LED szalag vezérlő

LED reflektoros kültéri világítás 20 Wattos LED fényvetővel

Utoljára frissítve: 2018 szeptember 18, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

Az ősz beköszöntével hosszabbodnak az éjszakák, egyre többet kell tehát a kertben, udvaron és kültéren, szabadtéren mesterséges fénnyel világítani. Az energiatakarékosság jegyében a kültéri világításokhoz a LED reflektorokat ajánljuk, amelyek kiváló fénnyel, alacsony áramfogyasztással, modern megjelenéssel nyeri el a vásárlók bizalmát. A vékony házas LED fényvetők a legújabb építésű házakra is diszkréten szerelhetőek fel és kiválóan ellátják a térvilágítási feladatokat. Az időjárásálló háznak és a beépített hosszú élettartamú LED chipek köszönhetően sokáig gondoskodhat a belső vagy külső terek éjszakai fényellátásáról.

A LED reflektor kiváló, ha kültéri világításról van szó - fénye szinte nappallá változtatja az éjszakát!

A LED reflektor kiváló, ha kültéri világításról van szó - fénye szinte nappallá változtatja az éjszakát!

 

Korábbi tesztünk alkalmával a 10 Wattos akciós árú LED reflektorokat hasonlítottuk össze (szemrevételezés útján, ezt mindenképpen hozzá kell tenni), most 2 darab 20 Wattos fényvetőt kötöttünk be megegyező körülmények között. Az egyik tesztalany egy 2 év garanciás V-TAC 20W LED fényvető, a másik résztvevő szintén V-TAC gyártmány, de a reflektorba beszerelt 20W Samsung LED chipeknek köszönhetően 5 év gyártói garanciával kerül forgalomba. A 20 Wattos fényvetők fényét egy családi ház tűzfalára irányítva fotóztuk be, 2-5-9 méteres távolságról - hiszen az eltérő felhasználási igények miatt érdemes lehet különböző szemszögből is bemutatni ezeket a termékeket.

20 Wattos LED fényvető 2 méterre a homlokzattól: az E-Series LED reflektor a csomagoláson is nagyobb fényáramot ígér, ez a fotón ez beigazolódik.

20 Wattos LED fényvető 2 méterre a homlokzattól: az E-Series LED reflektor a csomagoláson is nagyobb fényáramot ígér, ez a fotón is beigazolódik.

A 20 Wattos LED reflektorokat 5 méter távolságra helyeztük el a faltól. Az erősebb fényű E-Series típusnak itt is láthatóan nagyobb a fénye.

A 20 Wattos LED reflektorokat 5 méter távolságra helyeztük el a faltól. Az erősebb fényű E-Series típusnak itt is láthatóan nagyobb a fénye.

A 20 Wattos fényvetők 9 méteres távolságból már közel azonos világítási képet mutatnak, hasonlóan világítják meg a teret kocsibejárótól egészen az épület hátsó ablakáig.

A 20 Wattos fényvetők 9 méteres távolságból már közel azonos világítási képet mutatnak, hasonlóan világítják meg a teret kocsibejárótól egészen az épület hátsó ablakáig.

2 méterről nagyon erős fényt ad a LED reflektor, pedig már sötétség van, este fél 11. A képen a 16909-es azonosítójú 2 év garanciás V-tac fényvető látható.

2 méterről nagyon erős fényt ad a LED reflektor, pedig már sötétség van, este fél 11. A képen a 16909-es azonosítójú 2 év garanciás 20W E-Series V-tac fényvető látható.

A 120 cm magasan és a faltól 500 cm távolságra elhelyezett 16885 számú Samsung chipes LED fényvető szépen bevilágítja a falat.

A 120 cm magasan és a faltól 500 cm távolságra elhelyezett 16885 számú Samsung chipes 20W Pro LED fényvető szépen bevilágítja a falat.

A reflektor jobb oldalon van, 120 cm magasságon, 9 méter távolságra a faltól. A 16885 reflektorba beépített 20 Wattnyi LED chip ily módon világítja be a kocsibejáró területét éjszaka 11-kor.

A reflektor jobb oldalon van, 120 cm magasságon, 9 méter távolságra a faltól. A Pro LED reflektorba beépített 20 Wattnyi LED chip ily módon világítja be a kocsibejáró területét éjszaka 11-kor.

 

Olcsó LED reflektor 2 év garanciával: 20 Wattos V-TAC E-Series LED reflektorok

Nincs nevesítve a LED chip gyártója, amelynek fényforrásai bekerültek az E-Series LED reflektor termékcsoportba, de megállapíthatjuk, hogy kiváló fényt adnak! A Samsung chipes változatnál nagyobb fényt érzékelhetünk ettől a típustól, főként azért, mert a védőüveg teljesen átlátszó, továbbá gyárilag is magasabb fényáramot ígér (1700 lumen). A transzparens üveg miatt nemcsak a led fényvetőből kiáradó fényt érezzük erősebbnek, hanem a vakítás mértékét is.

20 Wattos E-Series reflektor: fekete vagy fehér alu ház, slim kivitel, átlátszó védőüveg, 20 ezer órás SMD LED chipek, 2 év garancia.

20 Wattos E-Series reflektor: fekete vagy fehér alu ház, slim kivitel, átlátszó védőüveg, 20 ezer órás SMD LED chipek, 2 év garancia.

Háztartási célokra bizalommal ajánljuk, hiszen az elmúlt egy évben nem volt szükség garanciális ügyintézésre a 20 Wattos típust illetően. Fehér és fekete házban is kapható a LED reflektor, vékony házas kivitele és elfogadható ára miatt a modern kültéri világítások kedvelt elemévé vált!

Műszaki tartalmát tekintve a 20 Wattos teljesítményhez 1700 lumen fényáram tartozik, ezzel egy 100 Wattos hagyományos vagy halogén fényvető kiváltására adódik lehetőség. A 110° sugárzási szögű LED reflektor előrevetített élettartama 20 ezer óra. Melegfehér, hidegfehér és természetes fehér fénnyel is megrendelhető. Slim kialakítás 15x12x2.5 cm méretekkel, tartozék fali konzollal és ~10 cm-es tápkábellel.

 

Drága LED reflektor 5 év garanciával: 20 Wattos V-TAC Samsung chipes LED reflektorok

A V-TAC Pro LED reflektor családjában elérhető fényszórók csúcsminőségű Samsung LED chippel szereltek. A 20 Wattos Pro LED szemre némileg kisebb fényt biztosíthat kevésbé márkás társainál, de ez betudható a kissé matt üveg előlapnak és a fehér fényvisszaverő betétnek, amely kevésbé tükrös felületű az alumínium színű betéthez képest. A Samsung márkaprogram keretében stabilitás és kiváló minőség várható el, 5 év gyártói garanciával. Kicsit magasabb árfekvésű termék, melyért kárpótol az alacsony meghibásodási arány, amely a nullához közelít!

20 Wattos Pro LED reflektor: fekete vagy fehér színű vékony alu ház, 30 ezer órás Samsung LED chipek, 5 év garancia.

20 Wattos Pro LED reflektor: fekete vagy fehér színű vékony alu ház, 30 ezer órás Samsung LED chipek, 5 év garancia.

A Samsung chipes reflektorok 1600 lumen fényáramot ígérnek 20 Wattos áramfelvétel mellett, amely szintén alkalmassá teszi a régebbi 100 Wattos hagyományos fényszórók helyettesítésére. A LED chip várható élettartama 30 ezer óra, ezzel túlszárnyalva az alacsonyabb kategóriás reflektorokat, hogy minél hosszabb ideig tudjon szolgálatot teljesíteni.

Fehér és fekete színű alumínium házas verzióban is kapható, három színhőmérsékletben, ezáltal megfelelve az általános vásárlói követelményeknek. A 20 Wattos típust IP65-ös vízmentes alumínium ház alkotja, karcsú kivitelben 15x13x3 cm külső mérettel, tartozék szerelőkerettel és ~20 cm hosszú bekötővezetékkel.

 

A LED reflektorok általánosságban nagyon alkalmasak a kültéri világításokhoz. A kisebb teljesítményű 10-20-30 Wattos típusok jellemzően családi házak, magán ingatlanok, vendéglátóipari egységek külső tereinek megvilágítására alkalmasak, míg a nagyobb teljesítményű társaik 50-100-150-200 Wattos típusok nyílt területek, parkolók, sportpályák megvilágítására is használhatóak.

A LED reflektorok a hagyományos fényforrásokhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyasztanak (hasonló fényteljesítmény biztosítása mellett), kevésbé sérülékenyek a halogén izzós fényvetőkhöz képest, az integrált, hosszú élettartamú LED chipnek köszönhetően az izzócsere karbantartási költségei is megspórolhatóak, összességében tehát pénztárcabarát világítás valósítható meg a LED fényvetőkkel. Webáruházunkban számtalan típust vásárolhat meg, melyeket készleten is tartunk, ezáltal gyors kiszállítással juthat hozzá a megfelelő kültéri lámpához: LED reflektorok.

Ajánlott termékeink

1.

3 év
Canalux

Kábelcsatorna, 16x16mm, fehér színben - 2m

Raktáron: 40 méter

Ár: 190 Ft /méter

2.

3 év
Canalux

Kábelcsatorna, 20x10mm, fehér színben - 2m

Raktáron: 26 méter

Ár: 190 Ft /méter

3.

3 év
Canalux

Kábelcsatorna, 25x25mm, fehér színben - 2m

Raktáron: 22 méter

Ár: 210 Ft /méter

4.

3 év
Canalux

Kábelcsatorna, 40x16mm, fehér színben - 2m

Raktáron: 22 méter

Ár: 490 Ft /méter

5.

3 év
Canalux

Kábelcsatorna, 60x40mm, fehér színben - 2m

5-7 munkanapon belül

Ár: 950 Ft /méter

6.

1 év
Mentavill

Kábelcsatorna MCE (12X12mm) fehér

Raktáron: 42 méter

Ár: 195 Ft /méter

7.

1 év
Mentavill

Membrános kötődoboz (100x100x70 mm) szürke

Raktáron: 6 darab

Ár: 1 050 Ft /darab

8.

1 év Fekete
Kanlux

SC-1 spot távtartó, fekete

Raktáron: 11 darab

Ár: 1 050 Ft /darab

9.

1 év
Mentavill

Szerelvénydoboz süllyesztett (65mm) fehér

Raktáron: 8 darab

Ár: 65 Ft /darab

10.

3 év
Elmark

Színes kábelcsatorna, 25x16mm, körte színben - 2m

Raktáron: 22 méter

Ár: 670 Ft /méter

11.

3 év
Elmark

Színes kábelcsatorna, 25x16mm, sötét dió színben - 2m

5-7 munkanapon belül

Ár: 690 Ft /méter

12.

3 év
Elmark

Színes kábelcsatorna, 25x16mm, világos bükk színben - 2m

5-7 munkanapon belül

Ár: 660 Ft /méter

Vásárlói képek
Led aluprofil a tetőtéri gerendánál - gyerekszoba hangulatfény Kész a konyhai LED világításEgyedi hangulat világítás a hálószobában.A járdavilágítás led szalagja erről a tápegységről működik. Homlokzati falba, szerelődobozba építve. Gipszkarton szerelvénydoboz kettes szerelvényhezGipszkarton falakból épített szoba, speciális dobozzal a villamos szerelvények számáraGipszkarton szerelvénydoboz két konnektor süllyesztett beépítéséhezHármas szerelvénydoboz gipszkartonba süllyesztett konnektorhozStablondeszkára felszerelt 50 wattos led reflektor kültéri világításhozKlasszikus stílusú stukkókból kialakított háttérdekoráció spot lámpákkalTévé laminált dekorburkolattal és led profilos led világítással Kellemesen kialakított tévéző helyiség a nappaliban Nappali tévé szoba falburkolatba süllyesztett led profilos világítással Kazettás álmennyezetbe épített spotlámpák Garázskapu felé szerelt reflektor, külön mozgásérzékelővel. Hatalmas fénye van a függesztett gipszkarton tetejére szerelt LED csíknakFüggesztett álmennyezet spot világítással, családi konyhábanTetőtéri szoba szigetelés közben, villanyszerelés után.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése