18. / 214.
ANRO LED

Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W)

Garancia: 2 év
9-25 Volt DC
8 Amper
Színhőmérséklet (CCT) vezérlő
Érintésérzékeny felület
Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W)
Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W) Lejátszás Lejátszás
Ár:
3 190 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
18 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 22633

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

A termék 24 Volt feszültségnél maximum 120 Watt teljesítményre képes.

Kompakt méretű LED vezérlő elektronika, mellyel a csatlakoztatott kis feszültségű ledes termékek ki-és, bekapcsolását, fényerő-szabályzását és színhőmérsékletének állítására nyílik lehetőség. A rendkívül kis méret lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen világítási megoldásra alkalmazzuk, ahol a vezérelni kívánt fényforrások teljesítményfelvétele nem haladja meg a 5 Ampert. Nagyobb teljesítményhez kiegészítő jelerősítő használata javallott.

A kapcsolás menete: az alumínium LED profilba épített vezérlő rugóit a burán keresztül megérintve

  • Kék LED fölött rövid érintés: ki-, és bekapcsolás
  • Kék LED fölött hosszú érintés: fényerő szabályzás
  • Sárga LED fölött hosszú érintés: színhőmérséklet állítás

Memóriás vezérlő. A lekapcsolást követően a vezérlő megjegyzi a legutóbb beállított színt és fényerőt, majd a vezérlő újboli felkapcsolásánál abban az állapotban indul.

Hová ajánljuk, mire jó?

A mozgásérzékelős LED színhőmérséklet vezérlőt alumínium LED profilok burájába szokták beépíteni, kifejezetten konyhai pultvilágítási és árumegvilágítási célból (pl. ékszerüzletek). Segítségével a munkaterület, vagy eladófelület pontosan olyan színhőmérsékletű és fényerejű színnel lesz megvilágítva, ahogyan azt Ön kívánja. Esetlegesen a vevőknek is lehetőségük nyílik több színhőmérséklet alatt megtekinteni az árut.

Felszerelés:

A vezérlő IN oldalára csatlakoztassuk a tápegységet, LED felirathoz pedig a színhőmérséklet szabályozható (CCT) 3 eres LED szalagot. Ügyeljünk a helyes polaritásra (+/-/-) és a megfelelő feszültségre.

Melyik alu profilba lehet beépíteni?

A rugóknak el kell érniük az alumínium LED profil buráját, ahhoz, hogy a kapcsolást érzékelje a vezérlő. A rugók hossza 10 mm, így a 10 mm-nél nagyobb belső méretű profilokhoz távtartót kell a vezérlő alá tenni. Ezzel a kiegészítéssel bármelyik alu profilba beépíthető a vezérlő.

Figyelem! Elektronikai alkatrész, melynek forrasztási pontjai elektromos szigeteléssel nincsenek ellátva. Beépítés során ügyeljenek a megfelelő szigetelésről, ugyanis helytelen beépítés miatti meghibásodás (pl. zárlat) esetén a garancia nem érvényes! A kisfeszültségű működés miatt érintésvédelmileg nem veszélyes, ennek ellenére beépítését csak szakember végezze!

Adattáblázat
ANRO azonosító22633
Áramerősség 8 Amper
Beépített kapcsoló Érintésérzékeny felület
BemenetVezeték
Csatornák száma 2 csatornás
Feszültség 9-25 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóANRO LED
IP védelmi szint IP00
KimenetVezeték
Méret: hosszúság (mm)45 mm
Méret: szélesség (mm)12 mm
Méret: vastagság (mm)11 mm
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Súly7 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér
Távirányítás Nincs
Teljesítmény 96 Watt
TípusSzínhőmérséklet (CCT) vezérlő
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Vezeték hossza (cm) 5 cm
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

Utoljára frissítve: 2021. március 17.

A LED szalagok világában nem egyszerű eligazodni. Ebben szeretnénk most egy kis útmutatást nyújtani a LED szalag bemutatóval! Funkcionális világításoknál legtöbbször az egyszínű fehér fényű LED szalagok kerülnek felhasználásra, azonban a színváltós LED szalagok is igencsak fontosak dekorációs világí…
LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

Utoljára frissítve: 2024. április 02.

Rejtett világítás a fürdőszobában - ezzel is dizájnosabbá tehetjük a fürdőszobát. A LED csíkokat a kis helyigényük miatt szerelhetjük a tükör mögé és az álmennyezetre is, melyre többféle alkalmazási példát mutatunk meg. A fény színe leggyakrabban fehér, de van, aki a futurisztikus kéktől sem riad vi…

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 22
72.7% 16
22.7% 5
0.0% 0
4.5% 1
0.0% 0
Link: Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT (60W)
Kategória: LED szalag vezérlő » 8 Amper » Érintésérzékeny felület » Vezeték » 2 csatornás » 9-25 Volt DC » IP00 » Vezeték » Nincs. Önálló működés. » Fehér » Nincs » Színhőmérséklet (CCT) vezérlő » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 7 gramm
P: AL-D-05-01
19 év szakmai tapasztalat
833.900+ elégedett vásárló
453.700+ raktáron lévő termék
212.300+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése