50 Wattos LED reflektor akció!

Utoljára frissítve: 2016 október 25, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

50 Wattos LED reflektor akció!

A múlt hónapban meghirdetett 10, 20 és 30 Wattos LED reflektorok mellé most megérkeztek az akciós 50 Wattos típusok is. Az akció most az "Italian Design" változatra érvényes, két év garanciával együtt most mindösszesen bruttó 7.490 Ft-os darab áron kínáljuk ezeket a LED fényvetőket. Mindezek mellett a 100 Wattos LED reflektorok ára is csökkent némileg!

50 Wattos akciós LED reflektor - Italian Design!

Az elmúlt két évben sokat fejlődtek a LED reflektorok. Bár a kommunikált fényerő alig változott, hiszen még mindig jellemzően 80 lumen/Watt értékek szerepelnek a termékeken, attól a mért megvilágítási érték folyamatosan nő. Ez köszönhető az egyre jobb minőségű LED chipeknek, melyek azért egyes termékeken már elérik a 120 lumen/Wattot is. Illetve köszönhető annak is, hogy 2 éve még marketingezni kellett azt a fényáramot, amit mára már valóban tudnak a termékek.

Tehát a gyártó, aki életben akar maradni, az vagy megpróbálja minél alacsonyabban tartani a gyártási költséget és szemetet árul (lásd lejjebb) vagy megpróbál kitűnni a dizájnnal. Ennél az 50 Wattos LED reflektornál is ez a helyzet: egy teljesen új külalakkal jelentkezik, mely egyedülállónak mondható a piacon. A gyártó Italian Design-nak nevezi ezt a típust, melyet az íves felületek határoznak meg és egy fekete színű sáv, ami a foncsort választja el a háztól. Nyilvánvalóan ízlésről nem illik vitatkozni, van akinek tetszeni fog, van akinek nem, de szerencsére a gyártók szinte öntik ránk a különböző termékeket, így a LED reflektor kategóriában szinte minden típusú és színű LED fényvető megtalálható, legfeljebb egy kicsit drágábban mint ez a mostani akciós típus.

Éppen az akció miatt állt elő az a faramuci helyzet, hogy ugyanennek az Italian Design LED reflektornak a 30 Wattos változatát magasabb áron tudjuk kínálni, mint a fenti 50 Wattos kivitelt.

Alacsony árú LED reflektorok az ANRO-nál!

Ezzel tulajdonképpen teljes az akciós LED reflektor kínálatunk, melyben kiváló áron érhetőek el a valóban nagy fényerejű fényvetők. Miért írjuk ezt? Mert némi kritika fogalmazódott meg az egyik partnerünkben az idei ISO audithoz kapcsolódó vásárlói elégedettségi felmérésben. A problémát az okozta, hogy az árgépen vannak olcsóbb termékek is, így a mi árainkat drágállotta a vevő. Szétnéztünk mi is, valóban találtunk olcsó terméket, és rendeltünk is belőlük.

Az eredmény nagyon lehangoló: az első helyen jelezték, hogy az általunk rendelt termék már nem annyiba kerül, a második helyről kaptuk egy 4-6 hetes szállítási időt. A maradék két rendelési helyről beérkeztek a reflektorok. Ebből az egyikhez nem volt számla mellékelve, a reflektor pedig nem működött, az ügyfélszolgálat azóta sem válaszol... Az utolsó tesztelt helyről érkező 50 Wattos reflektornak azonban meg tudtuk mérni a fényerejét: 5%-al magasabb megvilágítást mértünk rajta, mint az általunk kínált 20 Wattos reflektornál.

Nyilván, akinek az ár a fontos az a fenti bekezdéssel úgysem fog foglalkozni, de aki esetlegesen nem a legolcsóbb típust veszi meg, nem biztos, hogy rosszabbul jár. Főleg, hogy az árkülönbözet 1-2000 Forint körül alakul. Illetve, mi is jó áron kínáljuk ezeket a LED fényvetőket, de nem azért mert a kínai piacról vesszük, hanem mert minőségi gyártótól, hatalmas mennyiségben. Mi már több mint 11 éve a piacon vagyunk, így várhatóan elérhetőek leszünk a jövőben is, akár garanciális, akár más probléma esetén is.

Mindezek mellett a termékek raktáron vannak, a termék oldalon bárki által megtekinthető az éppen elérhető mennyiség is.

De térjünk vissza a lényegre, áttekintésképpen álljanak itt az olcsó és nagy fényerejű LED reflektorok:


Olcsó 10 Wattos LED reflektorok Akciós 10 Wattos LED reflektor - meleg fehér fényű:1.790 Ft/db

Akciós 10 Wattos LED reflektor - természetes fehér fényű: 1.790 Ft/db

Akciós 10 Wattos LED reflektor - hideg fehér fényű: 1.790 Ft/db


Olcsó 20 Wattos LED reflektorok Akciós 20 Wattos LED reflektor - természetes fehér fényű: 3.990 Ft/db

Akciós 20 Wattos LED reflektor - hideg fehér fényű: 3.990 Ft/db


Olcsó 30 Wattos LED reflektorok Akciós 30 Wattos LED reflektor - meleg fehér fényű: 5.490 Ft/db

Akciós 30 Wattos LED reflektor - természetes fehér fényű: 5.490 Ft/db

Akciós 30 Wattos LED reflektor - hideg fehér fényű: 5.490 Ft/db


Olcsó 50 Wattos LED reflektorok Akciós 50 Wattos LED reflektor - meleg fehér fényű: 7.490 Ft/db

Akciós 50 Wattos LED reflektor - természetes fehér fényű: 7.490 Ft/db

Akciós 50 Wattos LED reflektor - hideg fehér fényű: 7.490 Ft/db


Olcsó 100 Wattos LED reflektorok Akciós 100 Wattos LED reflektor - meleg fehér fényű: 19.990 Ft/db

Akciós 100 Wattos LED reflektor - természetes fehér fényű: 19.990 Ft/db

Akciós 100 Wattos LED reflektor - hideg fehér fényű: 19.990 Ft/db

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
834.300+ elégedett vásárló
452.100+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése