RV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezet

44. / 80.

Termékleírás

Ár:
1 150 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

RV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezet

Nagyítható képek

RV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezetRV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezetRV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezetRV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezetRV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezetRV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezet
GyártóANRO
AlapanyagXPS (zárt cellás polisztirol)
TermékcsaládDíszléc rejtett világításhoz
Díszléc kiállás70 mm
Díszléc magasság160 mm
Szálhossz1.25 méter

RV-08/B polisztirol díszléc rejtett világításhoz

A mennyezeti rejtett világításos díszlécekkel megoldható a holkerben futó rejtett világítás mellett a mennyezeten, a karnis előtt futó világítás.
Beépítéskor a mennyezeti rejtett világításos díszlécek beépítésekor a léceket ragasszuk a holkerbe, az ablakok előtt a karnistakaráshoz a mennyezetre, a kialakult nútba pedig fektessük az energiatakarékos ledes világítótesteket.

RV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezet

Rejtett világítás készítése RV-s díszléccel és LED szalagokkal

Az oldalfal és a mennyezet találkozásához és akár csak a mennyezetre felragasztható mennyezeti rejtett világításos díszlécekkel hatásos dekorációs fényeket hozhat létre otthonában! A díszléc nútjába szinte bármilyen energiatakarékos világítás beszerelhető, például smd LEDszalag.

Mennyezeti rejtett világítás készítése RV-s díszléccel és LED szalaggal, modullal

Internetes áruházunkban minden szükséges alkatrészt, szerszámot és kiegészítőt megtalál a díszlécekhez, stukkókhoz is, illetve a LED szalagokhoz, modulokhoz is (pl. vezetékek, LED tápegységek, LED vezérlők, LED fényerőszabályzók, stb.)

Töltés

Rejtett világítás képek, ötletek

Oldalfali díszléc rejtett világítássalSzínt váltó led szalag polisztirol SV lécbenSzínváltós LED szalag, SV díszlécbenFelragasztott SV díszléc, nikecellből oldalfalraLED szalagos világítás, SV lécben, fény nélkülFehér nikecell díszléc, ebben lesz a led szalag elhelyezveRejtett világítást minden szobába! Nappali, konyha, hálószoba led szalaggalSpotok + RGB LED 5050-30RGB LED 5050-30 - narancsRGB LED 5050-30 - fehérRGB LED tápegysége és vezérlése egy szerelőajtó mögé van rejtve a gipszkartonbanNappali :)Nappali - világítás az oldalfalon led szalaggal (felül spotok)Nappali spot és rejtett fény :)Nappali világítás - a fény megkoronázza a hangulatos berendezést!Hangulat világitásMennyezeti dekorációk: váltott színű falfestés, hangulatfényRejtett led világítás - szivárványszinek a mennyezeten
Rejtett LED világítás díszléccel

Rejtett LED világítás díszléccel

Hozzászólok!

2014. június 30.

Rejtett világítás és hangulatfények elkészítésekor a gipszkarton dobozolások és álmennyezetek helyett egyszerűbb alternatívát nyújthatnak a polisztirol díszlécek. Oldalfalra és mennyezetre ragasztással is lehetőséget biztosítanak a LED szalagok dekoratív takarására, így a belső térben kellemes fényh…

Dekorációs fények, spotlámpák

Dekorációs fények, spotlámpák

2 hozzászólás

2010. március 11.

A dekorációs világítások célja a hangulatkeltés. Legyen az beltéri helyiségben, vagy akár kültéri terepen a fények fontos szerepet játszanak. Miután a természetes napfény nem elérhető a nap 24 órájában, ezért sötétedést követően mesterséges fényforrásokat kell alkalmaznunk. A nap természetes fehér f…

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Somogyi Jenőné! DIP ledes LED lámpákat említettem, azok nem jók bele. A PowerLED-es mind jó. Onnan ismerni meg a lámpatestbe nem megfelelő LED lámpát, hogy a ledek előr… Tovább »

Tályai Gábor - 2010.07.23. 14:58

Beltéri lakásdíszítés ötletek (2010)

Beltéri lakásdíszítés ötletek (2010)

31 hozzászólás

2010. január 11.

Vásárlóink által visszaküldött beltéri lakásfelújítási képek, melyeken megtekintheti, a különböző díszléceket, rejtett világítást és ledes világítástechnikai termékeket. Nézze meg hogyan díszítenek mások!

Utolsó hozzászólás:

Kedves Tamás! A gipszkarton magassága mindig a világítás kialakításától függ. Süllyesztett szpot lámpás világításnak érdemes 8-10 cm-es mélységet meghagyni. Amennyiben egy led s… Tovább »

Tályai Péter - 2014.03.07. 16:03

Rejtett világítás, új kollekció!

Rejtett világítás, új kollekció!

Hozzászólok!

2007. július 19.

A rejtett világítás kialakításához eddig csak a karnistakaró lécek (vagy némi megkötéssel a holkerlécek is) voltak alkalmasak. Az elkészítés lényege a következő volt: a núttal ellátott karnistakaró lécet az oldalfalra ragasztottuk, majd a kialakított nútba fektettük a fényforrást, így az a holkert…

Rejtett világítás készítés

Rejtett világítás készítés

205 hozzászólás

2007. június 22.

A lakásfelújítás, szobafestés során egyre nagyobb divat a hangulatvilágítás vagy rejtett világítás alkalmazása. Cégünk több típusú polisztirol díszlécet ajánl, a különböző világítási megoldásoknak. Hogyan készülnek ezek?

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Szabó Tibor! Az SV-01, SV-02 díszlécek magassága 50 mm. A legtöbb GU10-es spot lámpa 50-55 mm, erre még rájön a GU10-es kerámia foglalat mérete is (~10-15mm), úgyhogy a… Tovább »

Tályai Péter - 2015.10.27. 08:01

Beltéri díszléc beépítése

Beltéri díszléc beépítése

108 hozzászólás

2007. június 19.

Az ANRO, Marbet és Bovelacci által gyártott polisztirol díszlécek beépítési útmutatója

Utolsó hozzászólás:

Értem,köszönöm! Azt hittem egyszerű lesz,de hát nem. így már nem is olyan olcsó mulatság! Majd találok rá megoldást. Köszönöm! Tovább »

Bördös Attila - 2017.05.08. 20:18

Link: RV-08/B Rejtett világítás díszléc - mennyezet
Kategória: Rejtett világítás » XPS (zárt cellás polisztirol) » 1.25 méter » Díszléc rejtett világításhoz » Mennyezeti
Cikkszám: RV-08/B
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 157 gramm

Asztali nézet megjelenítése