Ívelhető - oldalirányba is hajlítható LED szalagok!

Utoljára frissítve: 2018 március 12, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Ívelhető - oldalirányba is hajlítható 12 voltos LED szalagok - webáruház

 

A flexibilis LED szalagok sokrétű felhasználhatóságának legjobb bizonyítéka, hogy a dekorációs világításban ma már szinte csak LED szalagokat használnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a vásárlóink által visszaküldött referencia fotók sokasága, melyen kiváló ötleteket, hibátlan világítási megvalósításokat láthatunk.

A hagyományos flexibilis LED szalagok egyetlen hátránya, hogy oldalirányban nem, vagy csak nehezen és kompromisszumokkal fordíthatóak. Természetesen vannak helyzetek, amikor a sarkok létrehozásához a forrasztásmentes sarokelemek, csatlakozók megfelelőek lehetnek, azonban íves felületek ezzel a módszerrel nem követhetőek le.

Hajlítható LED szalag speciális nyomtatott áramköri lappal

Hajlítható LED szalagok nyomtatott áramköri lapja

Ennek az utolsó hátránynak a kiküszöbölésére megfelelőek legújabb hajlítható LED szalagjaink! A LED chipeket tartalmazó nyomtatott áramköri lap speciális (irdalt) kialakítása lehetővé teszi, hogy ezeket a LED szalagokat oldal irányban is, majdnem tetszőleges szögben meghajlítsuk.

Hajlítható LED szalagokkal nagyon egyszerűen lehet betűket kialakítani.

 

Ezen a LED szalagon is a legmodernebb SMD 2835-ös Chip On Board ledek dolgoznak, 120 lumen/Watt hatékonysággal, így kiváló fényerőt biztosítva. A méterenkénti 7.2 Wattos teljesítmény majdnem egy 60 Wattos izzó fényének felel meg. A méterenként 60 db LED pedig helyet biztosít annak, hogy a NYÁK-ot megfelelően lehessen hajlítani. Teszteltük a 120 ledes változatot is, azonban ott már a ledek sűrűsége megakadályozta a tetszőleges hajlítást, lévén alig marad hely a két LED chip között. Mivel Dekor szalagról van szó, a fényerőre még egy későbbi mérés során visszatérünk.

 

Hajlítható LED szalag - nagy fényerő - egyszerű beépítés.
 

Az új LED szalagok így kiválóan alkalmasak íves, sarkos felületek díszítésére, illetve betűvilágítások létrehozására. Segítségükkel gyorsan, anyagtakarékosan lehet dolgozni, a spéci NYÁK felára azonnal megtérül a gyors beépítéssel spórolható munkaidő miatt. Egyenlőre három színhőmérsékletben érhetőek el ezek a LED szalagok: meleg fehér, természetes fehér és hideg fehér színű fénnyel, illetve a színes típusokból a kék a piros és a zöld szín.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
824.900+ elégedett vásárló
468.500+ raktáron lévő termék
211.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése