Il Moderno - Alu betétes exkluzív fa karnisok

Utoljára frissítve: 2012 február 16, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Il Moderno - Alu betétes exkluzív fa karnisok


Il Moderno - Alu betétes exkluzív fa karnisok, melyek a minimal design otthonok szinte elengedhetetlen kiegészítői. A magas komfortérzetet a tökéletes anyagválasztás, a precíz működés, és a három közkedvelt szín (wenge, bükk, cseresznye) biztosítja. Természetesen kezelővel ellátott, illetve kezelőszerkezet nélküli kivitel is megtalálható a kínálatunkban.

Lássuk, mi mindent tudunk elmondani az Il Moderno alu betétes fa karnisokról:

Alumínium függönysín rendszer

A függönykarnisok jellemzően 4 típusú alapanyagból és így 4 fajta csúszkarendszerrel készülnek:
- A legolcsóbb kivitel a műanyag alapanyagból készülő mennyezeti sín. Természetesen a műyanag mennyezeti sín is tökéletes megoldás, amennyiben azt eltakarjuk, pl karnistakaró díszléccel.
- Amennyiben a karnist nem takarjuk el, úgy a fa karnis a következő lépcsőfok, melyek dekoratív és tartós megoldást jelentenek. Hátrányuk azonban, hogy hosszabb fesztávon, és főleg nehéz függönyökkel a farúd meghajolhat.
- A masszív fém karnisok természetesen a nehéz függönyökre is megoldást nyújtanak, nagy fesztávon is. A fém karnisok hátulütője viszont az, hogy az oldalfali, vagy mennyezeti tartó csatlakozása miatt nem lehet a függönyt áthúzni a teljes karnison egyik végétől a másik végéig, hisz a tartók meggátolják a függöny futását.
- Ezzel elérkeztünk a legmodernebb függöny mozgatási megoldáshoz, az alumínium sínes karnisokhoz. Erre is volt már megoldásunk, pl. Al-Ise termékcsalád, amely kiváló megoldást nyújt minden olyan esetben, ahol valamilyen takarást kap a karnis. Nem néz ki rosszul takarás nélkül sem, de egy igazán design-os otthonban kicsit csupasznak tűnik.

Az Il Moderno alumínium karnisok a fenti problémák mindegyikére megoldást nyújtanak:

- Kiváló megjelenés, króm, eloxált alumínium és a három színű fa burkolat: cseresznye, bükk, wenge
- Az eloxált alumínium sínnek köszönhetően a függöny mozgatása nagyon könnyű
- A függöny a karnisok speciális rögzítésének köszönhetően teljes szélességben elhúzhatóak, bármelyik oldalra.

Alumínium függönysín rendszer


Természetesen ennél azért többet nyújtanak az Il Moderno alumínium betétes fa karnisok, lássuk milyen előnyökkel számolhatunk még:


Multifunkciós felfogatási lehetőség

Az Il Moderno karnisok multifunkciós felfogatási lehetőséggel rendelkeznek. Ezt azt, takarja, hogy a karnisok akár oldalfalra, akár mennyezetre könnyen felszerelhetőek. Az oldalfali tartó teleszkópos, így könnyen beállítható, hogy milyen távolságra kerüljön a karnis az oldalfaltól. A szerkezeti elemeket süllyesztett imbusz csavarok tartják, teljesen láthatatanul. Sőt, az oldalfali tartó külön mágneses króm takarófedelet kapott, hogy a felfúráskor használt csavar fejét is el lehessen tüntetni.

Multifunkciós felfogatási lehetőségDekoratív végdíszek

Pillanatnyilag a négyzet alakú, króm színű végdíszekkel kínáljuk az Il Moderno függönykarnisokat, azonban a gyár ígéri, hogy a közeljövőben további végdíszek is megjelennek a kínálatban!

Dekoratív végdíszekKezelőszerkezet

A függönykarnisokat megrendelheti a hagyományos, kezelőszerkezet nélküli kivitelben is, azonban sokkal praktikusabb (de nem sokkal drágább), ha kérjük a kezelő szerkezetet is.

Mi is ez a kezelőszerkezet?

A karnisokba befűzünk egy dupla zsinórt, melyhez csatlakoztatunk egy függönyvezetőt, majd a dupla zsinór végére egy csigás súly kerül. Ezzel a szerkezettel el lehet húzni a függönyt: az egyik zsinórt húzva a függöny az egyik irányba, a másik zsinórt húzva a függöny a másik irányba közlekedik.

A kezelőszerkezetet a karnis bármelyik oldalára (jobb és bal) fel tudjuk szerelni, a működtetési irány pedig háromféle lehet: jobbról-balra, balról jobbra, középről két oldalra.

Kezelőszerkezet

Természetesen a kezelőszerkezetet árát nem befolyásolja a húzásirány és a kezelőszerkezet helye.


Színválaszték

Az Il Moderno alumínium betétes fa függönykarnisok három közkedvelt színben állnak rendelkezésükre: a szolid bükk, az élénk cseresznye mellett a minimal designos wenge színt is választhatjuk, berendezéstől és szoba színtől függően.

Színválaszték


Függöny-karnis kínálatunkban az alábbi termékek találhatóak meg:
- Il Moderno alu sínes fa karnisok
- Fém karnisszettek (rúd, végdísz, tartozékok)
- Fa rúdkarnis szettek (rúd, végdísz, tartozékok)
- Műanyag karnis szett (rúd, végdísz, tartozékok)
- Műanyag plafonkarnisok
- Alumínium mennyezeti sínek

Vásárlói képek
Dizájnos konyha, modern étkezőrésszel Modern konyha dizájnos elemekkel, lábazati és mennyezeti rejtett világítássalBelső sínes karnis konzol alatt fut a sínpályaBelső csúszású il moderno karnis bükk színben, fekete függönnyelBelső sínes karnis öltözőhöz blackout függönnyel (jól takar és végig lehet húzni a két konzol között, hogy ne lehessen belátni, mint egy próbafülkénél)Belső sínes karnis öltözőhöz

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
823.100+ elégedett vásárló
470.900+ raktáron lévő termék
210.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése