ANRO ajándékutalvány - kiváló ajándékötlet szerettei vagy üzleti partnerei számára

Villamos szerelvények a lakásban

Frissítve: 2019 március 14, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
A villamos hálózatok szerelése speciális ismereteket és kellő óvatosságot igényel, így ezen a területen nem ajánlottak a házilagos kivitelezési megoldások. A villanyszerelő munkája széles területre terjed, mely közrefogja az épületek, családi házak villamos hálózatának kialakítását, karbantartását, javítását, a szerelvények felszerelését és az elektromos berendezések bekötését egyaránt. Hogy a lakásban kialakított elektromos hálózat többszöri átrendezés után is praktikus és kényelmesen használható legyen, már a tervezés folyamatában át kell gondolni az egyes helyiségekben végzett tevékenységeket, illetve ennek függvényében a szükséges kapcsoló és konnektor igényeket.
 

A szerelvények telepítése - kapcsolók, konnektorok felszerelése:

 
Az épület-villanyszerelés során legfontosabb a biztonság és a balesetmentes működés, a különböző elektromos szerelvényeket is ennek megfelelően kell szakszerűen bekötni. A háztartásban alkalmazott szerelvények lehetnek süllyesztett vagy falon kívüli szerelésűek, melyből a süllyesztett változatok mindig esztétikusabbak, hiszen belesimulnak a falfelületbe, ezáltal kevésbé tűnnek ki a környezetükből. Süllyesztett szerelvény alkalmazásakor szerelvénydoboz szükséges, ahol a kapcsolókat, dugaljakat pl. körmös-csavaros rögzítési lehetőséggel rögzíthetjük a dobozhoz.
 

A szerelvények általános elhelyezési magassága:

 
  • kapcsolók esetében (pl. világításkapcsolók, csillárkapcsolók, villanykapcsolók, csengőkapcsolók, fényerőszabályzók, termosztátok) a járószint felett ~115 vagy ~140 cm-rel,
  • dugaszolóaljzatok esetében (pl. hálózati csatlakozó aljzatok, informatikai csatlakozók, telefonaljzatok, hangszóró kivezetők) ez a magasság a padló szintjétől ~40 cm,
  • akadálymentesített közegben a villamossági szerelvények elhelyezése ~85-110 cm közötti magasságban ajánlott.
 

Kapcsolók és dugaljak cseréje

 
A falon lévő szerelvények 5-15 évente cserét igényelnek, ennek oka főként az elöregedés, elhasználódás. Ugyanakkor Magyarországon ez a gyakorlat nem honosodott meg, teljesen nyilvánvaló okok miatt. Arra érdemes figyelni, hogy ha a szerelvények üzemeltetésekor szikrázó / sercegő hangot hallunk, akkor azokat a szerelvényeket érdemes mihamarabb kicserélni, lévén az érintkezők már elkezdtek oxidálódni, a kapcsoláskor az áram már a vékony oxidrétegen is áthúz, még mielőtt a valós fémes érintkezés megtörténne. Ez öngerjesztő folyamat, egy idő után játszani kell vele, hogy működjön, nem kell hozzátenni, hogy ez már egyáltalán nem biztonságos!
 
Az évek során a különböző szerelvény gyártók (Legrand, Schneider, Panasonic, Kanlux) dizájnosabb és komfortosabb aljzatokat terveztek, melyek a különböző igényeket is jobban kiszolgálják és igyekeznek olyan anyagokat felhasználni, melyek jó ellenállást tanúsítanak az öregedés / oxidáció ellen is.
 
A kapcsolók többnyire világítás kapcsolására, a nyomógombok csengetésre, vagy relé működtetésére szolgálnak, a dugaljak pedig a villamos fogyasztók csatlakoztatására alkalmasak. A különböző elektromos berendezések gyakran igényelnek saját konnektort (pl. hűtőgép), de ezeken felül az alkalmilag használt eszközöknek (pl. porszívó, borotva) is érdemes számítani további aljzatokat. A kevés csatlakozóaljzat fennakadást eredményezhet, ezért szükséges, hogy az egyes helyiségekre lebontva alaposan átgondoljuk a telepíteni kívánt aljzatok számát.
 

Akciós Schneider Asfora termékeink 2020. január hónapban

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Bézs
10% akció Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, bézs

Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, bézs

681 Ft
757 Ft (-10%)
2 év IP20
TV-rádió a
Acél
10% akció Asfora - TV-SAT aljzat, átmenő, 8 dB, keret nélkül, acél

Asfora - TV-SAT aljzat, átmenő, 8 dB, keret nélkül, acél

3 740 Ft
4 155 Ft (-10%)
2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bézs
20% akció Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, bézs

Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, bézs

684 Ft
855 Ft (-20%)
2 év IP20
16 Amper
Keresztkapcsoló
Bézs
10% akció Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, komplett, bézs

Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, komplett, bézs

1 867 Ft
2 074 Ft (-10%)
2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Fehér
11% akció Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, fehér

Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, fehér

663 Ft
745 Ft (-11%)
2 év IP20
TV-rádió a
Antracit
10% akció Asfora - TV-SAT aljzat, átmenő, 8 dB, keret nélkül, antracit

Asfora - TV-SAT aljzat, átmenő, 8 dB, keret nélkül, antracit

3 740 Ft
4 155 Ft (-10%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

A lakás különböző részeinek szerelvénylistája avagy: Hová milyen kapcsolót, hány konnektort érdemes beépíteni?

 
Alapelv a konnektorok elhelyezésével kapcsolatban, ami az egész házra, minden szobára érvényes:
Mindenhová, falanként 2-2 db földelt konnektor aljzat (védőérintkezős dugalj), valamint a világítás kialakításától függően 1-2 darab fali világításkapcsoló. Ez soknak tűnhet, hiszen beköltözés után a dugaljak 60-80%-a kihasználatlan lesz. Azonban arra gondoljunk, hogy frissen épített házunkat vagy felújított lakásunkat nemcsak évekig, hanem évtizedekig, sőt akár generációkon át is használni fogjuk. Az meg hosszú idő, addig a berendezés és a használt technológia, a design is sokat változik, de egyben biztosak lehetünk: áramra szükség lesz, így a plusz konnektorok a későbbiekben garantáltan ki lesznek használva
 
Tipikus példa: 4 évig semmi nem volt ebben a konnektorban, most meg ott alámpa és a telefon töltő is... változnak az igények.
 
Tipikus példa: 4 évig semmi nem volt ebben a konnektorban, most meg ott a lámpa és a telefon töltő is... változnak az igények.
 
Hogy így drágább? Igen, drágább. Mondjuk konnektoronként 2 ezer Forint és akkor már rendesen be van a fal csövezve, illetve nem a leghitványabb dugaljat választottuk. Funkció változáskor / átrendezéskor cserébe bármelyik falon van konnektor. És ha utólag kell bevésni egyet a falba? Falvésés, kevesebb szerencse esetén födém vagy aljzat bontás, csövezés, gipszelés, vezetékek behúzása. Majd jöhet a szobafestő javítani, csiszolni, festeni. Ha így nézzük akkor máris milyen olcsó eleve több konnektort beépíteni.
 
Internet - hálózati / LAN csatlakozók
Bár 2019-ben a hálózati kommunikáció javarészt már WiFi-n keresztül történik, és valószínűleg ez a trend tovább folytatódik, ettől függetlenül én mindenképpen javasolnék egy-két UTP aljzatot a házban, hiszen az internet még sokáig dróton lesz, illetve így bármikor el lehet helyezni a házon belül is újabb routereket / AP-ket a megfelelő WiFi jelszint elérése érdekében.
 
 
LAN csatlakozó a tűzhely mellett - ki tudja mikor lesz internetes sütőnk.
 
LAN csatlakozó a konyhapulton: velem nem b.. babráltok ki!
 
Előszoba:
Kétoldali járás esetén javasolt mindkét oldalról biztosítani a világítás kapcsolását, ha van kültéri világítás, akkor annak kapcsolóiból érdemes ide is tenni egyet, hogy a házból le tudjuk kapcsolni a kinti világítást. Dugaljból 1-2 darab elegendő.
 
>A bejárati ajtóhoz tegyünk két kapcsolót legalább: ami a külső és ami a belső világítást kapcsolja.
 
A bejárati ajtóhoz tegyünk két kapcsolót legalább: ami a külső és ami a belső világítást kapcsolja.
 
Nappali:
több mennyezeti világítást (pl. általános világítás, rejtett világítás) érdemes külön kapcsolhatóvá tenni, de fővilágításokhoz fényerőszabályzós kapcsolót is szerelhetünk. Túlfeszültség védelemmel ellátott földelt konnektor dugaljat igényelhet ebben a helyiségben a televízió, házimozi, számítógép, de az időszakonként használt berendezésekhez is számolhatunk plusz dugaljakat pl. mobiltelefon töltő, állólámpa, takarításhoz használt porszívó. A televíziócsatornák vételéhez süllyesztett TV csatlakozó, az internet és telefon hálózat kiépítéséhez kommunikációs csatlakozókat is beépíthetünk az esztétikus látvány érdekében.
 
A nappali egyik kapcsolósora: fővilágítás, rejtett világítás és a fürdőszoba fényeeinke kapcsolása.
 
A nappali egyik kapcsolósora: fővilágítás, rejtett világítás és a fürdőszoba fényeinek kapcsolása.
 
Étkező:
az asztal fölé függesztett központi világítótesthez fényerőszabályzós kapcsolót is építhetünk így könnyen a hangulathoz, alkalomhoz szabhatjuk a világítás erősségét. Hálózati aljzatból falanként 1 darab földelt típus elegendő, amíg az igények meg nem változnak :)
 
Konyha:
A konyhában a fővilágítás mellett további helyi világítások is szükségesek lehetnek, a lámpakiállások-kapcsolók helyét ennek megfelelően kell tervezni. Igyekezzünk a használat helyére tenni a kapcsolókat is, tehát pl. a konyhapult világítás kapcsolója ne a konyhafalon legyen valahol, hanem legyen a konyhapulton, ahol egyébként is használjuk. Itt is és a fürdőszobában is érvényes a dupla szorzó: tegyünk bőven lámpát, lámpa kiállást mert egy konyha világításához SOK FÉNY KELL! Dolgozni is fogunk it, illetve a magyarországi családok nagy részének a konyha a központi találkozóhelye, itt töltünk a legtöbb időt, a gyerekek a konyhában tanulnak míg anyu főz. Legyen nekik világosság!.
 
A kapcsolókat próbáljuk meg minél közelebb helyezni a használati ponthoz: LED pultvilágítás, kapcsolója ott van alatta.
 
A kapcsolókat próbáljuk meg minél közelebb helyezni a használati ponthoz: LED pultvilágítás, kapcsolója ott van alatta.
 
Rendszerint itt kell a legtöbb hálózati csatlakozást kialakítani, hiszen itt a legszélesebb a működtethető háztartási berendezések száma (pl. mikrosütő, olajsütő, kávéfőző, kenyérpirító, daráló, robotgép, vízforraló, citromfacsaró, grillsütő, és még ezer dolog). Egyes konyhai eszközöknek külön áramkört érdemes tervezni pl. tűzhely, hűtőgép, mosogatógép számára. Jó kiindulási pont, ha összeszámoljuk, hogy hány darabra lesz szükség, majd megszorozzuk kettővel. És még úgy sem lesz elegendő, de szerencsére ezen helyzetek kezelésére születtek meg a rejtett elosztók.
 
Annak ellenőre, hogy bőven ráterveztünk, a konyhaszigetbe csak be kellett építeni egy rejtett elosztót, mert nem lett elég a konnektor.
 
Annak ellenőre, hogy bőven ráterveztünk, a konyhaszigetbe csak be kellett építeni egy rejtett elosztót, mert nem lett elég a konnektor.
 

Akciós Panasonic Viko termékeink 2020. január hónapban

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 
Fürdőszoba:
a világítás kiépítésétől függően minimum 3 lámpakiállás kiépítése javasolt (legfontosabb a mosdónál lévő tükör megvilágítása). Azért legalább ennyi, hogy lehetőleg árnyékmentes és nagy fényerejű világítást tudjunk létrehozni. Még egy élettani sajátosság: ugye építkezni a 30-as éveiben szokott általában az ember. Akkor beállítunk - kitalálunk minden fényt, hogy jó legyen. Aztán eltelik 10 év, és mire a hitelt kifizetjük, a szemünk felére romlik és kevésnek látjuk a fényt. Tervezzük túl a világítást (amúgy a szigetelést is érdemes), mert az nem sokba kerül, készüljünk fel arra hogy szervezetünk igénye az idők során változni fog.
 
Vizes helyiségekben tegyük magasra a konnektorokat, illetve a fürdőszobában csináljun minél nagyobb fényt!
 
Vizes helyiségekben tegyük magasra a konnektorokat, illetve a fürdőszobában csináljunk minél nagyobb fényt!
 
De vissza fürdőszobához: nedves helyiségekben fröcskölő víz ellen védett kapcsolókat és dugaszolóaljzatokat kell beépíteni, lehetőleg 150 cm feletti magasságban. A mosógépnek érdemes külön áramkört építeni, további csatlakoztatási igénnyel a hajszárító, villanyborotva, fűtőtest léphet fel.
 
Bár nem villamos szerelvény, de szerelvény ez is és a vizes helyiségekhez kapcsolódik: gyönyörű, design mosdókagylók, csaptelepek kaphatóak. Éljünk velük nyugodtan, de azért legyen a házban egy olyan vízvételi lehetőség, ahol egy vödröt meg tudunk tölteni pl felmosáshoz. A múltkor az egyik bérházban a trópusi zuhany alatt próbáltunk egy vödör vizet összeszedni, mert a kagylókba nem fér be egy vödör, poharanként nem akartuk tölteni, a zuhanyfej meg fix volt. Javaslatomra a csempeszelep után felszereltek még egy csapot egy gumicsővel, hogy legalább a felmosáskor ne kelljen zuhanyozni.
 
Hálószoba:
A hálószobában érdemes úgy megtervezni a világításkapcsolók helyét, hogy azok akár a szobába belépve, akár az ágyban fekve is vezérelhetőek legyenek (váltókapcsolók, keresztkapcsolók). Dugaljból a tévének, porszívónak, éjjeli lámpának érdemes falanként 1-1 db aljzatot számolni.
 
Érdemes felkészülni arra, hogy esetlegesen éjszaka mozognánk a szobában, de nem akarjuk felkelteni a többieket. Ehhez mozgásérzékelős LED szalagos világítást, pl. LED ágyvilágítást javaslunk: leszállunk az ágyról, bekapcsol, lásd az alábbi videón:
 
 
Gyerekszoba:
Gyermekünk biztonsága megóvása érdekében legalább a gyerekszobában, de akár az egész házban ajánlott gyermekvédelemmel ellátott dugaljakat telepíteni. Ha máshová nem is, ide mindenképpen érdemes rejtett világítást felszerelni, sokat fog segíteni abban az időkben, amikor a gyerek már külön alszik, de fél. Ráadásul távirányítóval kapcsolhatjuk is, így ha elaludt, anélkül tudjuk a világítást lekapcsolni, hogy felébresztenénk. Készüljünk fel arra is, hogy az édes csöppség hamarosan egy nagy mamlasszá érik, lesz egy tanuló / dolgozóasztala is, utána számítógépe, TV-je, és legalább 10 olyan eszköze, ami akkuval megy.
 
Készüljünk konnektorral: a tölthető, akkus dolgok elképesztő ütemben szaporodnak
 
Készüljünk konnektorral: a tölthető, akkus dolgok elképesztő ütemben szaporodnak
 
Melléképület:
 
Poros helyiségekben (garázs), nedves környezetben (pince) csapófedeles dugaljakat is szerelhetünk. Melléképülete válogatja, de ha újat építünk vagy felújítjuk a meglévő épületet, úgy azon elvek szerint járjunk el mint fentebb: készüljünk fel rá, hogy a mai lomosból, amibe elég egy lámpa meg egy konnektor, holnap már lehet edzőtermet akar csinálni az asszony, az edzőgépekhez meg, számomra teljesen érthetetlen okokból: áram kell.
 

Akciós Legrand Valena termékeink 2020. január hónapban

1 év IP20
Fehér
Keret
10% akció Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (5-ös)

Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (5-ös)

6 085 Ft
6 761 Ft (-10%)
1 év IP20
Fehér
Keret
10% akció Valena-keret fehér-ezüst, függőleges (3-as)

Valena-keret fehér-ezüst, függőleges (3-as)

2 890 Ft
3 211 Ft (-10%)
1 év IP20
Fehér
Keret
10% akció Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (4-es)

Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (4-es)

4 720 Ft
5 245 Ft (-10%)
1 év IP20
Fehér
Kapcsoló
10% akció Valena 1 pólusú kapcsoló (250V~/10AX) fehér

Valena 1 pólusú kapcsoló (250V~/10AX) fehér

1 991 Ft
2 213 Ft (-10%)
1 év IP20
Fehér
Keret
10% akció Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (3-as)

Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (3-as)

3 355 Ft
3 728 Ft (-10%)
1 év IP20
Fehér
Aljzat
10% akció Valena 2P+F csatlakozóaljzat komplett, fehér

Valena 2P+F csatlakozóaljzat komplett, fehér

2 076 Ft
2 307 Ft (-10%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 
Kültéri falakra építendő villamos szerelvények
 
Ez önmagában megérne egy fejezetet, hiszen akinek kertje is van és be is szeretné rendesen világítani, az tudja csak meg igazán, hogy hol lakik a Drótok Istene. Ne is menjünk olyan messze, maradjunk a házfalnál: értelemszerűen a ház elejére / végére is tegyünk kapcsolót, hogy bármely irányból közelítve tudjunk világosságot csinálni
 
A villanyóra szekrénybe is tegyünk konnektort, sőt egy 380-as dugaljat is, ide szinte ingyen van és sose tudni.
 
A villanyóra szekrénybe is tegyünk konnektort, sőt egy 380-as dugaljat is, ide szinte ingyen van és sose tudni.
 
Ami még ennél is fontosabb: tegyünk bőven konnektort kültérre, legalább 8-10 méterenként legyen egy, kezdve a bejárattól egészen a kert hátuljáig? Hogy miért? Azért mert, az összes mester úgy érkezik, hogy lóbálja az 5 méteres hosszabbítójának a végét, hogy hová lehetne bedugni. Mutatjuk, de: "Áááá nem fog a hosszabbítóm odáig elérni. Dugjuk be az ablakon keresztül a házba valahol itten közel!" Semmi esetre sem. Tegyünk bőven konnektort, hiszen nekünk is lesz rá szükségünk: fűnyírás, illetve a sterimó (külföldiül: magasnyomású mosó), ami a kültéri takarítás Szent Grálja, valamint a kültéri szabadidős tevékenységek megszámlálhatatlan áramfogyasztója: zene, grillsütő és ahhoz egyből lámpa is, hogy lássuk, telefontöltő, hangulatvilágítás, karácsonyi világítás, világítós húsvéti nyúl, és reméljük hamarosan kitalálják az egész alakos, világítós Valentin napi bábut is, mert még pont nincs elegendő szemét a házban... Mindezekre felkészülni lehetetlen, de azért próbáljunk meg törekedni rá...
 
Ha van teraszunk, akkor legyen hozzá elegendő konnektorunk is!
 
Ha van teraszunk, akkor legyen hozzá elegendő konnektorunk is!
 
A szerelvényezés folyamatát mindenképpen bízzuk villanyszerelőre! Ha a mesterembert megtalálta, már csak a szükséges aljzatok - szerelvények megvásárlása maradt, amelyet megtehet webáruházunkban is ahol több gyártó szerelvényeit is kínáljuk Kapcsolók, konnektorok
 
Ha mégis kevésnek bizonyulna a konnektorok mennyisége, szinte korlátlan típusválasztékkal állunk elosztókkal is kedves vásárlóink rendelkezésére!
 
Kapcsolók, konnektorok árai: ezen szerelvények egy részének gyártónként meghatározott ára van, amitől nem nagyon lehet eltérni, csak Magyarországon. Itt sem lehet kiírni, hogy mennyi, ehelyett bevezették a "projektelés" fogalmát, tehát 1 darabot drágán tudnak adni, de ha a lakás teljes egészére kell szerelvény, akkor változik az ár. Igyekszünk mindezek mellett az elektromos szerelvényeket jó áron kínálni, de ha mégis elégedetlen az árral, vagy magasnak tűnik, úgy kérjük, küldjön egy e-mailt az info@anro.hu email címre, a típusok és mennyiségek megjelölésével, mi pedig megpróbálunk jobb árat adni rá.
 
Reméljük ez a nem túl hosszú összefoglaló segített egy kicsit felkészülni az építkezésre, ha nem, akkor itt olvasható saját építkezésünk menete, szinte pontól pontra: Tervrajztól az álomig - jó szórakozást kívánok hozzá!
 

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

1 év IP20
Fehér
USB aljzat
Legrand
- Valena USB telefontöltő fali aljzat (dupla) - fehér
10 munkanapon belül

Ár: 6 099 Ft /darab

2.

1 év IP44
16 Amper
Aljzat
Fehér
Panasonic
Aljzat 2P+F, csapfedeles, gyermekvédelemmel, keret nélküli, fehér
Raktáron: 12 darab

Ár: 1 107 Ft /darab

3.

1 év IP44
16 Amper
Aljzat
Fehér
Panasonic
Aljzat 2P+F, csapfedeles, keret nélküli, fehér, csavaros
Raktáron: 11 darab

Ár: 1 107 Ft /darab

4.

1 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Panasonic
Aljzat 2P+F, gyermekvédelemmel, keret nélküli, fehér
Raktáron: 6 darab

Ár: 980 Ft /darab

5.

1 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Panasonic
Aljzat 2P+F, gyermekvédelemmel, keret nélküli, fehér, csavaros
Raktáron: 19 darab

Ár: 980 Ft /darab

6.

1 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Panasonic
Aljzat 2P+F, gyermekvédelemmel, komplett, dupla, fehér
Raktáron: 2 darab

Ár: 1 648 Ft /darab

7.

1 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Panasonic
Aljzat 2P+F, keret nélküli, fehér
Raktáron: 46 darab

Ár: 820 Ft /darab

8.

1 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Panasonic
Aljzat 2P+F, keret nélküli, fehér, csavaros rögzítésű
Raktáron: 41 darab

Ár: 820 Ft /darab

9.

1 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Panasonic
Aljzat 2P+F, komplett, dupla, fehér, rugós bekötés
3 munkanapon belül

Ár: 1 004 Ft /darab

10.

2 év IP65
Alkonykapcsoló
Kanlux
Alkonykapcsoló (AZ-10A)
2 munkanapon belül

Ár: 2 800 Ft /darab

11.

2 év IP65
Alkonykapcsoló
Kanlux
Alkonykapcsoló (AZ-10A TH 35) DIN sínre pattintható
5-7 munkanapon belül

Ár: 2 590 Ft /darab

12.

3 év IP44
Alkonykapcsoló
Elmark
Alkonykapcsoló (DS300) IP44
Raktáron: 3 darab

Ár: 2 037 Ft /darab

13.

3 év IP44
Alkonykapcsoló
Elmark
Alkonykapcsoló (DS301) IP44
Raktáron: 11 darab

Ár: 1 526 Ft /darab

14.

1 év IP44
Alkonykapcsoló
Elmark
Alkonykapcsoló (Fotocellás) IP44
3 munkanapon belül

Ár: 2 779 Ft /darab

15.

1 év IP44
Alkonykapcsoló
Total Green
Alkonykapcsoló (Joy) IP44 Utolsó!
Raktáron: 1 darab

Ár: 1 532 Ft /darab

16.

3 év IP44
Alkonykapcsoló
Elmark
Alkonykapcsoló, sínre pattintható (DS302)
3 munkanapon belül

Ár: 3 313 Ft /darab

17.

1 év IP44
Alkonykapcsoló
Mentavill
Alkonykapcsoló IP44
3 munkanapon belül

Ár: 2 727 Ft /darab

18.

2 év IP44
16 Amper
Aljzat
Acél
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, csapfedeles, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 155 Ft /darab

19.

2 év IP44
16 Amper
Aljzat
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, csapfedeles, keret nélkül, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 155 Ft /darab

20.

2 év IP44
16 Amper
Aljzat
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, csapfedeles, keret nélkül, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 070 Ft /darab

21.

2 év IP44
16 Amper
Aljzat
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, csapfedeles, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 155 Ft /darab

22.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bézs
20% akció
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, csapfedeles, komplett, bézs
Raktáron: 2 darab

Akciós ár: 1 508 Ft /darab
1 886 Ft (-20%)

23.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, csapfedeles, komplett, fehér
Raktáron: 7 darab

Ár: 1 508 Ft /darab

24.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Acél
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, acél
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 736 Ft /darab

25.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, alumínium
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 736 Ft /darab

26.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 736 Ft /darab

27.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 736 Ft /darab

28.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, bézs
Raktáron: 2 darab

Ár: 1 207 Ft /darab

29.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 1 207 Ft /darab

30.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Acél
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, acél
Raktáron: 7 darab

Ár: 1 153 Ft /darab

31.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, alumínium
Raktáron: 27 darab

Ár: 1 153 Ft /darab

32.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, antracit
Raktáron: 11 darab

Ár: 1 153 Ft /darab

33.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, keret nélkül, bronz
Raktáron: 19 darab

Ár: 1 153 Ft /darab

34.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bézs
20% akció
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Akciós ár: 684 Ft /darab
855 Ft (-20%)

35.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, fehér
Raktáron: 101 darab

Ár: 684 Ft /darab

36.

2 év IP44
16 Amper
Aljzat
Acél
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, kültéri, komplett, acél
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 489 Ft /darab

37.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, kültéri, komplett, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 489 Ft /darab

38.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, kültéri, komplett, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 489 Ft /darab

39.

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, kültéri, komplett, bronz
Raktáron: 2 darab

Ár: 2 844 Ft /darab

40.

2 év IP44
16 Amper
Aljzat
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, kültéri, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 1 874 Ft /darab

41.

2 év IP44
16 Amper
Aljzat
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Aljzat 2P+F, kültéri, komplett, fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 1 873 Ft /darab

42.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Acél
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 20-315W,acél
3 munkanapon belül

Ár: 10 106 Ft /darab

43.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 20-315W, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 11 551 Ft /darab

44.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 20-315W, antracit
Raktáron: 1 darab

Ár: 11 551 Ft /darab

45.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 20-315W, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 11 551 Ft /darab

46.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 20-315W, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 8 878 Ft /darab

47.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 20-315W, komplett, fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 8 878 Ft /darab

48.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Acél
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 60-600W, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 11 744 Ft /darab

49.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 60-600W, keret nélkül, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 11 744 Ft /darab

50.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 60-600W, keret nélkül, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 11 744 Ft /darab

51.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 60-600W, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 11 744 Ft /darab

52.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 60-600W, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 11 194 Ft /darab

53.

2 év IP20
Fényerőszabályzó
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Fényerőszabályzó 60-600W, komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 11 194 Ft /darab

54.

2 év IP20
Hangfal
Acél
Schneider Electric
Asfora - Hangszóró csatlakozó 2j-2b, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 5 774 Ft /darab

55.

2 év IP20
Hangfal
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Hangszóró csatlakozó 2j-2b, keret nélkül, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 5 774 Ft /darab

56.

2 év IP20
Hangfal
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Hangszóró csatlakozó 2j-2b, keret nélkül, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 5 774 Ft /darab

57.

2 év IP20
Hangfal
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Hangszóró csatlakozó 2j-2b, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 5 774 Ft /darab

58.

2 év IP20
Hangfal
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Hangszóró csatlakozó 2j-2b, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 3 889 Ft /darab

59.

2 év IP20
Hangfal
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Hangszóró csatlakozó 2j-2b, komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 889 Ft /darab

60.

2 év IP20
16 Amper
Csillárkapcsoló
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, csillárkapcsoló, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 123 Ft /darab

61.

2 év IP20
16 Amper
Csillárkapcsoló
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, csillárkapcsoló, keret nélkül, alumínium
Raktáron: 2 darab

Ár: 2 123 Ft /darab

62.

2 év IP20
16 Amper
Csillárkapcsoló
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, csillárkapcsoló, keret nélkül, antracit
Raktáron: 12 darab

Ár: 2 123 Ft /darab

63.

2 év IP20
16 Amper
Csillárkapcsoló
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, csillárkapcsoló, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 123 Ft /darab

64.

2 év IP20
16 Amper
Csillárkapcsoló
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, csillárkapcsoló, komplett, bézs
Raktáron: 16 darab

Ár: 882 Ft /darab

65.

2 év IP20
16 Amper
Csillárkapcsoló
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, csillárkapcsoló, komplett, fehér
Raktáron: 16 darab

Ár: 882 Ft /darab

66.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, jelzőfényes, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 391 Ft /darab

67.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, jelzőfényes, keret nélkül, alu
3 munkanapon belül

Ár: 2 391 Ft /darab

68.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, jelzőfényes, keret nélkül, antra.
3 munkanapon belül

Ár: 2 391 Ft /darab

69.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, jelzőfényes, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 391 Ft /darab

70.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, jelzőfényes, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 1 440 Ft /darab

71.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, jelzőfényes, komplett, fehér
Raktáron: 9 darab

Ár: 1 507 Ft /darab

72.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, keret nélkül, acél
Raktáron: 8 darab

Ár: 1 433 Ft /darab

73.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, keret nélkül, alumínium
Raktáron: 5 darab

Ár: 1 433 Ft /darab

74.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, keret nélkül, antracit
Raktáron: 3 darab

Ár: 1 433 Ft /darab

75.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, keret nélkül, bronz
Raktáron: 8 darab

Ár: 1 433 Ft /darab

76.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Bézs
10% akció
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, bézs
Raktáron: 21 darab

Akciós ár: 681 Ft /darab
757 Ft (-10%)

77.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Fehér
11% akció
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, fehér
Raktáron: 111 darab

Akciós ár: 663 Ft /darab
745 Ft (-11%)

78.

2 év IP44
16 Amper
Kapcsoló
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, kültéri, komplett, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 542 Ft /darab

79.

2 év IP44
16 Amper
Kapcsoló
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, kültéri, komplett, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 542 Ft /darab

80.

2 év IP44
16 Amper
Kapcsoló
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, kültéri, komplett, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 436 Ft /darab

81.

2 év IP44
16 Amper
Kapcsoló
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, kültéri, komplett, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 542 Ft /darab

82.

2 év IP44
16 Amper
Kapcsoló
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, kültéri, komplett, bézs
Raktáron: 2 darab

Ár: 2 123 Ft /darab

83.

2 év IP44
16 Amper
Kapcsoló
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, kültéri, komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 123 Ft /darab

84.

2 év IP20
16 Amper
Hotelkártya
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, hotelkártya kapcsoló, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 7 273 Ft /darab

85.

2 év IP20
16 Amper
Hotelkártya
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, hotelkártya kapcsoló, keret nélkül, alu
3 munkanapon belül

Ár: 7 273 Ft /darab

86.

2 év IP20
16 Amper
Hotelkártya
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, hotelkártya kapcsoló, keret nélkül, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 7 273 Ft /darab

87.

2 év IP20
16 Amper
Hotelkártya
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, hotelkártya kapcsoló, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 7 273 Ft /darab

88.

2 év IP20
16 Amper
Hotelkártya
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, hotelkártya kapcsoló, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 6 927 Ft /darab

89.

2 év IP20
16 Amper
Hotelkártya
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, hotelkártya kapcsoló, komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 6 927 Ft /darab

90.

2 év IP20
16 Amper
Keresztkapcsoló
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 748 Ft /darab

91.

2 év IP20
16 Amper
Keresztkapcsoló
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, keret nélkül, alumínium
Raktáron: 9 darab

Ár: 2 748 Ft /darab

92.

2 év IP20
16 Amper
Keresztkapcsoló
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, keret nélkül, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 748 Ft /darab

93.

2 év IP20
16 Amper
Keresztkapcsoló
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 748 Ft /darab

94.

2 év IP20
16 Amper
Keresztkapcsoló
Bézs
10% akció
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, komplett, bézs
Raktáron: 8 darab

Akciós ár: 1 867 Ft /darab
2 074 Ft (-10%)

95.

2 év IP20
16 Amper
Keresztkapcsoló
Fehér
10% akció
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, komplett, fehér
Raktáron: 7 darab

Akciós ár: 1 633 Ft /darab
1 814 Ft (-10%)

96.

2 év IP44
16 Amper
Keresztkapcsoló
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, kültéri, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 2 950 Ft /darab

97.

2 év IP44
16 Amper
Keresztkapcsoló
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, keresztkapcsoló, kültéri, komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 950 Ft /darab

98.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, kettős váltókapcsoló, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 3 264 Ft /darab

99.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, kettős váltókapcsoló, keret nélkül, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 3 264 Ft /darab

100.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, kettős váltókapcsoló, keret nélkül, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 3 264 Ft /darab

101.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, kettős váltókapcsoló, keret nélkül, bronz
Raktáron: 1 darab

Ár: 3 264 Ft /darab

102.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, kettős váltókapcsoló, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 2 240 Ft /darab

103.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, kettős váltókapcsoló, komplett, fehér
Raktáron: 6 darab

Ár: 2 240 Ft /darab

104.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, két pólusú, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 025 Ft /darab

105.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, két pólusú, keret nélkül, alumínium
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 025 Ft /darab

106.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, két pólusú, keret nélkül, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 025 Ft /darab

107.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, két pólusú, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 025 Ft /darab

108.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, két pólusú, komplett, bézs
Raktáron: 16 darab

Ár: 1 067 Ft /darab

109.

2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, két pólusú, komplett, fehér
Raktáron: 5 darab

Ár: 1 067 Ft /darab

110.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, jelzőfény, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 650 Ft /darab

111.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, jelzőfény, keret nélkül, alum.
3 munkanapon belül

Ár: 2 650 Ft /darab

112.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, jelzőfény, keret nélkül, antr.
3 munkanapon belül

Ár: 2 650 Ft /darab

113.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, jelzőfény, keret nélkül, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 650 Ft /darab

114.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, jelzőfény, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 2 123 Ft /darab

115.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, jelzőfény, komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 123 Ft /darab

116.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, keret nélkül, acél
Raktáron: 11 darab

Ár: 1 766 Ft /darab

117.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, keret nélkül, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 1 766 Ft /darab

118.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, keret nélkül, antracit
Raktáron: 8 darab

Ár: 1 766 Ft /darab

119.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, keret nélkül, bronz
Raktáron: 4 darab

Ár: 1 766 Ft /darab

120.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, komplett, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 808 Ft /darab

121.

2 év IP20
16 Amper
Alternatív,
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, komplett, fehér
Raktáron: 21 darab

Ár: 808 Ft /darab

122.

2 év IP44
16 Amper
Alternatív,
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, kültéri, komplett, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 499 Ft /darab

123.

2 év IP44
16 Amper
Alternatív,
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, kültéri, komplett, alumínium
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 499 Ft /darab

124.

2 év IP44
16 Amper
Alternatív,
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, kültéri, komplett, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 499 Ft /darab

125.

2 év IP44
16 Amper
Alternatív,
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, kültéri, komplett, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 499 Ft /darab

126.

2 év IP44
16 Amper
Alternatív,
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, kültéri, komplett, bézs
Raktáron: 18 darab

Ár: 2 123 Ft /darab

127.

2 év IP44
16 Amper
Alternatív,
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Kapcsoló, váltókapcsoló, kültéri, komplett, fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 123 Ft /darab

128.

2 év IP20
Keret
Acél
Schneider Electric
Asfora - Keret, 1-es, acél
Raktáron: 20 darab

Ár: 559 Ft /darab

129.

2 év IP20
Keret
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Keret, 1-es, alumínium
Raktáron: 8 darab

Ár: 559 Ft /darab

130.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Keret, 1-es, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 549 Ft /darab

131.

2 év IP20
Keret
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Keret, 1-es, bronz
Raktáron: 6 darab

Ár: 559 Ft /darab

132.

2 év IP20
Keret
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Keret, 1-es, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 183 Ft /darab

133.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Keret, 1-es, fehér
Raktáron: 17 darab

Ár: 183 Ft /darab

134.

2 év IP20
Keret
Acél
Schneider Electric
Asfora - Keret, 2-es, acél
Raktáron: 8 darab

Ár: 861 Ft /darab

135.

2 év IP20
Keret
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Keret, 2-es, alumínium
Raktáron: 11 darab

Ár: 861 Ft /darab

136.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Keret, 2-es, antracit
Raktáron: 13 darab

Ár: 861 Ft /darab

137.

2 év IP20
Keret
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Keret, 2-es, bronz
Raktáron: 24 darab

Ár: 861 Ft /darab

138.

2 év IP20
Keret
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Keret, 2-es, bézs
Raktáron: 3 darab

Ár: 358 Ft /darab

139.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Keret, 2-es, fehér
Raktáron: 21 darab

Ár: 355 Ft /darab

140.

2 év IP20
Keret
Acél
Schneider Electric
Asfora - Keret, 3-as, acél
3 munkanapon belül

Ár: 1 120 Ft /darab

141.

2 év IP20
Keret
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Keret, 3-as, alumínium
Raktáron: 2 darab

Ár: 1 120 Ft /darab

142.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Keret, 3-as, antracit
Raktáron: 5 darab

Ár: 1 120 Ft /darab

143.

2 év IP20
Keret
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Keret, 3-as, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 1 120 Ft /darab

144.

2 év IP20
Keret
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Keret, 3-as, bézs
Raktáron: 5 darab

Ár: 570 Ft /darab

145.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Keret, 3-as, fehér
Raktáron: 21 darab

Ár: 570 Ft /darab

146.

2 év IP20
Keret
Acél
Schneider Electric
Asfora - Keret, 4-es, acél
3 munkanapon belül

Ár: 1 605 Ft /darab

147.

2 év IP20
Keret
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Keret, 4-es, alumínium
Raktáron: 1 darab

Ár: 1 605 Ft /darab

148.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Keret, 4-es, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 1 605 Ft /darab

149.

2 év IP20
Keret
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Keret, 4-es, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 1 605 Ft /darab

150.

2 év IP20
Keret
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Keret, 4-es, bézs
Raktáron: 7 darab

Ár: 840 Ft /darab

151.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Keret, 4-es, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 840 Ft /darab

152.

2 év IP20
Keret
Acél
Schneider Electric
Asfora - Keret, 5-ös, acél
Raktáron: 1 darab

Ár: 1 971 Ft /darab

153.

2 év IP20
Keret
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Keret, 5-ös, alumínium
Raktáron: 1 darab

Ár: 1 971 Ft /darab

154.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Keret, 5-ös, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 1 971 Ft /darab

155.

2 év IP20
Keret
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Keret, 5-ös, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 1 971 Ft /darab

156.

2 év IP20
Keret
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Keret, 5-ös, bézs
Raktáron: 3 darab

Ár: 1 001 Ft /darab

157.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Keret, 5-ös, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 1 001 Ft /darab

158.

2 év IP20
Keret
Acél
Schneider Electric
Asfora - Keret, 6-os, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 929 Ft /darab

159.

2 év IP20
Keret
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Keret, 6-os, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 472 Ft /darab

160.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Keret, 6-os, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 929 Ft /darab

161.

2 év IP20
Keret
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Keret, 6-os, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 2 929 Ft /darab

162.

2 év IP20
Keret
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Keret, 6-os, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 1 227 Ft /darab

163.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Keret, 6-os, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 1 227 Ft /darab

164.

2 év IP20
Keret
Acél
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 2-es, acél
3 munkanapon belül

Ár: 861 Ft /darab

165.

2 év IP20
Keret
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 2-es, alumínium
Raktáron: 1 darab

Ár: 861 Ft /darab

166.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 2-es, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 861 Ft /darab

167.

2 év IP20
Keret
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 2-es, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 861 Ft /darab

168.

2 év IP20
Keret
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 2-es, bézs
Raktáron: 6 darab

Ár: 355 Ft /darab

169.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 2-es, fehér
Raktáron: 19 darab

Ár: 355 Ft /darab

170.

2 év IP20
Keret
Acél
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 3-as, acél
3 munkanapon belül

Ár: 1 077 Ft /darab

171.

2 év IP20
Keret
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 3-as, alumínium
Raktáron: 1 darab

Ár: 1 120 Ft /darab

172.

2 év IP20
Keret
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 3-as, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 1 120 Ft /darab

173.

2 év IP20
Keret
Bronz
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 3-as, bronz
3 munkanapon belül

Ár: 1 120 Ft /darab

174.

2 év IP20
Keret
Bézs
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 3-as, bézs
3 munkanapon belül

Ár: 570 Ft /darab

175.

2 év IP20
Keret
Fehér
Schneider Electric
Asfora - Keret, függőleges, 3-as, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 570 Ft /darab

176.

2 év IP20
10 Amper
Nyomógomb
Acél
Schneider Electric
Asfora - Kettős nyomókapcsoló, keret nélkül, acél
3 munkanapon belül

Ár: 2 646 Ft /darab

177.

2 év IP20
10 Amper
Nyomógomb
Alumínium
Schneider Electric
Asfora - Kettős nyomókapcsoló, keret nélkül, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 646 Ft /darab

178.

2 év IP20
10 Amper
Nyomógomb
Antracit
Schneider Electric
Asfora - Kettős nyomókapcsoló, keret nélkül, antracit
3 munkanapon belül

Ár: 2 646 Ft /darab