Afirmax BiClick parketták nappaliba, hálóba, konyhába

Utoljára frissítve: 2022 március 23, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek

A padlóburkoló termékek között ma már olyan továbbfejlesztett laminált parkettákat is találhatunk, amelyek alapanyaga kőőrleménnyel is gazdagítva van, ezáltal fokozva annak ellenállóképességét. Az Afirmax BiClick termékcsalád egyfajta SPC burkolat, azaz kő-műanyag keverékből álló parkettalap, amely tartósabb, mint a hagyományos parketták - ezt a terméket mutatjuk be cikkünkben és videónkban!

 

 

 

Parketta burkolat a lakásban

A lakás számtalan helyiségében használhatjuk a hagyományos laminált parkettákat. Legfőbb jellemzője, hogy olcsó, mégis esztétikus felületet nyújt; ráadásul a beépítése sem bonyolult, akár házilag is el lehet végezni a lerakást. Hátrányai között lehet megemlíteni, hogy nem bírja a vizet és a párát, ezért a gyakori felmosás vagy egy esetleges beázás könnyen csorbát ejthet a laminált parkettaburkolat szépségén.

Ugyanakkor manapság a belsőépítészek már gyakran terveznek lakást egyazon padlóburkolat felhasználásával, hiszen így egységes és harmonikus látvány veszi körül a lakókat. A hagyományos, olcsó klikkes parkettarendszerekkel sajnos nem lehet a nappaliban, a konyhában és a fürdőben ugyanazt a burkolatot alkalmazni, hiszen nem bírják a vizet. Felpúposodnak, leválik a dekor réteg - egyszóval elveszti szépségét és igényli a javítást, cserét.

A nappaliban lerakott hagyományos parkettalap nem bírja a vizet, ezért az egységes burkolat mellőzésével a konyhai részre fényes csempét választott a tulajdonos.
A nappaliban lerakott hagyományos parkettalap nem bírja a vizet, ezért az egységes burkolat mellőzésével a konyhai részre fényes csempét választott a tulajdonos.

 

Ezzel szemben az Afirmax BiClick parketták az SPC parketták  körébe tartoznak (Stone Polymer Composite, azaz ásványi-polimer keverék), melyek kiváló ütésállósággal és jó vízszigeteléssel rendelkeznek, ezáltal a vízálló burkolatot igénylő konyha és fürdőszoba is leburkolható segítségével. A beltéri használat mellett azonban ma már a külső terekben is előszeretettel használják a vízálló parkettákat, például terasz vagy fedett helyen lévő kültéri falak díszítésére. Az Afirmax SPC lapok mindegyike alkalmas erre a kültéri felhasználásra is.

Csodás látvány - amerikai stílusú konyha-nappali egységes burkolattal.
Csodás látvány - amerikai stílusú konyha-nappali egységes burkolattal.

 

 

Afirmax SPC padlók - Fa szépségű burkolat, a csempe praktikumával

Az Afirmax gyártó a faparketták és a cementlapok alternatívájaként kifejlesztette a BiClick vinyl termékcsaládját, mely két megjelenési formában érhető el:
 - vízálló laminált parketta a hagyományos 122 cm x 18 cm-es méretben, fa mintázattal.
 - vízálló járólap vagy oldalfali burkolólap 61 cm x 30 cm-es méretben, cement utánzattal.

 

Az Afirmax BiClick vinyl padlóburkoló lapok jellemzői

 

HD Mineral Core - nagy sűrűségű ásványi anyag tartalom

Az Afirmax vinyl padlók szíve az ásványkompozit. A saját SPC technológiáját HD Mineral Core névvel illeti, amely utal a nagy sűrűségű ásványi magra, mint alkotóelemre a műanyag mellett. Ez biztosítja az anyag merevségét, stabilitását és tartósságát, illetve vízálló tulajdonságát - mindazon jellemzőket, amely miatt kedveltté válhat ez a padlóburkolat.

Afirmax HD Mineral Core - ásványi anyag tartalmú padlólapok
Afirmax HD Mineral Core - ásványi anyag tartalmú padlólapok

 

Extra nagy kopásállóság

A HD Mineral Core alapanyagot egy speciális koptató réteggel kombinálva különösen ellenálló felület jön létre. A 4 rétegből álló burkolólap (UV lakkréteg, kopóréteg, dekorfólia, hordozóréteg) a 23/32-es igénybevételi osztályba tartoznak. Ez azt jelenti, hogy a házunk vagy üzletünk bármelyik helyiségben lerakhatóak, még a legintenzívebben használt felületekre is, pl. konyha, előszoba, lépcsőház.

 

Vízálló vinyl burkolólap

A vízállóság az egyik legfontosabb plusz jellemző a laminált parketták körében. Az Afirmax padlóburkolat teljes mértékben vízálló, így nem kell aggódni a véletlenül kiöntött italok, a kifröccsent folyadékok, a háziállatok rendetlensége miatt; és a gyakori felmosás sem fog problémát okozni - hiszen a padló nem szívja magába a vizet. A vízállóságnak köszönhetően végre egyazon burkolattal látható el a konyha és a nappali, ami egy amerikai nappalis-konyhás lakásban nagyon esztétikus!

 

Méretstabilitás és erős click zárak

Az Afirmax padlók ásványi anyag tartalmú szerkezete jó mérettartóságot eredményez. Az egybefüggő padlóburkolatok kialakítására akár 200 négyzetméterig van lehetőség, diletáció nélkül, küszöbök és burkolatváltó profilok alkalmazása nélkül is - ily módon még dekoratívabb a nyitott terek megjelenése.

A padló tartósságát elősegítik a click zárak, amelyek kétszer erősebbek, mint az LVT padlók click rendszere (még több információ a különböző típusú parkettákról egy korábbi cikkünkben itt olvasható). Az Afirmax 2G click billenő rendszere tartós és erős kötést ad a padlólapoknak.

 

Padlófűtéshez is alkalmas vinyl lap

Ha otthonunkban padlófűtést alkalmazunk, erre tekintettel kell lenni a járólap kiválasztásakor is. Az Afirmax lapok kiválóan vezetik a hőt; alacsony hőellenállásának köszönhetően hatékonyabban használható fel a padlófűtés hőenergiája, ezáltal akár a rezsiköltség csökkenése is megfigyelhető. Az ásványi polimer lapok tehát padlófűtéshez és falfűtéshez is használhatóak, amennyiben a felületi hőmérséklet nem haladja meg a 28°C-t.

 

A vinyl burkolatok beépítése

A klikkes burkolólapok lerakása nagyon egyszerű, akár házilag is elvégezhető. A 4 mm-es lapok akár meglévő csempére, parkettára is ráépíthető. A lerakás menetét egy külön videóban is ismertetjük, röviden összefoglalva viszont a szokásos menet szerint történik: a felület megtisztítása, az aljzat kiegyenlítése ha szükséges, alátétfólia leterítése, padlólapok lefektetése, szegélylécezés.

Az Afirmax padlólapokhoz az Arbiton színes műanyag parkettaszegők felhasználását javasoljuk, melyekről még több információ tudható meg az alábbi videóból:

 

 

 

Afirmax BiClick Floor termékcsalád - klasszikus fa design

Vízálló parketta típusok - fa mintázattal
Afirmax Floor vízálló parketta típusok - fa mintázattal

 

Afirmax BiClick Stone termékcsalád - beton design

Jelenleg 3 színben érhető el a beton utánzatú, cementlap megjelenésű Afirmax Stone burkolólap.
Jelenleg 3 színben érhető el a beton utánzatú, cementlap megjelenésű Afirmax Stone burkolólap.

 

Afirmax BiClick fa- és cementutánzatú vinyl lapok házhoz szállítással

Amennyiben az Afirmax klikkes lapok mintázata, színe, kedvező jellemzői meggyőzték és szeretne egy ilyen modern burkolatot választani otthonába, semmi akadálya! Az ANRO Webáruházban könnyen és egyszerűen rendelheti meg házhoz szállítással a burkoláshoz szükséges lapokat, alátétfóliát és szegőlécet is: SPC vinyl parketta.

