- Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (10-50W)

28. / 144.

Termékleírás

Ár:
4 380 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
5 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

- Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (10-50W)

Nagyítható képek

- Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (10-50W)- Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (10-50W)- Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (10-50W)
GyártóV-TAC
Alapanyag Fém
Szín Fekete
Hosszúság850 mm
Szélesség150 mm

Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (10-50W).

Alkalmas a 10 Wattos, 20 Wattos, 30 Wattos, 50 Wattos LED reflektorok, normál és slim kivitelű LED fényvetők falra, mennyezetre történő felszerelésére.

- Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (10-50W)

A LED reflektorok legtöbbször az oldalfalra szerelve kerülnek felhasználásra, innen látják el világítási feladataikat, legyen szó homlokzat- vagy járdavilágításról, kirakatok vagy cégtáblák megvilágításáról.

A reflektor tartó konzol segítségével mintegy távtartó tudjuk felszerelni a fényvetőket, a hosszú szár végére felrögzített reflektor pedig erős fénysugárral világítja meg a falat, reklámtáblát, feliratot, stb, így felhívva a járókelők és úton-utcán közlekedők figyelmét egy szép épületrészletre, egy vállalkozásra vagy szolgáltatásra.

A fekete alumínium tartó hosszú szára négyszögletes keresztmetszetű, ezen keresztül praktikusan végigvezethetőek a reflektor bekötéséhez szükséges vezetékek is. A lyuk átmérője 14 mm.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

LED reflektor, utcai lámpa képek, ötletek

20 W akciós LED fényvetők belső kert megvilágításáraLED reflektor 10 Watt. A fehér homlokzaton szép a fehér fényvető, pedig egy szürke kötődoboz is felkerült alá.Hátsó épület világítása 10 watt ledes reflektorokkalKét 30W LED reflektor egymástól 6 méterre van felszerelveMűanyag kötődobozból jönnek a LED reflektor vezetékekKapubejárót világító reflektorLED reflektor, wifi jeladó, biztonsági kamera - mind az épület sarkán kerültek felszerelésreBejárati ajtó fölé is került egy 30w ledreflektorDió lazúr, fehér ledreflektor30 Wattos, fehér reflektor bejáró világításhoz30W reflektor: egyik a bejárót, másik a hátsó keret világítjaPapírdoboz raktár 20 Wattos ledes fényvetővelNem sötét az udvar télen sem a 20 wattos fényvetők miatt.Szaletli kivilágítása az Aeropark Budapest repülőmúzeumbanLed reflektorok az Aeropark Budapest repülőmúzeuban20 Watt LED reflektor sötétben, fából készült nyitott garázsonLED reflektor fa kocsibeállóra szerelve, nappal. Sötétben nagyon szépen világítanak!LED reflektor az akvárium fölött
Link: - Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (10-50W)
Kategória: LED reflektor, utcai lámpa » Fém » Fekete » Kiegészítő
Cikkszám: SKU 3623
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 1128 gramm

Asztali nézet megjelenítése