Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

ANRO LED GTLED Forrasztásmentes sarokelem RGB+CCT, FullColor LED szalaghoz

27. / 64.
Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
Gyorscsatlakozó 12 mm (6 eres)
Gyorscsatlakozó 12 mm (6 eres)
ANRO LED GTLED Forrasztásmentes sarokelem RGB+CCT, FullColor LED szalaghoz
ANRO LED GTLED Forrasztásmentes sarokelem RGB+CCT, FullColor LED szalaghoz ANRO LED GTLED Forrasztásmentes sarokelem RGB+CCT, FullColor LED szalaghoz ANRO LED GTLED Forrasztásmentes sarokelem RGB+CCT, FullColor LED szalaghoz Lejátszás
Ár:
399 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
255 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító:
22860

Részletes leírás

GTLED forrasztásmentes sarokelem 5050 RGB+CCT LED szalaghoz

A beltéri (5050-es típusú), színváltós, hat eres, RGB+CCT LED szalagok sarkainak forrasztásmentes kialakításához. Alkalmazható olyan helyzetekben is, amikor két led csíkot forrasztás nélkül szeretnénk összekötni. A forrasztásmentes csatlakozók csak vágási ponton használhatóak, forrasztási ponton (minden 0.5 és egész 1 méternél) nem. Kültéri szalagokhoz is használható, azonban a használat előtt a kültéri műgyanta vagy vízálló szilikon borítást le kell bontani a LED szalag felületéről, mely ebben az esetben elveszti vízmentességét a csatlakoztatás helyén.

Új típusú LED szalag csatlakozók!

Új típusú, műanyag házas, pattintós füles rögzítésű LED csatlakozók a flexibilis LED szalagok forrasztásmentes betáplálásához, toldásához, illetve sarkok létrehozásához. Ez az új típusú csatlakozó sokkal nagyobb biztonsággal tartja meg a LED szalagokat, mint a hagyományos szalag kábel csatlakozók. A műanyag fülekkel erősen lehet a LED szalagokat rögzíteni a csatlakozóban. Beépítés esetén a LED szalag hátuljáról távolítsuk el a ragasztót védő fóliát, így összepattintáskor a kétoldalú ragasztó is segíti a kontakt-hiba mentes szerelést. Minden típusú LED szalaghoz a teljes csatlakozó-családot tudjuk biztosítani, mind a 3528 SMD, mind az 5050 SMD és 5050 SMD RGB LED szalagokhoz kínálunk forrasztás-mentes toldóelemet, sarokelemet és betáp vezetéket. Ha nem volt megelégedve a régi típusú csatlakozókkal, ezeket mindenképpen próbálja ki, a szerelési idő fele-negyede a megszokottnak.

Specifikációk

Feszültség 12-24 Volt DC
IP védelmi szint IP20
BemenetGyorscsatlakozó 12 mm (6 eres)
KimenetGyorscsatlakozó 12 mm (6 eres)
Vezeték hossza 17 cm
Vezeték méret 22 AWG (~0.32 mm2)
Szín Fekete-piros-zöld-kék-sárga-fehér
Vastagság4 mm
GyártóANRO LED
ANRO azonosító22860
Garancia idő2 év
Súly7 g

Videó

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

2019. március 18.

A ledes fényt modern és hangulatos volta miatt nagyon sok lakásban, irodában használják dekorációs világításra. Beépíthetik gipszkartonos álmennyezetbe, díszlécbe, fa vagy alumínium profilba, de az öntapadós szalagokat akár szekrények, polcok, ágykeretek, reklámtáblák széleire is felragaszthatjuk!…
Link: ANRO LED GTLED Forrasztásmentes sarokelem RGB+CCT, FullColor LED szalaghoz
Kategória: LED szalaghoz csatlakozók » Gyorscsatlakozó 12 mm (6 eres) » 12-24 Volt DC » IP20 » Gyorscsatlakozó 12 mm (6 eres) » Fekete-piros-zöld-kék-sárga-fehér » 22 AWG (~0.32 mm2)
Cikkszám: SL‐SFA12112W
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 7 gramm
P: E-05-03

Asztali nézet megjelenítése