LED kerékpár lámpák - Első és hátsó lámpák biciklire

Utoljára frissítve: 2018 május 17, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek

 

A kerékpározás napjaink egyik legkedveltebb mozgásos tevékenysége, legyen szó bármilyen korosztályról! Sokan választják munkába járáshoz, szabadidős tevékenységként, valamint sportolásként is. Egészségügyi hatásai is kiemelendők, hiszen az izomzattól kezdve, a szív- és érrendszeren át mindenre pozitív hatással van.

Napjainkban azonban jelentősen megnőtt az autósok száma is, így a közlekedésben résztvevő biciklisek egyre inkább veszélyeztetettek. A balesetek elkerülése érdekében nagyon fontos a KRESZ szabályok megfelelő ismerete, azok betartása, a körültekintő és felelősségteljes magatartás, valamint a kötelezően előírt biztonsági felszerelések használata!

Mi az ANRO-nál ezen biztonsági igények kielégítése érdekében több világítási lehetőséget is biztosítunk vásárlóinknak, hogy az esti órákban is élvezhessék a kerékpározást!

Kiemelten fontos a megfelelő kerékpár lámpák használata, hiszen segítségükkel nem csak láthatunk, hanem láthatóvá is válhatunk.

A KRESZ által előírt tartozékok a következők:

  • Megbízható, könnyen kezelhető kormányberendezés.
  • Két, egymástól függetlenül működő fékberendezés, melyek közül az egyik az első, a másik a hátsó kerékre hat.
  • Egy első lámpa, amely fehér vagy kadmiumsárga, folyamatos vagy villogó fényt biztosít! Megengedett a ruházaton is!
  • Egy hátsó lámpa, amely piros, folyamatos vagy villogó fényt biztosít! Megengedett a ruházaton is!
  • Egy piros színű hátsó fényvisszaverő prizma, amely nem lehet háromszögletű.
  • Legalább az első keréken, legalább két borostyánsárga, kétoldalas küllőprizma vagy a gumi két oldalán lévő fényvisszaverő csík, illetve 2 darab fehér, küllőre pattintható fényvisszaverő cső.
  • Hangjelző berendezés, ami csak csengő lehet.
  • Fényvisszaverő ruházat (lakott területen kívül, éjszaka vagy rossz látási viszonyok közt)

Beszállító partnerünknek köszönhetően most kiváló kerékpár világítási termékekkel szolgálhatunk kedves vásárlóink számára! Kínálatunkban megtalálhatóak külön első, valamint hátsó lámpák, továbbá egy kerékpár világítási szett is, amely tartalmaz egy első, valamint egy hátsó lámpát!

A lámpák mindegyike kiváló minőségű LED chipekkel készül, amelyek fénye, hatótávolsága és élettartama is kiemelkedő. Különböző világítási funkciókkal rendelkeznek, melyek közé tartozik a folyamatos világítás, a villogás, a fokozatos villogás, valamint egyes esetekben a fényerőszabályzás is. Működésükhöz különböző számú AAA elemek szükségesek, amelyek áruházunkban megvásárolhatók.

Természetesen a fent említett lámpák mindegyike megvásárolható áruházunkban, raktárunkból az ország bármely területére akár másnapra kézbesítjük őket!

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 1 év
AAA ceruza
Elemes LED kerékpárlámpa szett (3+1 LED) első és hátsó
Érkezik: 2023.12.18. (1 darab)
Ár: 4 690 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
769.400+ elégedett vásárló
502.500+ raktáron lévő termék
199.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése