1. / 180.

! LED szalag forrasztás - szerelés (méretre vágás)

Garancia: 2 év
! LED szalag forrasztás - szerelés (méretre vágás)
Ár:
2 790 Ft
/20 perc

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

ANRO azonosító (PID): 6516

Részletes leírás
Adattáblázat
Kapcsolódó cikkek
Letölthető dokumentumok
Videó
Vásárlói képek

Részletes leírás

LED szalagok méretre vágása

Örömmel jelenthetjük be, hogy cégünk új szolgáltatással bővíti kínálatát: a LED szalagokat méretre vágjuk az Ön igényei szerint!
Nagyon sok megkeresés érkezik azzal kapcsolatban, hogy az 5 méteres tekercsekben lévő LED szalagokra, tegyünk hosszabb vezetéket, vágjuk fel pl. 70 cm-es darabokra, vagy megadott méretű LED szalag szakaszok közé forrasszunk toldó vezetéket. Ezeket mi mind meg tudjuk oldani, így ha nem akar bajlódni a forrasztásmentes csatlakozókkal, illetve nincs lehetősége forrasztani, bízza ránk nyugodtan!
Kérhető szolgáltatások:

  • led szalag méretre vágása
  • méretre vágott szakaszokra betáp vezeték forrasztása
  • tetszőleges hosszúságú betáp vezeték forrasztása
  • összetett szakaszok elkészítése (pl. 2 méter szalag - 3 méter vezeték - 2 méter szalag egyben)

Miért érdemes nálunk méretre vágatni a szalagokat?
Jellemzően a villanyszerelők nem is szeretik vállalni, hiszen elektroműszerész munka, így megfelelő szerszámuk sem biztos, hogy van hozzá. Érdemes megjegyezni, hogy LED szalaggal keletkező hibák 99%-a szerelési hiba: a forrasztás közben a különböző teljesítményű pillanatpákákkal 350-400C°-ig túlmelegített LED chip okozza. Ekkor zárlat keletkezhet, és a LED szalag nem fog világítani, vagy nem megfelelő módon működik a zárlat megszüntetéséig. Ez nem a termék hibája, hanem szerelési hiba, így garanciát az ilyen esetekben sem mi, sem beszállítóink nem tudnak vállalni.
További érv mellettünk, hogy a forrasztásmentes csatlakozók viszonylag drágák, valamint egy forrasztás sokkal kevésbé hajlamos kontaktus hibára, mint egy szorító csatlakozó.
Milyen adatokat kell megadnom, hol kell jeleznem a méreteket?
A megrendeléseiket a hagyományos módon adják le, annyi kérésünk van hogy ebből a "! LED szalag forrasztás - szerelés (méretre vágás)" termékből is tegyen be egy darabot a kosárba, majd a rendelés véglegesítése előtt a megjegyzés mezőben adják meg a LED szalag és a vezeték méreteket (több típusú LED szalag vásárlása esetén természetesen a típust is szíveskedjenek jelölni.) Pl.: A megvásárolt 6 méter 3528x60-as LED szalagot kérném 3 db 2 méteres szakaszban szállítani. A 4 méter 5050x30-as LED szalagot az alábbi módon kérem szerelni: 1. szakasz: 2 méter vezeték / 80 cm LED szalag. 2. szakasz 4 méter vezeték 120 cm LED szalag, majd újabb két méter vezeték és a maradék 200 cm LED szalag.
A fenti ár mezőben található szerelési díj 20 percre vonatkozik, például egyszínű beltéri szalagnál 3-5 db forrasztás, beltéri RGB szalagnál 2-3 darab forrasztás elkészítését tartalmazza, de ez sokban függ a LED szalag típusától és az elvégzendő munkától is. Amennyiben Ügyfélszolgálatunk úgy ítéli meg, hogy nem fér bele a szerelési munkálat a fenti időtartamba, úgy fel foguk keresni és egyeztetjük Önnel a szerelési díjat.
A felhasznált termékeket (pl. vezetékek) szintén hozzáadjuk a rendeléshez, így a kiállított számlán a szerelési anyagok is szerepelni fognak.
Fontos tudnivalók!!!
- Tört méter esetén a LED szalag mennyiségét már rendelés leadásakor legyenek szívesek felkerekíteni a következő egész méterre. Pl. 3 db 90 cm-es szakasz esetén 3 méter LED szalagot rendeljenek, elkészítjük a 3x90 cm-es szakaszt a maradék 30 cm-t pedig szintén mellékeljük a csomagban.
- Csak a kért szakaszokra készítjük el a ráforrasztott betápvezetéket. Pl. rendel 3 db 90 cm-es szakaszt, 1 méteres betápvezetékkel. Ekkor a 3 db 90 cm-es szakaszra elkészítjük a betápot, a maradék 30 cm-es szakaszt betáp nélkül küldjük.
- Kérjük, hogy csak a LED szalag típusának megfelelő méreteket adjon meg, tehát: a 3528x30-as és 5050x30-as típusú LED szalagok csak 10 cm-ként vághatóak, így a méretek 10 cm-es pontossággal legyenek megadva, a 3528x60-as és az 5050x60-as LED szalag 5 cm-ként vágható, a 3528x120-as pedig 2.5 cm-ként, így ezeknek megfelelő méreteket adjanak meg.
- A szerelés során felhasznált vezetékhossz legkisebb egysége 2 cm, leghosszabb egysége 1000 cm, az engedélyezett esetleges eltérés szakaszonként +/- 10 mm!
- Kültéri LED szalagok esetén közvetlen toldásra esztétikusan nincs lehetőség, így 6 méter megvásárol LED szalagból nem tudunk 2 db 3 méteres szakaszt kialakítani csak 1 db 3 méterest, 1 db 2 méterest és 1 db 1 méterest, ez az 5 méteres tekercsek miatt sajnos más módon nem kivitelezhető.
- Kültéri LED szalagok esetén a vízmentes lezárást nem készítjük el. Erre a legjobb módszer a helyszínen, felszerelés után egy-egy csepp szilikon ragasztót nyomni a forrasztási pontra, miután a kábelek már nem lesznek mozgatva.
A szolgáltatás igénybevételével a vásárló az alábbiakat elfogadja és magára vonatkozólag érvényesnek tekinti:
- A fenti ár csak a munkadíjra vonatkozik és minden megkezdett 20 percenként újra felszámítjuk. A felhasznált anyagok (pl. vezeték) ára külön felszámításra kerül. A leforrasztott, méretre vágott led szalagok elkészítése egyedi megrendelésnek minősül, így ezekre nem érvényes az elállás joga.
- A hiányosan, vagy nem egyértelműen megadott szerelési méretekből adódó problémákra utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni.
- A szerelési munkával érintett (méretre vágott, igény szerint leforrasztott, elkészített, stb) termékre és a kapcsolódó szerelési díjra az Elállás joga nem érvényesíthető, mert ezáltal a termék egyedi termékké minősül, miután azt a fogyasztó utasításai alapján állította elő cégünk; így visszaküldés esetén a termék vételárának visszafizetésére nincs lehetőség!
További információk: Vásárlói tájékoztató

 

Adattáblázat
ANRO azonosító6516
Garancia idő2 év
Súly1 g
Szállítási díj1 690 Ft
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED szalag szerelés egyszerűen: forrasztásmentes csatlakozók

LED szalag szerelés egyszerűen: forrasztásmentes csatlakozók

Utoljára frissítve: 2023. július 11.

Ebben a cikkben a LED szalag egyszerű szerelését fogjuk bemutatni. Ez a LED szalag beépítését bemutató cikk videó formájában is elérhető, melyben a forrasztásmentes LED szalag csatlakozókkal és a LED adapterekkel fogunk bővebben foglalkozni. Ennek az az oka, hogy a könnyű szerelést legegyszerűbben e…
Lehajló mennyezet rejtett világítás

Lehajló mennyezet rejtett világítás

Utoljára frissítve: 2023. május 25.

A Csináld Magad! rovatunk egy vendégszerző által készített cikkel bővült. Szabó Szabolcs lehajló mennyezeti világítást készített és nem volt rest megosztani velünk képek és szöveg formájában. Amennyiben kedvet érez hozzá, írjon Ön is egy cikket!
Csak hangulatosan - Világítás szerepe a lakásban

Csak hangulatosan - Világítás szerepe a lakásban

Utoljára frissítve: 2023. május 04.

Környezetünkről látás útján szerezzük a legtöbb információt, s ehhez nélkülözhetetlen a fény. Ezt főleg természetes fénnyel pótoljuk, de lakásunkban mesterséges fényforrásokat kell alkalmaznunk. A fő fényforrások mellett gyakran helyi, és kiegészítő dekorációs világítást is alkalmazunk, mely utóbbi …
LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

Utoljára frissítve: 2021. március 17.

A LED szalagok világában nem egyszerű eligazodni. Ebben szeretnénk most egy kis útmutatást nyújtani a LED szalag bemutatóval! Funkcionális világításoknál legtöbbször az egyszínű fehér fényű LED szalagok kerülnek felhasználásra, azonban a színváltós LED szalagok is igencsak fontosak dekorációs világí…
LED szalag teszt 2014.

LED szalag teszt 2014.

Utoljára frissítve: 2020. november 10.

Már több mint 5 éve szinte töretlenül hódítanak a LED szalagokkal létrehozott világítások. Legyen szó akár beltéri hangulatvilágításról, nagy fényigényű munkafelület megvilágításról, kültéri dekorációs világításról, vagy akár a reklámtáblák világításáról, a LED szalagokat nehéz kikerülni. Nézzük, me…
Rejtett LED világítás díszléccel

Rejtett LED világítás díszléccel

Utoljára frissítve: 2020. március 05.

Rejtett világítás és hangulatfények elkészítésekor a gipszkarton dobozolások és álmennyezetek helyett egyszerűbb alternatívát nyújthatnak a polisztirol díszlécek. Oldalfalra és mennyezetre ragasztással is lehetőséget biztosítanak a LED szalagok dekoratív takarására, így a belső térben kellemes fényh…
Beltéri flexibilis LED szalagok szerelése, forrasztása

Beltéri flexibilis LED szalagok szerelése, forrasztása

Utoljára frissítve: 2020. február 11.

A flexibilis, öntapadós hátoldallal rendelkező LED szalagok szerelési útmutatója. A szerelést bemutatjuk a forrasztást nem igénylő gyors-csatlakozókkal is illetve megmutatjuk a forrasztásos módszert is.
LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

Utoljára frissítve: 2023. július 11.

A ledes fényt modern és hangulatos volta miatt nagyon sok lakásban, irodában használják dekorációs világításra. Beépíthetik gipszkartonos álmennyezetbe, díszlécbe, fa vagy alumínium profilba, de az öntapadós szalagokat akár szekrények, polcok, ágykeretek, reklámtáblák széleire is felragaszthatjuk!…
Hangulatos szobák

Hangulatos szobák

Utoljára frissítve: 2020. május 11.

A több emeletből álló álmennyezetből a mesterséges fény, a hatalmas ablakokból pedig a természetes fény árad, így legyen reggel vagy akár este, itt biztosan elegendő mértékű fény áll rendelkezésre egész nap! Mindössze néhány spotlámpa adja a helyiség fővilágítását, amelyet estére kiegészí…
Hangulatvilágítások a nappaliban

Hangulatvilágítások a nappaliban

Utoljára frissítve: 2020. május 08.

A tompított fényektől kicsit lazábban érezhetjük magunkat, emiatt nappalikban is tökéletes kiegészítő világításként mennyezeti rejtett világításokat alkalmazni! Nyitott fali polcok megvilágításához is kiválóak a LED szalagok, hiszen rendkívül kis helyen elférnek, másrészről fontos, hogy n…
Különböző színű LED hangulatvilágítások

Különböző színű LED hangulatvilágítások

Utoljára frissítve: 2020. április 20.

Ha már eldöntöttük, hogy otthonunkba szeretnénk LED hangulatvilágítást beépíteni, még akkor is számtalan kérdésre kell választ adni. Az egyik, hogy milyen színű legyen a fény, hiszen a fehérből csak háromfélét kínálnak a LED megoldások, ha pedig színesre vágyunk, akkor is több lehetőség kínálkozik. …
Álmennyezet ötletek gyerekszobába

Álmennyezet ötletek gyerekszobába

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

Ha az ember szülővé válik és gyermeke lesz, szeretne mindent megadni neki, amit csak lehet. Abból is a legjobbat és legkülönlegesebbet! Nincs ez másként egy egyszerűnek hitt álmennyezet esetében sem, hiszen a gipszkarton szerelők ma már olyan csodákat is alkothatnak a szárazépítő lapokból, mint péld…
Hangulatos falifülkék LED fényben

Hangulatos falifülkék LED fényben

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

A falfülkék minden helyiségben hangulatosak, de általában nappaliban és fürdőszobában találkozunk ilyenekkel. Fali mélyedés révén a fény csak nehezen vagy egyáltalán nem jut be, így jellemzően helyi világítást kell kiépíteni. Ezzel elérhetjük, hogy azt is látni lehessen, amit a fali fülkében elhelye…

LED szalag értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 22
86.4% 19
13.6% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: ! LED szalag forrasztás - szerelés (méretre vágás)
Kategória: LED szalag
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1 gramm
19 év szakmai tapasztalat
789.200+ elégedett vásárló
460.700+ raktáron lévő termék
205.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése