Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős

120. / 238.

Termékleírás

Ár:
7 171 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős

Nagyítható képek

Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelősKanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelősKanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős
GyártóKanlux (70936)
ANRO azonosító3644
Garancia idő1 év
Súly475 g
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 19 Watt
IP védelmi szint IP24
Fordulatszám2550 fordulat/perc
IdőkapcsolóVan
Páraérzékelő Van
Szélesség140 mm
Magasság130 mm
Hosszúság88 mm
Levegőszállítás 100 m3
Zajszint 39 dB
Cső átmérő100 mm
TípusElszívó - siklócsapágyas
Szín Fehér

Csőventilátor, Cyklon EOL100HT

Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős

Ventilátor, páraérzékelővel. Légszállítás teljesítménye: 100m³ / óra. Burkolat és lapátok: műanyag.

A páraérzékelős ventilátoroknál lehetőség van arra, hogy a ventilátor automatikusan bekapcsoljon a beállított páraszint elérésekor. Jelzőfényes kapcsolóval nem működtethető.

IP24 - IPX4 - bármilyen irányból érkező vízpermet ellen védett, de kizárólag beltérben használható!

KANLUX ventilátorok jellemzői:

A lengyel Kanlux ventilátorok kiváló minőségű, UV álló, német alapanyagból készültek, ezért felületük élettartamuk alatt megőrzi fényes fehér színét. Működésüket olasz, hőbiztosítékkal védett motor garantálja. Speciális csapágyazás teszi lehetővé, hogy oldalfalra és mennyezetre is egyaránt szerelhetőek. Felületbe simuló kialakítás (EOL) teszi esztétikussá, továbbá csendes és hatásos működés, energiatakarékos üzemeltetés és széles típusválaszték miatt nagyon kedveltek a vásárlók körében.

Kanlux páraérzékelős ventilátor beállítása (HT):

  • Bekötjük a vezetéket (L = állandó fázis, N = nulla, S = kapcsolt fázis)
  • Idő potmétert (T) a legalacsonyabb állásba forgatjuk
  • A páratartalom potmétert (H) a legmagasabb állásba forgatjuk.
  • Áramot adunk (bekapcsoljuk).

Ezután addig kell várni, amíg leáll a ventilátor. Ha leállt, akkor elkezdjük a páratartalom potmétert csökkenteni, (a negatív irányba forgatva) amíg el nem indul a ventilátor, ezzel van beállítva a helyiség aktuális páratartalma. Ezután kb. 10 fokkal növelni kell a páraérzékelő potméter beállítását a + irányba. A ventilátor a beállított idő letelte után leáll. (Ha ezután rálehelünk, be fog kapcsolni, mert érzékeli a több párát és annyi ideig megy, amennyire az időtagot beállítottuk.) Ha rövidebbre állítjuk az idő potmétert, ki-be fog kapcsolgatni, ha hosszabbra, akkor folyamatosan hosszabb ideig megy.

Ezt tetszés szerint ki kell próbálgatni, hogy mit szeretnének. Mivel időkapcsolós és páraérzékelős, ezt össze kell hangolni. Ha a beállítás megakad, MINDIG elölről kell kezdeni a folyamatot.

Minden termék csomagolása tartalmazza a magyar nyelvű használati, kezelési útmutatót, mely részletezi a fent leírtakat. A szerelést és karbantartást minden esetben szakember végezze!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Ventilátorok, elszívók képek, ötletek

Magánrendelő várótermében oldalfalra szerelt ventilátorFehér szellőző kb 6 cm átmérőjű kívülrőlMűanyag szellőzőrács (felújított vályog épületen, szellőztetés céljából beépítve)RGB LED tápegysége és vezérlése egy szerelőajtó mögé van rejtve a gipszkartonbanLámpa és ventilátor egymás mellett egy kis vécébenVentilátor falra szerelveFürdőszobába szerelt Vents ventilátorVents műanyag szerelőajtó kád falába építve, zárt-csukott állapotbanVents műanyag fehér 200x250 szervizajtó, 267 mm magasVents műanyag fehér 200x250 szervizajtó, 217 mm szélesVents ellenőrző ablak, szerelőajtó, kádajtó fehér műanyagbólNyitott szerelőajtó, ahol látni az általa eltakart kád lefolyószifontSzépen beépített és szépen kifugázott szerelőajtó, mozaikcsempével burkolt kádfalba szerelveA szerelőajtón keresztül ellenőrizhető és javítható a kádlefolyóVents műanyag szervizajtó D 200x250 szerelőajtóYtong falba épített Vents műanyag ajtó a kádszerelvények eléréséhezVents szerelőajtó kád falába építve, nyitott állapotbanAutomata zsalus ventillátor plafonba építve
Vents elszívó ventilátorok

Vents elszívó ventilátorok

2 vélemény, értékelés

2016. február 05.

Elszívó ventilátor választékunk eddig nem volt kielégítőnek tekinthető, azonban most a Vents termékeivel bővítettük áruházunk kínálatát. Több mint 200 darab új ventilátor került fel, melyek között megtalálhatóak a dekorációs ventilátorok, a csendes és extra csendes elszívók, az intelligens ventiláto…

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Zoltán! Sajnos a gravitációs zsaluk még nem lettek befotózva, így csak a gyári képekkel tudjuk bemutatni a terméket - a gyári képek illusztrációként szolgálnak, de ezek s… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.10.30. 14:41

Link: Kanlux Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős
Kategória: Ventilátorok, elszívók » 230 Volt (50/60Hz) » Van » IP24 » Van » Fehér » Elszívó - siklócsapágyas
Cikkszám: 70936
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 475 gramm

Asztali nézet megjelenítése