FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!
6. / 13.

Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm)

Garancia: 5 év
Zöldfal
Zöld-fehér
Polietilén
Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm)
Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm) Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm) Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm) Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm) Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm) Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm) Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm)
Ár:
13 613 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 5 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 26907

Nortene Vertical műanyag zöldfalak

A Nortene Vertical termékcsaládja az élő növények műanyag alternatíváját takarja. A függőleges falra telepített zöld növények sok gondozást igényelnek, ezzel szemben a műanyag zöldfalak szinte karbantartás nélkül díszítik hosszú éveken keresztül a lakás belső vagy külső tereit! A természetes hatású virágos növénypanel vidám hangulatot biztosíthat a nappaliban, a fürdőszobában és a teraszon is. Ismerje meg a műanyag zöldfalak jellemzőit!

Vertical Jasmin - dekoratív zöldfal jázmin virággal

A szintetikus zöldfal a zöld levelek között fehér színű jázmin virágok utánzatát tartalmazza. Nagyszerű alternatíva a csupasz falak, csúnya felületek dekorációjához is, de akkor is kiváló, ha csak zöldíteni szeretnénk az egyhangú tereket. Nagyszerűen mutat az edzőtermekben, fitness szalonokban, szépségipari üzletekben, valamint számítógépes munkahelyeken, irodákban, tárgyalókban is!

Növénypanel 100 x 100 cm méretű hálós rácson

A szintetikus levelek egy hálós rácson helyezkednek el. A háló mérete 100 x 100 cm, mely 16 darab 25x25 cm-es egységet tartalmaz. A 25x25 cm-es táblák klipszes rögzítéssel kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal nagyon egyszerű a panel méretre szabása. A kapcsos rögzítők szét- és összepattinthatóak. Egyrészt vágás nélkül is kisebb darabokra szedhető a növénypanel. Másrészt könnyedén összekapcsolhatunk több növénypanelt egy nagy összefüggő felületté, így díszítve a nagyobb felületeket. Természetesen a műanyag háló ollóval is könnyen vágható.

Műanyag zöldfal: kis súly, egyszerű telepítés

A műanyag zöldfal súlya kevesebb mint 2.5 kg, ami nem jelent súlyos terhet a falaknak. Anyaga 100% polietilén. A telepítése egyszerű és akár pár perc alatt kivitelezhető! A Vertical Jasmin növénypanel könnyen felakasztható, valamint a sarkokban lévő rögzítési pontoknál fel is fúrható a falra.

Zöldítse otthonát ápolás nélkül, 5 év garanciával

Zöldítse otthonát a Nortene Vertical kollekció tagjaival és hozzon létre városi "dzsungelt"! A különböző modelleket keverten is alkalmazhatja, ily módon még különlegesebb megjelenést elérve! A polietilén anyag nem igényel ápolást, ráadásul UV-védelemmel is el van látva, ezáltal ellenáll a napsugárzás és az időjárás viszontagságainak is. A gyártó 5 év garanciát biztosít a Vertical Jasmin termékre!

A gyártó termékei nagy méretük, vagy súlyuk miatt a többi megrendelt terméktől külön csomagban kerülhetnek kiszállításra! Ilyen esetekben a külön csomagok szállítási díját cégünk átvállalja!

Szállítási díj1 490 Ft
Szín Zöld-fehér
Alapanyag Polietilén
Szélesség (cm)100 cm
Magasság (cm)100 cm
Kiszerelés 1 db
TípusZöldfal
GyártóNortene
ANRO azonosító26907
Garancia idő5 év

Zöldfal, műsövény értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: Nortene Vertical Jasmin műanyag zöldfal jázmin virággal (100x100 cm)
Kategória: Zöldfal, műsövény » Polietilén » 1 db » Zöld-fehér » Zöldfal
Cikkszám: 2017256
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése