Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős

117. / 232.
Garancia: 2 év
100 mm
Elszívó - siklócsapágyas
39 dB
100 m3
Fehér
Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős
Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős
Eredeti ár: 8 750 Ft
Akciós ár:
7 000 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

Részletes leírás

Csőventilátor, Cyklon EOL100HT

Ventilátor, páraérzékelővel. Légszállítás teljesítménye: 100m³ / óra. Burkolat és lapátok: műanyag.

A páraérzékelős ventilátoroknál lehetőség van arra, hogy a ventilátor automatikusan bekapcsoljon a beállított páraszint elérésekor. Jelzőfényes kapcsolóval nem működtethető.

IP24 - IPX4 - bármilyen irányból érkező vízpermet ellen védett, de kizárólag beltérben használható!

KANLUX ventilátorok jellemzői:

A lengyel Kanlux ventilátorok kiváló minőségű, UV álló, német alapanyagból készültek, ezért felületük élettartamuk alatt megőrzi fényes fehér színét. Működésüket olasz, hőbiztosítékkal védett motor garantálja. Speciális csapágyazás teszi lehetővé, hogy oldalfalra és mennyezetre is egyaránt szerelhetőek. Felületbe simuló kialakítás (EOL) teszi esztétikussá, továbbá csendes és hatásos működés, energiatakarékos üzemeltetés és széles típusválaszték miatt nagyon kedveltek a vásárlók körében.

Kanlux páraérzékelős ventilátor beállítása (HT):

  • Bekötjük a vezetéket (L = állandó fázis, N = nulla, S = kapcsolt fázis)
  • Idő potmétert (T) a legalacsonyabb állásba forgatjuk
  • A páratartalom potmétert (H) a legmagasabb állásba forgatjuk.
  • Áramot adunk (bekapcsoljuk).

Ezután addig kell várni, amíg leáll a ventilátor. Ha leállt, akkor elkezdjük a páratartalom potmétert csökkenteni, (a negatív irányba forgatva) amíg el nem indul a ventilátor, ezzel van beállítva a helyiség aktuális páratartalma. Ezután kb. 10 fokkal növelni kell a páraérzékelő potméter beállítását a + irányba. A ventilátor a beállított idő letelte után leáll. (Ha ezután rálehelünk, be fog kapcsolni, mert érzékeli a több párát és annyi ideig megy, amennyire az időtagot beállítottuk.) Ha rövidebbre állítjuk az idő potmétert, ki-be fog kapcsolgatni, ha hosszabbra, akkor folyamatosan hosszabb ideig megy.

Ezt tetszés szerint ki kell próbálgatni, hogy mit szeretnének. Mivel időkapcsolós és páraérzékelős, ezt össze kell hangolni. Ha a beállítás megakad, MINDIG elölről kell kezdeni a folyamatot.

Minden termék csomagolása tartalmazza a magyar nyelvű használati, kezelési útmutatót, mely részletezi a fent leírtakat. A szerelést és karbantartást minden esetben szakember végezze!

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 19 Watt
IP védelmi szint IP24
Levegőszállítás 100 m3
Fordulatszám2550 fordulat/perc
Zajszint 39 dB
Cső átmérő100 mm
IdőkapcsolóVan
Páraérzékelő Van
TípusElszívó - siklócsapágyas
Szín Fehér
Szélesség140 mm
Magasság130 mm
Hosszúság88 mm
GyártóKanlux (70936)
ANRO azonosító3644
Garancia idő2 év
Súly475 g

Kapcsolódó cikkek

Vents elszívó ventilátorok

Vents elszívó ventilátorok

2016. február 16.

Elszívó ventilátor választékunk eddig nem volt kielégítőnek tekinthető, azonban most a Vents termékeivel bővítettük áruházunk kínálatát. Több mint 200 darab új ventilátor került fel, melyek között megtalálhatóak a dekorációs ventilátorok, a csendes és extra csendes elszívók, az intelligens ventiláto…

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Ventilátorok, elszívók képek, ötletek

Színváltós led világítás zuhanyfülkébe építve és üvegtéglához építveSzínterápia a fürdőszobában, színváltós fényekkelFürdőszoba RGB LED világításMagánrendelő várótermében oldalfalra szerelt ventilátorFehér szellőző kb 6 cm átmérőjű kívülrőlMűanyag szellőzőrács (felújított vályog épületen, szellőztetés céljából beépítve)RGB LED tápegysége és vezérlése egy szerelőajtó mögé van rejtve a gipszkartonbanLámpa és ventilátor egymás mellett egy kis vécébenVentilátor falra szerelveFürdőszobába szerelt Vents ventilátorVents műanyag szerelőajtó kád falába építve, zárt-csukott állapotbanVents műanyag fehér 200x250 szervizajtó, 267 mm magasVents műanyag fehér 200x250 szervizajtó, 217 mm szélesVents ellenőrző ablak, szerelőajtó, kádajtó fehér műanyagbólNyitott szerelőajtó, ahol látni az általa eltakart kád lefolyószifontSzépen beépített és szépen kifugázott szerelőajtó, mozaikcsempével burkolt kádfalba szerelveA szerelőajtón keresztül ellenőrizhető és javítható a kádlefolyóVents műanyag szervizajtó D 200x250 szerelőajtó
Link: Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős
Kategória: Ventilátorok, elszívók » 230 Volt (50/60Hz) » Van » IP24 » Van » Fehér » Elszívó - siklócsapágyas
Cikkszám: 70936
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 475 gramm

Asztali nézet megjelenítése