3. / 48.
Afirmax

BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló

Garancia: 12 év
61 cm
30 cm
4 mm
Vinyl parketta, padlóburkolat
1.86 m2/csomag
BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló Lejátszás Lejátszás Lejátszás Lejátszás
Ár:
11 890 Ft
m2

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
1.86 m2 raktáron

Szállítási idő:
2 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 30283

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

A legmodernebb vinyl padló a piacon!

Merev, rendkívül tartós maggal rendelkeznek, amely jól vezeti a hőt. Az Afirmax vinyl padlók alapja a HD Mineral Core szilárd mag, ami természetes kőzetásványokból és modern polimerekből készül. Ez kivételes ütésállóságot és jó hővezetést biztosít. Ezért ezzel a technológiával készült Afirmax vinyl padlók a fához hasonlóan gyönyörűek, és praktikusak, mint a kerámia burkolólapok. Megjelenésében nem lehet megkülönböztetni a valódi fától, használat közben pedig a járólapra emlékeztetnek. A méretstabilitás lehetővé teszi a vinyl padló panelek lerakását akár 200 m² egybefüggő területen, dilatáció nélkül melynek köszönhetően nincs szükség ajtóküszöbökre vagy profilváltókra.

Vinyl padlók használati osztálya

Az Afirmax vinyl padlók a 23/32-es igénybevételi osztályba tartoznak. Ez azt jelenti, hogy a ház bármelyik helyiségben – még a legintenzívebben használtban is – lerakhatóak
pl. a konyhában, az előszobában vagy akár a lépcsőházban. Az EN 13329 európai szabvány szerint a kopási osztály csak az egyik része az igénybevételi osztálynak. Ezen kívül ahhoz, hogy a padlót a megfelelő használati osztályba sorolják, annak ütésállónak, foltállónak stb. is kell lennie. A 23-as használati osztályba soroláshoz a terméknek sérülés nélkül teljesítenie kell az ún. szék tesztet (EN 425 szerint). Ez egy nagyon agresszív – azonban ezért mérvadó teszt – amely szimulálja a vinyl padlók hosszútávú, intenzív használatát. Teszteli a zárak, valamint a teljes padlózat és alátét ellenállását.

Vinyl padlók – legfontosabb előnyök

A vízállóság a vinyl padlók leggyakrabban kiemelt tulajdonsága. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ilyen padlózatot rakjunk le minden szobában, a konyhában és még a fürdőszobában is. Nem kell aggódnunk a véletlenül kiömlött italok, víz vagy akár a kedvenc háziállatunk által okozott rendetlenség miatt. A vinyl padló panelek nem reagálnak a vízre, nem szívják magukba, nem rétegződnek és nem duzzadnak meg. Ebből a szempontból hasonlítanak a kerámiából vagy kőből készült burkolatokhoz. A vinyl padló használata szintén problémamentes. Vízállóságának köszönhetően nedves felmosóval vagy bármely más szokásos tisztítószerrel tisztítható. Nincs szükség speciális tisztítószerekre. A vinyl padló antisztatikus, így nem vonzza a port. A koptatóréteg véd a sérülésektől és a szennyeződésektől, ezért nincs szükség időszakos karbantartásra. A vinyl padlót nem szükséges csiszolni, olajozni vagy viaszolni, ezért ez egy igazán problémamentes padló.

Melegvizes padlófűtés

Házépítéskor bizonyára elgondolkoztál már a padlófűtésen, vagy már meghoztál egy ilyen döntést. Ebben nincs semmi különös, hiszen ez egy környezetbarát megoldás (a vizet alacsonyabb hőfokra kell felfűteni), ezen kívül a helyiségekben megszabadulhatunk a radiátoroktól, melyek sok helyet elfoglalnak. A padlót a rendszer hatékonyságát figyelembe véve kell előkészíteni, melynek a lehető legjobban kell vezetnie a hőt. Ehhez tökéletes megoldást nyújtanak a vinyl panelek. Az olyan ásványkompozitos vinyl paneleknek, mint az Afirmax BiClick és a hozzájuk való alátéteknek köszönhetően akár több tízezer forintos megtakarítás is elérhető fűtésszezononként.

Padlóburkolat a konyhába, károktól való félelmek nélkül.

A XXI századi háztervekben gyakran szerepelnek nyitott terek. A konyha teljesen nyitott és a nappalihoz kapcsolódó előszoba formájával optikailag megnöveli a lakás alapterületét. Ehhez szükségünk van egy egybefüggő padlóra, hogy még jobban ki tudjuk hangsúlyozni ezt a hatást. A vinyl padlók ezért tökéletesek a modern belső terek számára. A legmodernebb, ásványkompozit vinyl padlók akár 200 m² egybefüggő területen is, dilatáció nélkül lerakhatóak úszó rendszerben. Ennek köszönhetően, még az ajtóknál sincs szükség küszöbökre vagy profilváltókra!

Álom fapadló vagy parketta.

A fapadló vagy parketta a valódi padló szinonimája. A modern gyártási technológiáknak köszönhetően a vinyl padlók hűen reprodukálják a fa legszebb fajtáinak megjelenését és színvilágát. A világ legpompásabb tölgyfajtáiról gondosan mintázott színek tökéletes elemei lehetnek a helyiségeknek. Az időtlen, természetes tölgy szinte bármilyen belső térbe illik.

12 év garancia.

Az Afirmax BiClick padlók magas minőségének köszönhetően a gyártó 12 év garanciát vállal a termékre. A garancia érvényességének feltétele az Afirmax Vinyl Silenzer padlóalátét használata, mivel a termék garantálja a padlóburkoló lapok hosszú élettartamát.

Kiszerelés: 1.86 m2/csomag. 1 csomag burkolólap 10 db panelt tartalmaz.

Adattáblázat
Alapanyag HD Mineral Core ásványi szerkezetű vinyl
ANRO azonosító30283
Garancia idő12 év
GyártóAfirmax (158254000000000566)
Kiszerelés 1.86 m2/csomag
Kopásállóság23/32-es igénybevételi osztály
Méret: hosszúság (cm)61 cm
Méret: szélesség (cm)30 cm
Méret: vastagság (mm)4 mm
Súly8.06 kg
Szállítási díj2 899 Ft
Termékcsalád Vinyl parketta, padlóburkolat
Videó
Kapcsolódó cikkek
Laminált parketta típusok összehasonlítása (HDF / PVC-LVT / EPC-WPC / SPC)

Laminált parketta típusok összehasonlítása (HDF / PVC-LVT / EPC-WPC / SPC)

Utoljára frissítve: 2024. március 07.

Ebben a cikkben röviden összefoglaljuk a jelenleg kapható parketta típusokat, elérhető technológiákat. Összehasonlítjuk a HDF, az PVC - LVT, az EPC - WPC és az SPC típusokat. feloldjuk a rövidítések mögötti tartalmat, hogy mindenki ki tudja választani a neki és a céljainak megfelelő laminált parkett…
Afirmax BiClick parketták nappaliba, hálóba, konyhába

Afirmax BiClick parketták nappaliba, hálóba, konyhába

Utoljára frissítve: 2024. március 07.

Nagyon kedvelt padlóburkolat a laminált parketta, szinte minden lakásban megtalálható. A legnagyobb újdonságot a nagy kopásállóságú és vízálló tulajdonságokkal felruházott parkettalapok jelentik, amelyet az Afirmax gyártó BiClick fantázianévre keresztelt termékcsaládja is megtestesít.
Bemutatjuk az ANRO új épületét! Iroda és raktár innovatív megoldásokkal

Bemutatjuk az ANRO új épületét! Iroda és raktár innovatív megoldásokkal

Utoljára frissítve: 2024. február 06.

Az ANRO sikeres működéséhez elengedhetetlen, hogy alkalmazottaink megfelelő környezetben dolgozhassanak. 2023 év végére új épületszárnnyal bővült telephelyünk, mely megújult szociális helyiségeket, komfortos irodákat és tágas raktározási területet is magában foglal. Ismerd meg munkahelyünket!
Parketta lerakási útmutató a BiClick rendszerű Afirmax klikkes parkettákhoz

Parketta lerakási útmutató a BiClick rendszerű Afirmax klikkes parkettákhoz

Utoljára frissítve: 2022. április 04.

A laminált parketták kedveltségét nemcsak a dekoratív megjelenés és a jó ár/érték arány biztosítja, hanem az a tény is, hogy akár házilag is lerakható - ily módon szakember nélkül is megszépülhet a padlóburkolat. Az Afirmax klikkes rendszerű parketta beépítési útmutatóját közöljük cikkünkben, szöveg…
Vas és beton a fürdőszobában

Vas és beton a fürdőszobában

Utoljára frissítve: 2024. március 25.

Vas és beton - mindkettő igen durva, rideg anyagnak tűnik, a mai modern lakberendezési irányzatokban mégis előkelő helyen szerepel használatuk - még a fürdőszobában is, ahol igencsak fontos a barátságos légkör. Nézzük hogyan lehet ezt a két építőanyagot együtt és külön alkalmazni a lakás tisztálkodá…
Fa hatású padlóburkolatok

Fa hatású padlóburkolatok

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 16.

A fa hatású padlóburkolatok divatja töretlen! A természetes fát utánzó minták segítségével változatos színű és megjelenésű padlólapok közül válogathat az, aki szereti a parkettát. Ráadásul a kompozit anyagokból készült SPC vinyl parketták a nedvességnek is ellenállnak, így már a konyhában és a fürdő…

Vinyl padló burkolat értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
50.0% 1
50.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: BiClick Vinyl padlóburkoló lap, klikkes - Sendai beton (4 mm) - 23/32-es kopásállóság, vízálló
Kategória: Vinyl padló burkolat » HD Mineral Core ásványi szerkezetű vinyl » 1.86 m2/csomag » 23/32-es igénybevételi osztály » Vinyl parketta, padlóburkolat
Cikkszám: 158254000000000566
Szállítási kategória: 3
Tömeg: 8060 gramm
P: CS-B-02-01
19 év szakmai tapasztalat
819.200+ elégedett vásárló
439.900+ raktáron lévő termék
209.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése