Poliuretán dekorléc oldalfalra, sarokba

EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér

1. / 13.
Garancia: 1 év
EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér
EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér
Ár:
1 715 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 16318

Füstjelző hang- és fényjelzővel ellátva, 10 éves élettartammal.

 • Műszaki adatok:
 • Érzékelő típusa: fotoelektromos cella
 • Hasznos élettartam: 10 év
 • Működési hőmérséklet és páratartalom: 0 és +40 °C között, 5–90% (páralecsapódás nélkül)
 • Védettségi fokozat: IP20
 • Figyelmeztető hangjelzés: >85 dB 3 m-es hatótávolságban
 • Tápellátás: 1 db 9 V-os elem (Az elem tartozék!)
 • Fogyasztás: készenléti üzemmódban <10 µA, riasztási üzemmódban <30 mA
 • A füstérzékelő funkció érzékenysége: 0,09–0,16 dB/m
 • Méret: 90 x 35 mm
 • Súly: 65 g

ÜZEMBE HELYEZÉS Helyezzen be 1 db 9 V-os elemet a készülék hátulján lévő elemtartóba. Kizárólag alkálielemeket használjon. Újratölthető elemek használata tilos. Ügyeljen arra, hogy megfelelően helyezze be az elemet a műanyag kapcsokkal rendelkező rekeszbe. Lásd a D és az E ábrát. Az elem behelyezése. Az elemet teljesen be kell helyezni az elemtartó rekeszbe, ellenkező esetben a szerelőlap nem illeszkedik majd a készülékre. Az elemtartó rekeszben lévő fémcsap megakadályozza a szerelőlap felszerelését, ha a készülékben nincs elem, vagy azt nem megfelelően helyezték be. Az elem behelyezése után tesztelje a készüléket a fő gomb segítségével. Nyomja meg hosszan a fő gombot. A gomb lenyomásakor 3 rövid sípolás hallatszik 1,5 mp-es időközökkel. Ez azt jelzi, hogy az érzékelő működik. Ha az érzékelő működik, a LED 32 másodpercenként villan egyet. Ha a tesztgomb megnyomásakor nem hallható hangjelzés, a készülék valószínűleg hibás (ebben az esetben forduljon a szervizközponthoz), vagy az elem lemerült.

TESZT ÜZEMMÓD Az érzékelő működése szükség esetén bármikor, illetve az elemcsere alkalmával tesztelhető. Nyomja meg és tartsa lenyomva kb. 5 másodpercig a fő gombot. Az érzékelő egymás után 3-szor sípol (melyet egy 1,5 másodperces szünet követ), majd a piros LED villog. Ha az érzékelő nem ad ki hangjelzést, ellenőrizze az elemet és az egység megfelelő működését. A riasztó megfelelő működését hetente ellenőrizze a teszt üzemmód segítségével. Megjegyzés: A tesztelést kísérő hang- és fényjelzések kizárólag az érzékelő megfelelő működését jelzik. Nem utalnak füst jelenlétére.

HIBA ÉSZLELÉSE Ha az érzékelő hibát észlel, nem működik. Hiba észlelésekor a készülék 32 másodpercenként a következő jelzést adja: 1 villanás – 1 hangjelzés – 1 villanás. Azonnal cserélje ki az elemet, és ellenőrizze, hogy károsodott-e az érzékelő. Tisztítsa meg az érzékelő nyílásait például porszívó segítségével. Tesztelje a készülék működését. Ha a hiba az elem cseréjét követően sem szűnik meg, forduljon a szervizközponthoz.

LEMERÜLT ELEMEK Ha a készülékben lévő elem töltöttsége alacsony, a piros LED 32 másodpercenként villan egyet hangjelzés kíséretében. A jelzés az elem lemerülése előtt legalább 30 nappal jelenik meg. Azonnal cserélje ki az elemet. Kizárólag alkálielemeket használjon. Ne használjon újratölthető elemeket. Tesztelje a készülék működését. Elővigyázatosságból érdemes évente cserélni az elemet.

A LEMERÜLT ELEMRE FIGYELMEZTETŐ HANGJELZÉS KÉZI NÉMÍTÁSA Szükség esetén a figyelmeztető hangjelzés ideiglenesen leállítható. Riasztás üzemmódban nyomja meg a fő gombot. A hangjelzés 8 órára kikapcsol (a piros LED 8 másodpercenként villog).

AZ ÉRZÉKELŐ HASZNOS ÉLETTARTAMÁNAK VÉGE Az érzékelő a gyártástól számított 10 évig használható. A működési időtartam lejárta után az érzékelő nem használható, és új készülékre kell cserélni. A csere időpontját lásd a hátlapon lévő címkén, a „Replace device” (Készülék cseréje) felirat mellett. Ha több érzékelőt használ, mindenképpen ellenőrizze azok lejárati időpontját!

RIASZTÁS Füst észlelésekor az érzékelő hang- és fényjelzést ad. Az érzékelő folyamatosan sípol (3 sípolás – szünet), miközben a piros LED villog. A riasztó a levegő megtisztulása után kapcsol ki. A riasztó hangjelzése ideiglenesen nem némítható le vagy kapcsolható ki. Riasztáskor azonnal hagyja el az épületet, és gondoskodjon arról, hogy mindenki más is így tegyen. Ne álljon meg segítséget hívni vagy az értékeit összegyűjteni. Értesítse az illetékes segélyszolgálatot. Várja meg, amíg kitisztul a levegő. Ne vegye ki az elemet a riasztási üzemmód leállításához, mivel ilyenkor a riasztó kikapcsol.

Szállítási díj1 290 Ft (20 000 Ft fölött ingyenes!)
Akku / elem típusa 9V
IP védelmi szint IP20
GyártóEMOS
ANRO azonosító16318
Garancia idő1 év
Súly160 g
Kapcsolódó cikkek

Szerszámok és kerti tárolók karácsonyra!

Utoljára frissítve: 2019. december 06.

Nem sikerült megtalálni a tökéletes ajándékot karácsonyra? Válogasson minőségi szerszámaink, barkácseszközeink, kerti tárolóink közül, amelyek bárki számára nagy örömöt jelenthetnek a fa alatt!

Barkácsolásra fel: minőségi HANDY szerszámok

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 02.

Nincs otthon megfelelő szerszám? A szomszéd se tud kölcsönadni? Ne kerüljön ebbe a helyzetbe, válasszon minőségi szerszámaink közül, amelyek garantáltan megoldanak minden problémát!

Egészségvédelem értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: EMOS Füstérzékelő, füstjelző, fehér
Kategória: Egészségvédelem » 9V » IP20
Cikkszám: P56501
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 160 gramm
P: AL-I-07-04

Asztali nézet megjelenítése