Kikapcsolódás és sportversenyek az ANRO majálison!

Utoljára frissítve: 2022 május 17, kedd Magazin: Blog

Fantasztikus hangulatban és sportosan telt az ANRO által tartott majális, melyen a munkatársainkon kívül több beszállítópartnerünk is megjelent. A versenyekkel egybekötött családi napon több mint 100-an voltunk, felnőttek és gyerekek egyaránt jól szórakoztak. Kicsik és nagyok is megtalálhatták a számukra megfelelő programokat: légvár, pingpong, csocsó, lövészet, darts és foci közül lehetett válogatni.

Örömmel vettük, hogy sokan itt voltatok velünk, mi is nagyon jól éreztük magunkat a társaságotokban és bízunk benne, hogy sikerül hagyományt teremteni a rendezvényünkkel. Fogadjátok szeretettel képes beszámolónkat, jövőre várunk vissza titeket!

 

Baráti hangulatú kikapcsolódás Hajdúböszörményben az ANRO-val

Jó társaság, finom ételek, kellemes környezet, csodás időjárás - minden adott volt a szuper bulihoz! Oldott hangulat és felhőtlen jókedv kísérte az eseményt, ahol a családtagok és a munkatársak is együtt lehettek. Többek között jelen voltak alkalmazottaink, valamint partnereink és hozzátartozóik:
ANRO 3000 Kft.
ANRO Épületdíszítés Kft.
Armin Trade Kft.
Asalite Lighting Kft
Gajdos Tibor ev
Icon Technology Kft
Intermas Eastern Europe Kft.
Kanlux Kft
Kathi Sándor ev
Lighting Solutions Kft
Máté & Nagy Bt.

 

 

Lőtér - ahol nem puskaporos a hangulat!

Különböző szórakozási lehetőségek voltak adottak a sportnapon, melyek közül a lövészet különösen sok embert vonzott. A HTE sportlövő szakosztályának segítségével a kicsik és a kicsit idősebbek is biztonsággal nyerhettek betekintést ebbe a sportágba. Természetesen a legjobb lövők díjazásban részesültek.


 

Foci, foci, foci

A férfiak izgalommal várták a kispályás focit. A meccsekre több beszállítónk saját csapattal is felvonult, és az ANRO sem maradhatott ki! A tökéletes terepről a Fürdőkerti Szabadidőközpont műfüves pályája gondoskodott, a mérkőzések gördülékeny lefolytatásához pedig egy hivatásos játékvezetőt is felkértünk! A fiúk élvezettel és kitartással játszottak, szem előtt tartva a sportszerűséget is!

 

A meccsek végeztével sor kerülhetett az eredményhirdetésre. Az eseményre készített érmeket a focisták az ANRO hölgy munkatársaitól vehették át, méltóképpen lezárva az I. ANRO sportnap labdarúgó megmérettetését. Köszönjük a csapatoknak a sportszerű mérkőzéseket, mindenkinek gratulálunk!

Ügyfélszolgálat, beszerzés, raktározás, ügyvezetés, kreatív munka - bizony csak szép lányok dolgoznak nálunk :)

 


5. helyezett: az ANRO Ügyfélszolgálatosok brigádja

 


4. helyezett az ANRO raktáros különítménye

 


3. helyezett az Asalite, az Icon Kft és az ANRO munkatársaiból közösen létrejött gárda

 

2. helyezett a Lighting Solutions Kft egysége

 

1. helyezett az Armin Trade Kft csapata

 

Köszönet a rendezvény szervezőinek!

A visszajelzések alapján szuper volt a rendezvény, ezért biztos hogy fogunk még ilyet szervezni! A kikapcsolódást nyújtó programok felkutatásában és az összejövetel létrehozásában oroszlánrészt vállalt Papp László és Erdős Bettina, így nagy köszönettel tartozunk nekik! Továbbá hálánkat fejezzük ki Orbán Anettnek is, aki tulajdonosként és ügyvezetőként biztosította a fantasztikus hangulathoz szükséges segítséget és támogatást!


Anett, aki lelkiismeretesen gondoskodott arról, hogy minél jobban sikerüljön az ANRO családi nap - kezében a Kanlux Kft aranyfokozatú minősítésével!

 

19 év szakmai tapasztalat
823.100+ elégedett vásárló
471.400+ raktáron lévő termék
210.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése