LED reflektor, LED fényvető

Nortene Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm)

120. / 125.
Garancia: 1 év
Zöldfal
Zöld
100 cm
100 cm
Nortene Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm)
Nortene Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm) Nortene Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm) Nortene Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm) Nortene Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm)
Ár:
12 690 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 23746

Műanyag zöldfal - modern polietilén zöldfal a Nortene-től

A Nortene új, exkluzív kollekciója segítségével egy természetes hatású, de szintetikus leveleket tartalmazó zöldfal hozható létre! A vörös és zöld babérlevelekkel dekoráló panelek nem igényelnek ápolást, így gondmentesen élvezhető a dekorfal által nyújtott természetes hatás!

100x100 cm-es méretű műnövényes faldekoráció

A Vertical termékek egyenként 1 m x 1 m-es kiszerelésben kerülnek forgalomba. A műnövények hálós rácsra vannak rögzítve, mely egységek speciális rögzítőkkel kapcsolódnak egymásba. Az egyes részek külön-külön kisebb darabokban is alkalmazhatóak, de nagyobb összefüggő zöld felületté is összekapcsolhatóak! Két irányba is vágható, ezért kisebb helyeken is jól használható.

Hol használhatóak a Vertical műanyag növényfalak?

A lakásban és a szabadban is használhatóak a hálós műanyag növényfalak, hiszen UV-álló műnövényekből áll. Ráadásul nem igényel locsolást, így sosem fog elhervadni! Segítségével élénkebbé és komfortosabbá tehetőek a fürdőszobák és a teraszok is, de elhelyezhető hálószobában, nappaliban, irodában, üzletek és szórakozóhelyek faldekorációjaként is. Dekoratív, időt álló, könnyen telepíthető, természetes hatású falburkolat a Nortene-től kültérre és beltérbe egyaránt.

 

Műanyag zöldfal - alternatíva az élő zöldfalak helyettesítésére!

Nagyon sokan szeretnének otthonukba valódi növényekkel tarkított vertikális kertet, azonban az élő növényekkel dekorált zöldfalak viszonylag drágák. Másrészről nem minden esetben tudják biztosítani a megfelelő ápolási körülményeket, azaz fényt, vizet, gondozást, tápoldatozást - melyek hiányát az élő növények megsínylik és gyakran kiszáradással ér véget az életük. Ha nincs mód a valódi növényfalak kiépítésére, akkor válasszuk a műanyag zöldfalakat! 

A Plastic Green Wall, azaz a műanyag növényfal előnyei

A műnövényekkel, műanyag levelekkel vagy műanyag virágokkal díszített műanyag zöldfalak Plastic Green Wall néven külföldön már régóta terjednek. Népszerűségét főleg annak köszönheti, hogy jól utánozza a valódi növényfalakat és megteremti a természetes környezetet érzetét a lakásban, és kültéren is!  Előnyei közé tartozik, hogy sokkal egyszerűbb a beépítése, mint az élő zöldfalé, nagyon minimális karbantartást igényel, ráadásul víz és napfény nélkül is csodásan pompázik az év minden szakában.

A műanyag zöldfalak változó méretben és kialakítással készülnek, így például kapható belőle kihúzható apácarács jellegű, amelynek a mérete tetszés szerint beállítható és olyan is, amely fix méretű kerettel készül, akár egy fali panel és egyszerűen felszerelhető! Könnyen szállítható, könnyen telepíthető - akár szakértelem nélkül is.

Hol használják egyre gyakrabban a műanyag növényfalakat?

A zöld növények látványa melegebbé teszi a lakóteret és a munkahelyi környezetet egyaránt, ezért egyre szélesebb körben alkalmazzák. Felsorolunk néhány példát, azonban a felhasználási területek száma egyre bővül, minél többen ismerik meg a műanyag zöldfalakat!

  • lakáson belül hálószobában, nappaliban, előszobában
  • lakáson kívül erkélyen, balkonon, teraszon
  • házak külső falán, homlokzaton
  • cégeknél az előtérben, recepciónál, irodában
  • éttermek vendégfogadó terében

A gyártó termékei nagy méretük, vagy súlyuk miatt a többi megrendelt terméktől külön csomagban kerülhetnek kiszállításra! Ilyen esetekben a külön csomagok szállítási díját cégünk átvállalja!

Szállítási díj1 490 Ft (30 000 Ft fölött ingyenes!)
TípusZöldfal
Magasság (cm)100 cm
Szélesség (cm)100 cm
Alapanyag Polietilén
Szín Zöld
Kiszerelés 1 db
GyártóNortene
ANRO azonosító23746
Garancia idő1 év
Súly2.3 kg

Növényfuttató, térelválasztó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm)
Kategória: Növényfuttató, térelválasztó » Polietilén » 1 db » Zöld » Zöldfal
Cikkszám: 2017255
Termékcsalád azonosító: Vertical
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 2296 gramm
P: CS-A-04-01, CS-A-04-02

Asztali nézet megjelenítése