50. / 195.
MiLight

FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz)

Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
12 Amper
2-in-1 (Dimmer, CCT)
Nincs, külön vezérlő szükséges
FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz)
FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz) FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz)
Ár:
9 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
100 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 34730

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

2-in-1 MiLight mini CCT csoport (zóna) WiFi Smart vezérlő dimmelhető egyszínű vagy CCT LED szalaghoz

Csak vezérlő! A működtetéshez MiLight csoport távirányítóra vagy egy okostelefonra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Beüzemeléskor csak a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőhöz csatlakoztatni, majd a külön megvásárolható csoport távirányítóval kell össze hangolni, vagy okos telefonnal, tablettel applikáció segítségével párosítani Wi-Fi hálózaton keresztül. A vezérlő teljesítménye 12 Volton 144 Watt, 24 Volton 288 Watt.

A vezérlőbe épített jeltovábbító funkció segítségével lehetőség nyílik a párosított távirányító jelének továbbítására. Ennek köszönhetően a távirányító hatótávolságán (30 méter) kívül eső vezérlők is elérhetők számára: a vezérlő a távirányító által leadott jelet képes 30 méteren belül egy másik vezérlőnek továbbítani.

Egyszínű és kettős színhőmérsékletű mód

Az egyszínű dimmer, és a két színhőmérsékletű CCT vezérlés között a vezérlőn található SET gomb többszöri lenyomásával válthatunk. Az aktív módot a vezérlő beépített jelzőfénnyel jelzi:

  • Piros fény: Egyszínű/dimmer mód
  • Zöld fény: Kettős fehér/CCT+dimmer mód

A vezérlő és távirányító párosítása

Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá; VAGY nyomjuk meg röviden a SET gombot a vezérlőn: ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját háromszor röviden meg kell nyomni. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, próbálkozzunk újra.

Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva. Áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá; VAGY nyomjuk meg röviden a SET gombot. Azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

A Színhőmérséklet csoport (zóna) vezérlők csatlakoztatása a tápegységhez és a LED fényforrásokhoz

A fenti kép szerint kell a bekötést elvégezni, mely szerint az Input részhez a LED tápegységet, az Output oldalon pedig LED fényforrást kell csatlakoztatni. A zóna vezérlőn két feszültség bemenet is helyet kapott, melyből csak az egyiket kell használni: sorkapcsos bekötés vagy a hagyományos 5.5x2.1 mm-es DC csatlakozó. A több vezérlő használatakor fizikai összeköttetésre nincs szükség, a távirányító külön kapcsolódik minden vezérlőhöz. A vezérlők teljesítményét LED jelerősítővel tovább lehet növelni.

A Dimming részhez egy csengőkapcsoló is beköthető, mellyel fali ki-bekapcsolás és fokozatmentes fényerő szabályzás lehetséges.

Mobiltelefonos vezérlés

A vezérlőbe épített 2,4 Ghz -es Wi-Fi kapcsolattal közvetlenül az otthoni, vagy munkahelyi Routerre csatlakoztatható az eszköz, mely utána okostelefonra telepített applikáció segítségével egyszerűen, távirányító nélkül is vezérelhető lesz. "MiBoxer Smart" applikációval lehetséges az elérés, mely Androidra és iOS-re is szintén elérhető. Az oldal alján található "Letölthető dokumentumok" közt megtalálható az applikáció telefonra való telepítése és ráhangolása részletesen, angol nyelven.

Adattáblázat
ANRO azonosító34730
Áramerősség 12 Amper
Beépített kapcsoló Nincs, külön vezérlő szükséges
BemenetSorkapocs
Csatornák száma 2 csatornás
Feszültség 12-24 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóMiLight (MiLight FUT035W+)
IP védelmi szint IP20
KimenetSorkapocs
Méret: hosszúság (mm)74.5 mm
Méret: szélesség (mm)36 mm
Méret: vastagság (mm)17 mm
Mobiltelefonos applikációVan. Smart eszköz.
Súly41 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás + WiFi (2.4Ghz)
Teljesítmény 144 Watt
Típus2-in-1 (Dimmer, CCT)
Vezérlés max. távolsága 30 méter
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 10
60.0% 6
40.0% 4
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: FUT035W+ 2-in-1 Group Control mini csoport (zóna) WIFI SMART vezérlő (egyszínű, CCT LED szalaghoz)
Kategória: LED szalag vezérlő » 12 Amper » Nincs, külön vezérlő szükséges » Sorkapocs » 2 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » Sorkapocs » Van. Smart eszköz. » Fehér » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás + WiFi (2.4Ghz) » 2-in-1 (Dimmer, CCT) » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: MiLight FUT035W+
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 41 gramm
P: AL-D-04-05
19 év szakmai tapasztalat
825.100+ elégedett vásárló
468.900+ raktáron lévő termék
211.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése