Egyedi díszítőelem gyártási útmutató

Utoljára frissítve: 2014 május 30, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
Az ANRO Épületdíszítés Kft lehetőséget biztosít egyedi igény alapján kialakított profil megrendelésére is, polisztirol alapanyagból (EPS - expandált polisztirol, puhább vagy XPS - extrudált polisztirol, keményebb). Egyedi termék elkészítésekor az árajánlatadás és a gyártás során is szükséges, hogy pontos adatok kerüljenek megadásra a megfelelő végeredmény érdekében.

Egyedi kialakítású díszítőelemre jellemzően régebbi épületek felújítása során van szükség, amikor az épület egykori homlokzati díszeit pótolni/cserélni kell, vagy olyan esetekben, amikor adott dísz elhelyezésére korlátozott méreteink vannak és a szériatermékek között nincs megfelelő méretű. Az egyedi gyártás keretében a habkönnyű anyagból készíthető pl. stukkók, párkányléc, homlokzatléc, oszlop kiegészítők, oszlopfők, konzolok, sarokkövek, beltéri díszítőlécek, bordűrcsíkok, rejtett világítás takaró lécek stukkófényhez, stb.

Egyedi díszek méretezés

Egyedi díszléc gyártásához szükséges információk

1. A profil beméretezett keresztmetszeti rajza, amelyről megállapítható a legyártani kívánt elem:
- befoglaló mérete (magasság, kiállás)
- anyagvastagsága
- mintázatának méretezése
- a feltüntetett méretek mértékegysége (milliméter, centiméter)
- felületkezelés/kérgesítés
2. A legyártani kívánt elem mennyisége
3. Az árajánlat adás határideje vagy a kívánt leszállítási határidő
4. Az árajánlatkérő elérhetőségei (email cím és telefonszám)
5. Szállítási, számlázási címek

Egyedi díszek méretezése
Egyedi díszek méretezése

Egyedi termék rendeléséhez kapcsolódó feltételek

- Egyedi méretre, egyedi igény szerint legyártandó díszítőelem egyedi terméknek minősül.
- Egyedi termékre az Elállás joga nem érvényesíthető. A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet (a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet), illetve a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet (a távollevők között kötött szerződésekről) 5. § c) pontja szerint: A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.
- A termékre 1 év garancia vonatkozik, azonban a nem rendeltetésszerű használatból vagy nem szakszerű beépítésből fakadó hibákra a garancia nem érvényes.
- A gyártás legnagyobb vágási hossza díszléc esetén 125 cm (adott díszítőelem legfeljebb 125 cm hosszúságú lehet, nagyobb méret több darabból alakítható ki).
- Az egyedi termék gyártási ideje 2-20 munkanap, mennyiségtől függően. A gyártás megindításának feltétele, hogy a teljes végösszeget átutalják cégünk részére, díjbekérő számla alapján.
- Egyedi termékre az Elállás joga nem vonatkozik, emiatt javasolt lehet a teljes mennyiség megrendelése előtt 1-2 szál/darab díszítőelemet mintaként megvásárolni a megfelelőség ellenőrzése céljából (a minta gyártása 1-3 munkanap alatt történik), melynek költségét a szállítási díj és a profil ára alkotja.
- További kapcsolódó feltételek: Vásárlói tájékoztató

Egyedi díszek méretezése

Amennyiben szeretne egyedi díszléc gyártására árajánlatot kérni, a fentiekben szükséges információkat kérjük, hogy e-mailben juttassa el cégünknek az info@anro.hu címre. Az árajánlat adás időtartama 1-4 munkanap, ezt követően informáljuk Önt a legyárthatóságról, árról, szállítási határidőről.

Szériatermékeink között homlokzati díszítőelemek, beltéri díszítőelemek és oszlopok is megtalálhatóak. A natúr felületű díszek legyártása 2-5 munkanapot, a felületkezelt (kültéri kéregbevonattal ellátott) díszek elkészítése 3-15 munkanapot igényel, a mennyiségtől függően.

Megkeresését, türelmét köszönjük!
ANRO Épületdíszítés Kft
www.anrodiszlec.hu

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
715.400+ elégedett vásárló
502.000+ raktáron lévő termék
189.300+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése