsom, tojásgyümölcs). 90 cm, 120 cm, 150 cm és 180 cm magas változatban is elérhető: Steel Plast fém virágtámasz.

Steel Plast acél virágkaró zöld műanyag bevonattal

 

Tomato Spiral és Tomato Spiral Epoxy paradicsom karó

Kifejezetten paradicsom termesztéshez ajánlott a Nortene spirális támasztéka. Galvanizált acélból készül, ez biztosítja a tartósságát. A rúd speciális spirális kialakítása lehetővé teszi, hogy akár külön kötözőanyag nélkül neveljük mellette a paradicsomot, vagy más lágyszárú növényt. A paradicsom szára növekedés során áthalad a spirálkaró közepén, de ha szükséges magunk is beavatkozhatunk. 

A spirál acélkaró kapható natúr acél felülettel és zöld epoxigyanta bevonattal is, a természetesebb látvány érdekében. 170 cm és 180 cm változatban rendelhető: Tomato Spiral spirál alakú paradicsomkaró.

Tomato Spiral paradicsomkaró

 

Nortene növénykarók gyors házhoz szállítással

Ha a videóban látott valamely termék elnyerte tetszését, ne habozzon felkeresni az ANRO Webáruházat, ahol a Nortene növénykarók széles választéka házhoz szállítással is megrendelhető: Fa, bambusz, műanyag és fém virágtámaszok és növényfuttatók.

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

1 év Karó,
Natúr
2.2 cm
2.2 cm
150 cm
Nortene

Acacia természetes akáckaró 150 cm magas (22x22 mm)

Raktáron: 65 darab

Ár: 390 Ft /darab

2.

1 év Karó,
Natúr
2.5 cm
2.5 cm
170 cm
Nortene

Acacia természetes akáckaró 170 cm magas (25x25 mm)

Raktáron: 7 darab

Ár: 590 Ft /darab

3.

1 év Karó,
Zöld
90 cm
11 mm
Nortene

Bamboo Plast természetes bambusz karó műanyag bevonattal (90 cm) zöld

Raktáron: 177 darab

Ár: 190 Ft /darab

4.

1 év Karó,
Zöld
210 cm
16 mm
Nortene

Bamboo Plast természetes bambusz karó műanyag bevonattal (210 cm) zöld

Raktáron: 13 darab

Ár: 450 Ft /darab

5.

1 év Karó,
Natúr
90 cm
10 mm
Nortene

Bamboo természetes bambusz karó (90 cm) 4 db karó/köteg

Raktáron: 16 csomag

Ár: 200 Ft /csomag

6.

1 év Karó,
Natúr
120 cm
12 mm
Nortene

Bamboo természetes bambusz karó (120 cm) 3 db karó/köteg

Raktáron: 50 csomag

Ár: 250 Ft /csomag

7.

1 év Karó,
Natúr
180 cm
14 mm
Nortene

Bamboo természetes bambusz karó (180 cm)

Raktáron: 207 darab

Ár: 150 Ft /darab

8.

1 év Karó,
Natúr
210 cm
18 mm
Nortene

Bamboo természetes bambusz karó (210 cm)

Raktáron: 34 darab

Ár: 250 Ft /darab

9.

2 év 25 cm
Fekete
20% akció
Nortene

Border leszúrótüske Border 45 és Border 78 ágyásszegélyhez (12 db/csomag)

Raktáron: 208 csomag

Akciós ár: 590 Ft /csomag
740 Ft (-20%)

10.

2 év Karó,
Zöld
210 cm
16 mm
Nortene

Steel Plast növénykaró: acélkaró műanyag bevonattal (210 cm) zöld

Raktáron: 23 darab

Ár: 750 Ft /darab

11.

1 év Karó,
Zöld
170 cm
Nortene

Tomato Spiral Epoxy paradicsom karó (170 cm) zöld

Raktáron: 102 darab

Ár: 750 Ft /darab

12.

1 év Karó,
Ezüst
180 cm
Nortene

Tomato Spiral paradicsom karó (180 cm) ezüst

Raktáron: 439 darab

Ár: 850 Ft /darab

Vásárlói képek
210 cm magas növénykarók koktélparadicsom mellettKoktélparadicsom termesztés nortene segítséggelHázilag termesztett egészséges koktélparadicsomokUborkaháló alkalmazása salátauborka termesztéséhezJúlius közepén már terem az uborkaHázi termesztésű uborkaJúniusban már szépen fut fel az uborka a hálónMájusban már készen áll a futtatórendszer az uborka palántákhozUborka futtatóháló bambuszrúd oszlopokkalMerev acélkarók paradicsom és paprika palánták mellettMerev acélkaró 120 cm magas paradicsom növény mellettSteel Plast paradicsomtámasz 150 cmZöld színű fém paradicsomtámasz150 cm magas fém karók paradicsomhozParadicsompalánta támaszték mellettNortene bambusz karók több méretben, állványonBambusz karók leylandi ciprus mellettNortene bambusz szegély virágoskertek szegélyezéséhez

Asztali nézet megjelenítése