Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR

15. / 29.
Garancia: 1 év
deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR
deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR Lejátszás
Ár:
46 900 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Részletes leírás

Delight Smart Power Tower: különleges, modern kialakítású, bútorlapba, konyhabútorba, pultba süllyeszthető hálózati elosztó, földelt konnektorokkal, USB csatlakozóval. Kiválóan alkalmas ritkán használt konyhai vagy irodai gépek átmeneti áramellátására, illetve előre nem tervezett gépek utólagos beépítéséhez.

A termék PIC chip technológiával működik, mely maximális védelmet biztosít, továbbá a rejtett kialakítás és a beépíthetőség kényelmesebb használatot tesz lehetővé. A fém házzal ellátott, motorosan működő, süllyeszthető rejtett elosztó 3 darab gyermekvédelemmel ellátott hálózati aljzattal, valamint 2 darab USB töltőegységgel van ellátva. Alkalmazási lehetőségei ennek köszönhetően igen széleskörűek: irodai felhasználás esetén irodai asztalok, pódiumok, konferenciatermi asztalok, otthoni felhasználás esetén konyhai munkalapok, de akár könyvespolcok és íróasztalok kiegészítője is lehet.

Használata egyszerű: nyomja meg a termék közepét, illetve tartsa lenyomva pár másodpercig (ekkor az RGB fényjelző villogni kezd zöld színnel), amíg a termék be nem kapcsol. Ezt követően nyomja meg újra a középső szenzort. A rejtett elosztó automatikusan felemelkedik süllyesztési felületéből. Amennyiben az elosztó használata után vissza kívánja azt a helyére tolni, úgy érintse meg a középső szenzort újra.
Az érintésszenzor egy érzékeny érintőfelület, használata nem igényel erős nyomást, a meghibásodás elkerülése érdekében finom nyomást kell alkalmazni!

Ütközésgátló funkció: kialakításának köszönhetően, amennyiben a terméknek fel, illetve lefele mozgáskor bármilyen más tárgy az útjába ütközik, úgy az RGB fények felvillannak, és a termék egy helyben marad, ezáltal elkerülhetőek az esetleges meghibásodások, sérülések. A beépített RGB fények továbbá folyamatos visszajelzést biztosítanak. A zöld jelzés minden esetben látható, a felemelkedési és leeresztési szakaszon kívül. Ebben a két esetben kék, illetve világos kék visszajelző fényt láthatunk. A kék fényt felemelkedéskor, a világos kék fényt félig emelkedés esetén.

Az egyszerű, letisztult dizájnnak köszönhetően remekül beleilleszkedik bármilyen környezetbe, továbbá függőlegesen és vízszintesen is beépíthető.

USB csatlakozóegység: a dugaszoló aljzatok mellett kettő darab USB bemenet is található, amely segítségével az USB készülékek töltése vagy üzemeltetése valósítható meg. Egyidejűleg két USB eszközt is csatlakoztathatunk, legyen az mobiltelefon, tablet, laptop, mp3 lejátszó, rádió, lámpa, digitális képkeret, stb.

Méret: süllyesztett állapotban 45 cm magasságú, nyitott állapotban összesen 66 cm-es helyet igényel. Legnagyobb átmérője 112 mm.

Telepítési sorrend: az alkalmazni kívánt felületen alakítson ki egy 95 mm átmérőjű lyukat. Helyezze a lyukba az elosztót és forgassa a megfelelő irányba, majd alulról helyezze rá a szilikon tömítést és tekerje rá a rögzítőgyűrűt.

Max terhelhetőség: 3500 Watt

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Áramerősség 16 Amper
Beépített kapcsoló Nincs
Szín Fekete-ezüst
IP védelmi szint IP20
Átmérő112 mm
Magasság450 mm
Beépítési furat (+/- 2mm) 95 mm
Alapanyag Fém
Vezeték hossza 200 cm
USB Van
Maximális terhelhetőség3500 Watt
GyártódeLight
ANRO azonosító16673
Garancia idő1 év
Súly2.27 kg

Videó

Kapcsolódó cikkek

Bútorba építhető rejtett elosztók

Bútorba építhető rejtett elosztók

2019. március 14.

Az irodai és konyhai környezetben általában nagy számú elektromos berendezést használunk, melyek egy része csak időszakos használatú. Ezen eszközök tápellátását legegyszerűbben egy rejtett elosztóval oldhatjuk meg. Csak egy mozdulat és máris rendelkezésünkre áll 3-5 db szabad konnektor.
Villamos szerelvények a lakásban

Villamos szerelvények a lakásban

2019. március 14.

A kapcsolók és dugaljak létfontosságú elemei otthonunknak. Cikkünkből megtudhatja, melyik helyiségben milyen mennyiségű aljzattal kell számolnunk, hogy a villamos hálózat használata kényelmes és biztonságos legyen!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Süllyesztett elosztó bútorba képek, ötletek

Süllyeszthető konnektor beszerelés után.Fejjel lefelé beszerelve (ez nem rendeltetésszerű használat, mert így nem nyomható vissza a bútorlapba)Dekorációs konyhapult világítás a konyhában, színváltós LED szalaggalSüllyesztett elosztó rejtve - csak a kör alakú fedlapja látszik ki a munkapultbólAsztalba süllyedő villamos elosztóTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalA konyhapult világítását a felsőszekrénybe süllyesztett alumínium profilban elhelyezett LED szalag biztosítja.
Link: deLight Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) SR
Kategória: Süllyesztett elosztó bútorba » Fém » 16 Amper » Nincs » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Fekete-ezüst » Van
Cikkszám: 20450
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 2266 gramm

Asztali nézet megjelenítése