 

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 12 év
61 cm
30 cm
4.5 mm
Vinyl
1.86
BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Alpi beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Érkezik: 2023.12.18. (1.86 m2)
Ár: 11 890 Ft /m2
2.
Garancia: 12 év
61 cm
30 cm
4 mm
Vinyl
1.86
BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 24.18 m2
Ár: 11 890 Ft /m2
3.
TOP
Garancia: 12 év
122 cm
18 cm
4 mm
Vinyl
2.196
BiClick Vinyl parketta, klikkes - Bradfordi tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 35.136 m2
Ár: 11 890 Ft /m2
4.
TOP
Garancia: 12 év
122 cm
18 cm
4 mm
Vinyl
2.196
BiClick Vinyl parketta, klikkes - Calvia tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 48.312 m2
Ár: 11 890 Ft /m2
5.
Garancia: 12 év
122 cm
18 cm
4 mm
Vinyl
2.196
BiClick Vinyl parketta, klikkes - Goldberg tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 21.96 m2
Ár: 11 890 Ft /m2
6.
TOP
Garancia: 12 év
122 cm
18 cm
4 mm
Vinyl
2.196
BiClick Vinyl parketta, klikkes - Jersey tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 43.92 m2
Ár: 11 890 Ft /m2
7.
Garancia: 12 év
122 cm
18 cm
4 mm
Vinyl
2.196
BiClick Vinyl parketta, klikkes - Rossport tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 30.744 m2
Ár: 11 890 Ft /m2
8.
Garancia: 12 év
122 cm
18 cm
4 mm
Vinyl
2.196
BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 19.764 m2
Ár: 11 890 Ft /m2
9.
Garancia: 15 év
122 cm
22.9 cm
4 mm
Vinyl
2.235
Legnar Vinyl parketta, klikkes - Takeda tölgy (4 mm) - 23/33-as kopásállóság, vízálló
Raktáron: 2.235 m2
Ár: 13 890 Ft /m2
10.
TOP
Garancia: 2 év
600 cm
100 cm
1.3 mm
Vinyl
6 m2/csomag
Silenzer Vinyl padló alátét padlófűtés rendszerhez (1.3 mm) 6 m x 1 m
Raktáron: 93 csomag
Ár: 11 290 Ft /csomag
11.
Garancia: 12 év
20 cm
18 cm
4 mm
Vinyl
1 db
Termékminta: BiClick Vinyl parketta, klikkes - Jersey tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 35 darab
Ár: 590 Ft /darab
12.
Garancia: 12 év
20 cm
18 cm
4 mm
Vinyl
1 db
Termékminta: BiClick Vinyl parketta, klikkes - Skandináv tölgy (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Raktáron: 51 darab
Ár: 590 Ft /darab
Vásárlói képek
WC felújítás: a felület előkészítése a fal burkolásához és a szerelvények megújításáhozKönnyen felrakható a PVC falpanel, nagyon hasonlít a mozaikcsempéreLakótelepi wc modern stílusban: szürke fal, fekete kapcsoló, mozaikos faldekor, új szaniterekPadló szürke vinil padlóburkoló, hátlap szürke-fehér mozaik falpanelPanel wc felújítása modern dizájnnalKedvenc regglizősarok sötét falpanel burkolattalLedszalag és hangulatos éjjeli lámpaKész a parkettázásAfirmax Goldberg tölgy parketta katalógus referenciaAfirmax Skandináv tölgy parketta katalógus referenciaAfirmax Newporti parketta katalógus referenciaAfirmax Cornwall parketta katalógus referenciaAfirmax Vermont parketta katalógus referenciaAfirmax Skandináv tölgy parketta referenciaAfirmax Jersey parketta referencia

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
768.100+ elégedett vásárló
483.200+ raktáron lévő termék
199.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése