LED szalag vezérlő
84. / 148.

SkyDance LED R1-1 Bútorba építhető elemes kapcsoló és dimmer, RF, fehér

Garancia: 2 év
3 Volt
CR2032 (1 db)
LED fényerőszabályzó
Mechanikus kapcsoló
SkyDance LED R1-1 Bútorba építhető elemes kapcsoló és dimmer, RF, fehér
SkyDance LED R1-1 Bútorba építhető elemes kapcsoló és dimmer, RF, fehér SkyDance LED R1-1 Bútorba építhető elemes kapcsoló és dimmer, RF, fehér SkyDance LED R1-1 Bútorba építhető elemes kapcsoló és dimmer, RF, fehér SkyDance LED R1-1 Bútorba építhető elemes kapcsoló és dimmer, RF, fehér SkyDance LED R1-1 Bútorba építhető elemes kapcsoló és dimmer, RF, fehér
Ár:
5 890 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
9 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 27279

SkyDance Bútorba építhető kapcsoló és dimmer, elemes, RF

A bútorba süllyeszthető mini kapcsoló rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül, teljesen vezetékektől mentesen, elemes tápellátással vezérli a LED fényforrásokat. Használatához szükséges SkyDance vezérlő egység is, melyre a mini kapcsolót rá kell hangolni. Kis méretének köszönhetően igazán esztétikus választás, hiszen bármilyen bútorba szinte észrevehetetlenül beépíthető.

Az RF kapcsoló gombhoz egy 43 mm átmérőjű és 17 mm magas "süllyesztő keret" is tartozik, melyet be kell fúrni a kívánt felületbe, majd a rendelkezésre álló 2 csavarfurat segítségével lehetséges annak rögzítése. A keretbe csak egyszerűen bele kell csúsztatni a kapcsolót, melynek hátoldala mágneses, így megfelelő rögzítést biztosít a kapcsoló számára, viszont egy mozdulattal eltávolítható például elemcsere alkalmával. Praktikus, hiszen nem kell vezeték a vezérlőig, képes akár egy vagy több miximum 30 méter távolságra levő vezérlőt működtetni, rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül.

Működése

 • Ki- és bekapcsolás: A csatlakoztatott fényforrás ki- és bekapcsolása egyszeri gombnyomásra történik. Első gombnyomásra a fényforrás bekapcsol, másodszor megnyomva a fényforrás kikapcsol.
 • Fényerőszabályzás: A csatlakoztatott fényforrás fényerőszabályzása a kapcsoló hosszabb megnyomásával történik. A szabályzás fokozatmentes.

A távirányító vezérlőhöz tanítása

A távirányító vezérlőhöz való tanítása kétféle módon lehetséges.

 1. A vezérlőn lévő "Match" gomb megnyomásával:
  A vezérlőt helyezzük áram alá, majd a rajta található "Match" gombot nyomjuk meg röviden, ezután azonnal nyomjuk meg kapcsolón a Ki-bekapcsoló gombot. Ha sikeres volt a művelet, a vezérlőn lévő állapotjelző LED gyorsan felvillan.

  Leválasztás: A "Match" gombot 5 másodpercig tartsuk lenyomva amíg az állapotjelző LED ötször fel nem villan, ekkor törli a rácsatlakoztatott távirányítót.


   

 2. A vezérlő áramtalanításával:
  Áramtalanítsuk a vezérlő egységet, majd amikor elaludt a vezérlőn lévő visszajelző LED újra helyezzük áram alá. Amikor felvillan a vezérlőn lévő állapotjelző fény, azonnal nyomjuk meg a Ki-bekapcsoló gombot röviden.

  Leválasztás: Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd újra helyezzük áram alá és azonnal nyomjuk meg az  a Ki-bekapcsoló gombot. A rajta lévő fényforrás ötször felvillan ha sikeres volt a művelet.

Elem a távirányító gombhoz

A távirányító elemet nem tartalmaz, azonban a működéséhez szükséges CR2032-es elem szintén beszerezhető áruházunkban.

Szállítási díj1 390 Ft
TípusLED fényerőszabályzó
Feszültség 3 Volt
Teljesítmény 0 Watt
Vezérlés max. távolsága 30 méter
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Beépített kapcsoló Mechanikus kapcsoló
Szín Fehér
IP védelmi szint IP20
Elem típusa CR2032 (1 db)
Átmérő43 mm
Beépítési furat (+/- 2mm) 43 mm
Vastagság17 mm
GyártóSkyDance LED (Skydance R1-1)
ANRO azonosító27279
Garancia idő2 év
Súly32 g
Kapcsolódó cikkek
LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

Utoljára frissítve: 2021. március 17.

A LED szalagok világában nem egyszerű eligazodni. Ebben szeretnénk most egy kis útmutatást nyújtani a LED szalag bemutatóval! Funkcionális világításoknál legtöbbször az egyszínű fehér fényű LED szalagok kerülnek felhasználásra, azonban a színváltós LED szalagok is igencsak fontosak dekorációs világí…
A LED dimmer működése, LED fényerőszabályzó használata

A LED dimmer működése, LED fényerőszabályzó használata

Utoljára frissítve: 2020. március 10.

Az utolsó LED fényerőszabályzóról szóló cikkünk ugyan nem túl régi, de máris elavult: két új típusú dimmer is megjelent, a régi pedig megszűnt, ideje tehát bemutatni a két új fényerőszabályzót. A cikkben a 96 Wattnál nagyobb teljesítményfelvételű LED szalag fényerőszabályzására is mutatunk be megold…
LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Rejtett világítás a fürdőszobában - ezzel is dizájnosabbá tehetjük a fürdőszobát. A LED csíkokat a kis helyigényük miatt szerelhetjük a tükör mögé és az álmennyezetre is, melyre többféle alkalmazási példát mutatunk meg. A fény színe leggyakrabban fehér, de van, aki a futurisztikus kéktől sem riad vi…

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: SkyDance LED R1-1 Bútorba építhető elemes kapcsoló és dimmer, RF, fehér
Kategória: LED szalag vezérlő » Mechanikus kapcsoló » CR2032 (1 db) » 3 Volt » IP20 » Nincs. Önálló működés. » Fehér » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » LED fényerőszabályzó
Cikkszám: Skydance R1-1
Termékcsalád azonosító: Skydance R1-1
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 32 gramm
P: AL-D-06-03

Asztali nézet megjelenítése