Öt csatornás Wi-Fi vezérlő

Utoljára frissítve: 2018 január 31, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek

Öt zónás Wi-Fi vezérlő

Az ember evolúciós mivoltából fakadóan, mindig is előtérbe helyezte akaratának teljesülését. Szeretjük, ha minden úgy megy, úgy néz ki, úgy történik, ahogy azt mi akarjuk. Fontos számunkra, hogy azt az ételt együk, amit szeretnénk, olyan ruhát viseljünk, amit szeretnénk, és a kényelem és biztonság legfelsőbb fokát, az otthonunkat is úgy szeretjük magunkénak, ahogy azt elképzeljük. A megfelelő otthoni környezet kialakítása mindig nehéz munka, sok tervezést és gondolkodást igényel. Tovább nehezíti a kialakítást az a tény, hogy szeretjük a változatosságot. Egyik nap ezt szeretnénk, de másnap már egy vadonatúj elképzelésünk van. Jelen cikkünk a világítással kapcsolatos váltakozó igények kielégítésére szolgáló termék ismertetésére jött létre.

 

Ismerje meg a világításvezérlés felsőfokát!

A távirányító és távolsági irányítás az emberiség egyik legkedveltebb találmányának mondható. Hétköznapjaink részévé vált, természetes cselekvés kezünkbe venni egy távirányítót és azzal vezérelni elektronikai cikkeinket. A világítástechnika világában már korábban is találkozhattunk távirányítással. Ez nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy az adott fényforrást vagy fényforrásokat távolról irányítsuk, valamint az igényeinkhez igazítsuk. Ez a termék azonban átlépi a hétköznapi határokat, a vezérlés egy új formáját hozza el! A távirányítás megoldásához napjaink legtöbbet használt eszközét választja: az okostelefont.

 

Vezeték nélkül – Korlátok nélkül

Wi-Fi vezérlés és Magic Home Pro

Ma a Wireless Fidelity (röviden Wi-Fi) kifejezés már mindenki számára ismert, hiszen mindennap használjuk. Segítségével könnyedén, vezeték nélkül csatlakozhatunk hálózatokhoz, egyéb készülékekhez. Az okostelefonok egyik legalapvetőbb funkciói közé tartozik a Wi-Fi kapcsolat létrehozása. Ezt a potenciált használja ki ez a vezérlő is, hiszen könnyedén, Wi-Fi segítségével csatlakoztathatjuk készülékünket hozzá, így létrehozva egy olyan távirányítót, amely mindig nálunk van, bármikor elérhető a nap során. A vezérlés a Magic Home Pro applikáción keresztül történik, amely kompatibilis Android (4.0-tól) és iOS (9.0-tól) készülékekkel is, így egyik gyártó termékét használva sem kell lemondanunk a világításvezérlés nyújtotta lehetőségekről.

Készülék csatlakoztatására három lehetőséget is kínál a termék

  • 0. A Wi-Fi beállításoknál közvetlenül kapcsolódni kell a LEDnet****** névvel ellátott forráshoz, ez maga a vezérlő.
  • 1. Az applikációba való belépéskor közvetlenül csatlakozhatunk a vezérlőhöz a Device fület lenyitva. Itt nincs szükség regisztrációra, a vezérlő hatótávolságán belül vezérelhetjük a csatlakoztatott fényforrást.
  • 2. Az applikációba való belépéskor lehetőség van fényforrást csatlakoztatni a routerhez, regisztrációt követően. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a vezérlő és a router is kommunikál egymással, így ahol készülékünk eléri az adott routert, amellyel a vezérlő párosítva van, onnan tudjuk vezérelni a vezérlőre kötött fényforrást.
  • 3. Az applikációba való belépéskor a beállításoknál (fogaskerék ikon) lehetőség van a Device Settings-en belül távolsági irányításra is, előzetes regisztrációt követően. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a routerhez csatlakoztatott vezérlőt a folyamatos internetkapcsolat miatt bárhonnan elérhetjük, ahol internetkapcsolat áll rendelkezésünkre.

Wi-Fi box csatlakozási lehetőségek

 

Egyszerű külső – Nagyszerű belső

Wi-Fi box csomagolás

A termék külseje egyszerű, letisztult, fölösleges dizájnelemektől mentes. A dobozon jól láthatóak a legfontosabb tulajdonságok és információk, amelyek már magunkban felkeltik az ember érdeklődését. Kibontást követően megpillanthatjuk a terméket fedőlapmentes állapotában. A termék felületéről újabb információkat tudhatunk meg, amelyek fontosak a későbbi világítás kialakításakor. A bekötés végrehajtásához nyolc darab sorkapocs áll rendelkezésünkre, amelyből kettő az input (bemeneti) és hat az output (kimeneti) oldalon található. A termék másik végén az elegáns szürke lapba elhelyezett reset gombot és a visszajelzőket láthatjuk, amelyek tanúskodnak a feszültség, valamint a vezeték nélküli kapcsolat létrejöttéről, meglétéről. A csomag tartalmazza a fedőlapot és a hozzátartozó csavarokat, amelyek bekötést követően esztétikusan takarják a sorkapcsokat és a kábeleket. Külön kiemelendő a mellékelt gombostű, amely segítségével könnyedén elvégezhető a resetelés (gyári állapot visszaállítása).

 

<>

 

Kis méret – Nagy tudás

 

Magic Home Pro kezelőfelület

A termék apró mérete ellenére rengeteg funkció végrehajtására képes. A Magic Home Pro applikáció segítségével teljesen testre szabhatjuk világításunkat!

A Colors fülben lehetőségünk nyílik RGB szalagok esetén a színek megváltoztatásán túl fényjátékok létrehozására is. A színkör által könnyedén beállíthatjuk a kívánt színt. Segítségünkre van a bal felső sarokban található RGB jelző, amelynek köszönhetően nyomon követhetjük jelenlegi színbeállításunk összetételét. Az RGB jelzőre rányomva lehetőségünk nyílik három csúszka segítségével még finomabban szabályozni ezeket az értékeket. A kívánt fényerő elérésében a kijelző alján elhelyezett csúszka nyújt segítséget.

<>

A Functions fülben, a fényjátékok esetén sem marad el a teljes testre szabás lehetősége. A húsz előre elkészített opción és azok sebességének változtatásán túl, lehetőségünk van saját fényjáték kialakítására is, sebességének beállítására, világítási módjának meghatározására.

Kiemelendő, hogy színbeállítás esetén is, valamint fényjáték esetén is elmenthetjük kedvenceinket, így azok egy gombnyomásra elérhetővé válnak!

<>

A CCT fülben lehetőségünk nyílik a változtatható színhőmérsékletű fényforrások színhőmérsékletének megváltoztatására, valamint fényerőjük szabályozására. A bal felső sarokban itt is kapunk visszajelzést arról, hogy adott világításunk mennyi Kelvin értéknek felel meg. Természetesen kedvenc beállításaink itt is elmenthetők.

<>

További különleges lehetőségek közé tartozik az időzítő, a színfelismerés, a mikrofon, valamint a zene által vezérelt fényjáték. A Music fülben, zene vezérlés esetén, az eszközön tárolt zenék közül választhatunk, fényünk pedig annak ütemére fog elkápráztatni minket.

A Mic fülbe lépve, telefonunk mikrofonja által vett külső zenék, hanghatások és egyéb zajok ütemére változtatja színét, valamint fényjátékát a vezérlőhöz csatlakoztatott fényforrás!

A Camera fülbe lépve a telefonunk fényképezője jelenik meg egy négyzettel, valamint a Capture Color felirattal. Itt lehetőségünk nyílik a négyzetbe eső színek felismerésére, majd azok megjelenítésére az általunk vezérelt RGB fényforráson. Manual mód esetén a Capture Color gomb megnyomásával, Auto mód esetén folyamatos felismeréssel. A színösszetételről a bal felső sarokban elhelyezett RGB visszajelző tanúskodik.

<>

Az időzítőt használva szó szerint függetlenné válik tőlünk a vezérlés. A beállítási lehetőségek minden igényt kielégítenek. Megszabhatjuk, hogy mikor kapcsoljon be/ki a fény, mely napokon ismételje meg a programozást, bekapcsoláskor milyen szín/színhőmérséklet/fényjáték lépjen életbe. Példa: a nappali órákban beállítjuk, hogy 13:00-tól a fény bekapcsoljon, majd 100%-os fényerővel világítson 5000 Kelvines színhőmérséklet mellett, 18:00-tól vegye le a fényerőt 70%-ra 3500 Kelvines színhőmérséklet mellett, majd 21:00-kor kapcsoljon ki.

Az öt csatornás Wi-Fi LED vezérlőről elmondható, hogy egy remekül összerakott és megtervezett termék. Bátran ajánljuk azok számára, akik szeretnék leegyszerűsíteni a kisfeszültségű világításrendszerük vezérlését, szeretnék, hogy világításuk bármikor megváltoztatható legyen, valamint olyan terméket keresnek, amely képes a világításvezérlési igények teljes kielégítésére.

 

2 év
12-24
20 Amper
FullColor
Nincs,
11 290 Ft
3 év
2050 lumen
107 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>90
1 690 Ft
-15%
2 év
500 lumen
83 lumen/Watt
12 Volt DC
30 ledes
RA>80
620 Ft
2 év
24 Volt DC
60 Watt
Ipari
IP20
3 990 Ft
3 év
910 lumen
47 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
4 290 Ft

 

Természetesen a vezérlő, valamint a hozzá kapcsolódó fényforrások (LED szalagok, kisfeszültségű LED lámpák), tápegységek (12 Voltos és 24 Voltos egyaránt) és egyéb kiegészítők (alumínium profilok) is megvásárolhatók, raktárunkból az ország bármely területére akár másnapra kézbesítjük őket!

Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 3 év
1056 lumen
110 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - CCT meleg+hideg fehér CRI=90
9.6 Watt Állítható
Raktáron: 595 méter
Akciós ár: 1 690 Ft /méter
-15%
2.
Garancia: 3 év
750 lumen
104 lumen/Watt
12 Volt DC
30 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-30 (12 Volt) - RGB - nagy fényerejű típus
7.2 Watt RGB
Raktáron: 278 méter
Akciós ár: 1 550 Ft /méter
-13%
3.
Garancia: 2 év
500 lumen
83 lumen/Watt
12 Volt DC
30 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-30 (12 Volt) - RGB DEKOR!
6 Watt RGB
Raktáron: 399 méter
Ár: 620 Ft /méter
4.
TOP
Garancia: 2 év
900 lumen
129 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB DEKOR!
7 Watt RGB
Raktáron: 2289 méter
Ár: 890 Ft /méter
5.
Garancia: 3 év
1500 lumen
104 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB Legerősebb!
14.4 Watt RGB
Raktáron: 476 méter
Akciós ár: 2 120 Ft /méter
-15%
6.
Garancia: 2 év
400 lumen
50 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB+meleg DEKOR!
8 Watt RGB+WW
Raktáron: 490 méter
Ár: 1 190 Ft /méter
7.
TOP
Garancia: 3 év
810 lumen
42 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB+NW Legerősebb!
19.2 Watt RGB+NW
Raktáron: 499 méter
Akciós ár: 3 650 Ft /méter
-15%
8.
TOP
Garancia: 2 év
400 lumen
50 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB+természetes DEKOR!
8 Watt RGB+NW
Raktáron: 1085 méter
Ár: 1 190 Ft /méter
9.
Garancia: 3 év
910 lumen
47 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGBWW Legerősebb!
19.2 Watt RGB+WW
Raktáron: 271 méter
Akciós ár: 3 650 Ft /méter
-15%
10.
Garancia: 3 év
1500 lumen
35 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag kültéri 5050-60 (12 Volt) - RGB PureSilicone! Legerősebb!
14.4 Watt RGB
Raktáron: 366 méter
Akciós ár: 2 550 Ft /méter
-15%
11.
Garancia: 2 év
12 Volt DC
60 Watt
Ipari
IP20
LED tápegység 12 Volt - fém házas, ipari (60W/5A)
Raktáron: 129 darab
Ár: 3 690 Ft /darab
12.
TOP
Garancia: 2 év
12 Volt DC
120 Watt
Ipari
IP20
LED tápegység 12 Volt - fém házas, ipari (120W/10A)
Raktáron: 316 darab
Ár: 5 290 Ft /darab
Vásárlói képek
Extravagáns dekoráció fürdőszobában: fehér kavicsok kék led szalaggal megvilágítvaSzínváltós LED dekoráció tévé háttérfalba beépítve Konyha spot és LED világítás, közelség érzékelős vezérléssel, illetve konyhasziget rejtett elosztóvalNappali - fríz spot+led és spot+led(RGBW) "csillár" világításaKis fogyasztású led világítás hajóbelsőbenKis helyen elfér, kevés energiát fogyaszt, ezért jó hajóba a led szalagLED vezérlés a fehér színhőmérséklet beállításáhozKabinfülke világítás LED szalaggalModern konyha díszléces led szalagos rejtett világítássalModern konyhabútor energiatakarékos hangulatfényElkészült a konyha, lakásunk csodás pontja!A konyha fő díszítőeleme a led rejtett világítás!Konyhánk őrült átváltozása úgy kezdődött, hogy mindent leromboltunk.Konyhánk a teljes felújítás előtt. Már ráfért a stíluscsere.Ezt a konyhát újítottuk fel: retro csempe, régi bútor, csúnya falakSzínváltós RGB LED szalag polcba szerelve, italosüvegek dekor világításáhozLed konyhai bútorvilágításÖtletesen megtervezett kis méretű konyha

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
790.600+ elégedett vásárló
472.200+ raktáron lévő termék
205.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése