ANRO ajándékutalvány - kiváló ajándékötlet szerettei vagy üzleti partnerei számára

GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu

1. / 28.
Garancia: 1 év
GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu
GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu
Ár:
7 808 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Részletes leírás

Kör alakú asztalba süllyeszthető elosztó: bútorlapba, konyhabútorba, pultba süllyeszthető hálózati elosztó, földelt konnektorral, USB csatlakozóval.

Az 1 darab 2P+F dugaszoló aljzat mellett 2 darab USB töltő (5V, 2.1A) is található, amely segítségével az USB készülékek töltése vagy üzemeltetése valósítható meg. Egyidejűleg két USB eszközt is csatlakoztathatunk, legyen az mobiltelefon, tablet, laptop, mp3 lejátszó, rádió, lámpa, digitális képkeret, stb.

Könnyen nyitható, egyszerűen csak ki kell hajtani a fedlapot az asztal felületéből és máris használhatjuk az aljzatokat! Kis helyet foglal, praktikus.


IP20 védettségének köszönhetően kizárólag beltéren alkalmazható!

A rejtett elosztók kiválóan alkalmasak ritkán használt konyhai vagy irodai gépek átmeneti áramellátására, illetve előre nem tervezett gépek utólagos beépítéséhez. A beépíthető konnektor segítségével rejtett módon helyezheti el a hálózati elosztót, amelyet szükség esetén gyorsan elővarázsolhat a felületből a fedőlap felnyitásával. Használhatja konyhai kisgépek (daráló, mixer, grill, gyümölcsprés) alkalmi használatához is!

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Áramerősség 16 Amper
Beépített kapcsoló Nincs
Szín Alumínium
IP védelmi szint IP20
Szélesség127 mm
Hosszúság97.5 mm
Magasság90 mm
Alapanyag Fém
Vezeték hossza 150 cm
USB Van
Maximális terhelhetőség3600 Watt
GyártóGTV
ANRO azonosító16322
Garancia idő1 év
Súly639 g

Kapcsolódó cikkek

Asztalba-pultba süllyeszthető elosztók: a láthatatlan áramforrás

Asztalba-pultba süllyeszthető elosztók: a láthatatlan áramforrás

2019. február 25.

Konnektort minden lakásban találunk, hiszen számtalan használati tárgy működéséhez szükség van áramra! Ha viszont nincs elegendő aljzatunk, akkor hosszabbítót vagy elosztót kell igénybe venni, hogy megnöveljük a hálózati csatlakozások számát. A rejtett elosztók felületbe süllyeszthetőek, ezáltal has…
Bútorba építhető rejtett elosztók

Bútorba építhető rejtett elosztók

2019. március 14.

Az irodai és konyhai környezetben általában nagy számú elektromos berendezést használunk, melyek egy része csak időszakos használatú. Ezen eszközök tápellátását legegyszerűbben egy rejtett elosztóval oldhatjuk meg. Csak egy mozdulat és máris rendelkezésünkre áll 3-5 db szabad konnektor.
Villamos szerelvények a lakásban

Villamos szerelvények a lakásban

2019. március 14.

A kapcsolók és dugaljak létfontosságú elemei otthonunknak. Cikkünkből megtudhatja, melyik helyiségben milyen mennyiségű aljzattal kell számolnunk, hogy a villamos hálózat használata kényelmes és biztonságos legyen!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
0.0% 0
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0

Süllyesztett elosztó bútorba képek, ötletek

Süllyeszthető konnektor beszerelés után.Fejjel lefelé beszerelve (ez nem rendeltetésszerű használat, mert így nem nyomható vissza a bútorlapba)Dekorációs konyhapult világítás a konyhában, színváltós LED szalaggalSüllyesztett elosztó rejtve - csak a kör alakú fedlapja látszik ki a munkapultbólAsztalba süllyedő villamos elosztóTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalA konyhapult világítását a felsőszekrénybe süllyesztett alumínium profilban elhelyezett LED szalag biztosítja.
Praktikus megoldás: asztalba-pultba süllyeszthető elosztók

Praktikus megoldás: asztalba-pultba süllyeszthető elosztók

1970. január 01.

A rejtett elosztókat, hosszabbítókat, ahogyan azt a nevük is mutatja, ha nincs rájuk szükség eltüntethetjük a szem elől, azáltal, hogy a felületbe süllyesztjük őket. Így számtalan helyen felhasználhatóak, például konyhában, irodában, műhelyekben és mindenhol, ahol fontos az igényes megjelenés, i…
Link: GTV Rejtett elosztó, bútorlapba építhető, kör alakú (1-es+2 USB port) alu
Kategória: Süllyesztett elosztó bútorba » Fém » 16 Amper » Nincs » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Alumínium » Van
Cikkszám: AE-BPW1S2UCH-80
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 639 gramm
P: F-08-05

Asztali nézet megjelenítése