Naturtex decemberi újdonságok

Utoljára frissítve: 2016 november 29, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Naturtex decemberi újdonságok

Készüljünk együtt a pihentető téli szünetre a Naturtexxel! A decemberi ajándékozási szezonra új termékekkel bővítettük lakástextil kínálatunkat, melyekben olyan különlegességek találhatóak, mint az Atka Stop, vagy Clima Control ágyneműk. Az ágyneműhuzatok kínálata is bővült négy új színnel, a gyerekeknek pedig a díszdobozos plüss plédeket ajánljuk sok szeretettel!

Naturtex Collection ágyneműk

Az ágyneműk egyébként sem kis választékát további nyolc új típussal bővítette a Naturtex. Az újdonságok az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

Clima Control ágyneműk

A Naturtex különleges alvásélményt nyújtó terméke a modern technika vívmányait felhasználó Clima Control paplan három fronton segíti a pihentető alvást.

  • Intelligens hőmérséklet-szabályozás: a Cell Solution® Clima rostok az alvás első fázisában elnyelik és tárolják a felesleges testhőt. Az éjszakai pihenés további szakaszaiban, amikor a test már nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaadják azt, ezáltal biztosítva az optimális alvásklímát.
  • Fejlett technológia: az intelligens Cell Solution® Clima rostok PCM (Phase Change Material) fázisváltó anyagból készülnek.
  • Kiemelkedő teljesítmény a mindennapi kényelemhez: a Cell Solution® Clima rostok nagy hő- és nedvesség szabályozó kapacitású, innovatív szálak.

Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik szeretik az újdonságokat, és szívesen kipróbálják az egészséges, nyugodt alvás érdekében kialakított termékeket.

Atka-Stop ágyneműk

Atka Stop® paplanjaink és párnáink biztonságos és hatékony kiképzése révén védelmet nyújt mind a mikrobák, mind a poratkák ellen.

Kettős hatás: mikrobaellenes és poratka ellenes kikészítéssel.

Széles spektrumú mikrobaellenes funkció. Bizonyítottan nagy hatékonyságú, biztonságos és önállóan bevizsgált alapanyag felhasználásával.

Környezetvédelmi szempontból fenntartható szál CSÖKKENTI A

  • Staphylococcus aureus 99,9%-át
  • Staphylococcus aureus (ellenálló fajta) 99,9%-át
  • Klebsiella pneumoniae 98,7%-át
  • Pseudomonas aeruginosa 93,2%-át
  • Eschericia coli 0157 99,3%-át
  • Aspergillus niger gombából vett vizsgálati minta növekedését teljesen megakadályozz.

A terméket különösen ajánljuk kisgyermekes családoknak, óvodáknak, házipor-atkára allergiás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt

Bambusz ágyneműk

Nyári, téli és átmeneti időszakban is alkalmas dupla paplan. Könnyen kezelhető, formatartó.

Az üreges felépítésű, kis súlyú és nagyon hajlékony, rugalmas bambusz szárak az élet szinte minden területén hasznosíthatóak. A megőrölt bambusz szálakat tartalmazó fedőanyag selymes tapintású, hűs érzetet biztosít. A párna töltete szintén bambusz szálak felhasználásával készül. A bambusz természetéből fakadóan antibakteriális hatású.

Szatén-gyapjú ágyneműk

Natúr színű, selymes fényű, puha tapintású, bőrbarát paplan. A paplan borítószövete tiszta pamut, töltete gyapjú, így 100% természetes alapanyagból készül! Elegáns megjelenését fokozza a Royal sarokcímke, amelyen a Naturtex gyártó jelzése is látható!

A gyapjú töltet kiváló klimatizáló hatású, meleg alvásklímát ígér a téli időszakra is. A gyapjú saját súlyának akár 40%-áig képes az alvás közben keletkező párát felvenni és megkötni. Ennek köszönhetően az éjszakai pihenés alatt folyamatosan száraz, meleg érzetet biztosít. Reumatikus problémák, izomfájdalmak esetén is ajánlott a gyapjú takaró használata.

Szatén-pamut ágyneműk

Nincs izzadás!

A pamut takaróban elfelejthetjük az éjszakai izzadást! A pamut kiváló nedvességfelvevő tulajdonságú, valamint elvezeti a felesleges hőt, így folyamatosan hűvösen tartja az alvó testet az éjszakai pihenés ideje alatt. A 600 g töltetű pamut takaró a melegebb időszakban és a forró éjszakákon alkalmazható jól, míg az 1000 g töltetű az átmeneti időszakban lehet az ágyfelszerelés része!

Bőrbarát, mosható paplan

A pamut töltetű paplanokkal kellemes érzés betakarózni. A puha és bőrbarát takaró nem allergizál, ezáltal érzékenyebb bőrűeknek is ideális lehet. Mosógépben 30 fokon mosható, fehér textíliákhoz ajánlott mosószerrel, kímélő programon! Könnyen kezelhető takaró, amelyet kortól függetlenül mindenki szívesen használhat!

Magas minőségű Naturtex paplan, természetes anyagokból!

A 100% pamut puha és könnyű, magas nedvszívó képességű, természetes töltet, ezt pedig 100% pamutszatén anyag fogja közre. A hófehér színű, kockás felületű steppelt szatén elegáns megjelenést biztosít, mindemellett selymes fénnyel és puha tapintással ajándékozza meg az ágyban alvó személyt!

Tencel ágyneműk

A forradalmian új Tencel-Eco párna, valamit paplan az eukaliptuszfa feldolgozásából nyert Tencel szálból készült.

Előállítása a legmodernebb cellulózszál technológiával történik. A szál kiváló nedvszívó képességekkel rendelkezik, elszívja az alvás közben keletkező párát, így biztosítja a nyugodt és pihentető alvást. A tencel szál baktériumtaszító képességű, gátolja a mikroorganizmusok elszaporodását, bőrbarát.

A párna töltete 100% poliésztergolyó, amely biztosítja a tökéletes tartást.

A puha és rugalmas párnák könnyen felrázhatóak, eredeti formájukat és minőségüket pedig rendszeres használat során is megőrzik. A magasfényű, elegáns paplan kevert töltete biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, így a pihentető alvást.

Félpehely ágyneműk

Az egészséges, nyugodt és pihentető alvást a különböző minőségű pehely töltetű paplanok és párnák is elősegítik.A Naturtex pehelypaplanok és párnák megfelelő melegséget és alvásklímát biztosítanak!

A párna töltelékeként felhasznált libapehely, a dunnalúdpehely után következő legértékesebb töltetanyag.

A libák fedőtollai alatt elhelyezkedő puha pelyhek finom "melegítőpárnát" alkotnak, megvédve ezzel a libákat a téli időszak zord hidegétől. Minél könnyebbek és duzzadóbbak a tollak/pelyhek, annál jobb a töltet. Minél magasabb a NATURTEX termékekben lévő töltet pehelyhányada, annál melegebbek, puhábbak, könnyebbek és értékesebbek a paplanok és párnák.

A félpehely ágynemű kiemelkedően jó hőszigetelő és légáteresztő képességgel rendelkezik. Fedőanyaga 100% tollbiztos angin, mely nem engedi, hogy a pehely és toll áthatoljon rajta, így a töltőanyag - amely 50% fehér libapehely és 50% alternatív pehely -, a paplanban marad.

A különleges kék paszpol elegáns megjelenést kölcsönöz, így akár ajándéknak is kiváló választás lehet.

Tulipán ágyneműk

A fehér libapehellyel töltött Tulipán paplan magas melegségi fokozatú termék, köszönhetően a pehely különleges hőszigetelő képességének. A téli időszakban, hűvös-fagyos évszakban és hideg időjárás esetén is jól használható a pehelydunyha, amely extra meleget biztosít az ágyban. Mindezek ellenére a paplan könnyű, akár egy felhővel takaróznánk!

A steppelt takaró klasszikus kazettás varrásmóddal készül. A kazettás kialakításnak köszönhetően "a pehelytöltet kamrákba van zárva", ezáltal elkerülhető, hogy a pelyhek elmozduljon a takaró különböző részeiből vagy hogy éppen egy helyen zsúfolódjon össze.

A Tulipán paplan fedőanyaga 100% pamut. Az angin sűrű szövése miatt garantált a toll- és pehelybiztosság, azaz nem fogja arcunkat megszúrni a töltet és nem is fog kibújni a töltet borítóanyagán. A fedőanyag sarkán Naturtex Royal sarokcímke található.

A NOMITE® antiallergén minősítés következtében a Tulipán pehelytermékek az allergiásoknak is megfelelők. A Nomite technológia garantálja, hogy a poratkák és azok ürüléke ne hatolhasson át a töltetet körülvevő anginon.

Naturtex pamut-szatén ágyneműhuzatok

December 1-től elérhető!

Naturtex pamut-szatén ágyneműhuzatok

Naturtex díszdobozos gyerekplédek

December 1-től elérhető!

Naturtex Baby  plüss plédek díszdobozban

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
833.900+ elégedett vásárló
453.700+ raktáron lévő termék
212.300+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése