1. / 69.
ANRO LED

Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W)

Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
8 Amper
Mozgásérzékelő
Közelségérzékelős kapcsoló
Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W)
Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W) Lejátszás Lejátszás
Ár:
3 390 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
563 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

Következő beszállítás:
2024.08.12. (300 darab)

ANRO azonosító (PID): 22614

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

A termék 24 Volt feszültségnél maximum 192 Watt teljesítményre képes.

Kompakt méretű LED vezérlő elektronika, mellyel a csatlakoztatott kis feszültségű ledes termékek mozgásérzékelősére történő ki-, bekapcsolására nyílik lehetőség. A rendkívül kis méret lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen világítási megoldásra alkalmazzuk, ahol a vezérelni kívánt fényforrások teljesítményfelvétele nem haladja meg a 8 Ampert. Nagyobb teljesítményhez kiegészítő jelerősítő használata javallott.

A kapcsolás menete: a beépített PIR mozgásérzékelő 60 centiméteren belül ha mozgást érzékel, felkapcsolja a csatlakoztatott ledeket.

A vezérlőben fényerőszabályzó funkció nincs.

Memória nélküli vezérlő. A bemeneti feszültség megszűnése után a vezérlő alaphelyzetbe áll, nem jegyzi meg az utoljára beállított fényerőt!

Programozás:

A LED vezérlőn egy programozó gomb található. Használata: várjuk meg amíg a csatlakoztatott LED szalag mozgásérzékelősre bekapcsol, majd nyomjuk le röviden a gombot. A gomb felengedését követően kék színű LED jelzi, hogy melyik program az aktuális. Például 1 kék villanás 1-es program, 2 kék villanás 2-es program, 3 kék villanás 3-as program és így tovább.

  • 1 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, a mozgás megszűnése után 15 mp-ig világít, majd 5 mp folyamatos fényerő csökkentéssel a LED szalag kikapcsol.
  • 2 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, a mozgás megszűnése után 30 mp-ig világít, majd 5 mp folyamatos fényerő csökkentéssel a LED szalag kikapcsol.
  • 3 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, a mozgás megszűnése után 60 mp-ig világít, majd 5 mp folyamatos fényerő csökkentéssel a LED szalag kikapcsol.
  • 4 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, a mozgás megszűnése után 3 percig világít, majd 5 mp folyamatos fényerő csökkentéssel a LED szalag kikapcsol.
  • 5 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, majd a mozgás megszűnése után 5 percig világít, majd 5 mp folyamatos fényerő csökkentéssel a LED szalag kikapcsol.
  • 6 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, majd a mozgás megszűnése után 10 percig világít, majd 3 mp folyamatos fényerő csökkentéssel a LED szalag kikapcsol.

Hová ajánljuk, mire jó?

A mozgásérzékelős LED kapcsolót jellemzően alumínium LED profilok burájába szokták beépíteni, de természetesen bármi másba is beépíthető. Pl. reklámtáblák, bemutatópolcok világítása is egyszerűen megoldható - energiatakarékos módon, hiszen beállítható, hogy csak addig működjön, míg a vevő a polc előtt áll, a köztes időben vagy teljesen lekapcsol, vagy alacsony fényerőn világít.

Mindezek mellett tökéletes lehet konyhapult alatti automatikus világítás készítésére is, itt addig világít, amíg dolgozunk (mozgunk) a közelében - 60 centiméterig érzékel.

Felszerelés:

A felületbe készítsünk egy 10mm-es furatot, majd nyomjuk bele a mozgásérzékelőt. Amennyiben szükséges, egy csepp pillanatragasztóval rögzítsük. A vezérlő IN oldalára csatlakoztassuk a tápegységet, LED felirathoz pedig a LED szalagot. Ügyeljünk a helyes polaritásra (+/-) és a megfelelő feszültségre. A vezérlő ekkor mozgásra bekapcsol, ha szükséges, a fentiek szerint módosítsuk a programot.

Melyik alu profilba lehet beépíteni?

A mozgásérzékelő és a vezérlő között 5 cm vezeték van gyárilag, tehát alapesetben az 5 cm-nél kisebb belső méretű alumínium profilokba építhető be egyszerűen. Az ennél nagyobb alu profilok esetén vagy a vezetékbe kell beletoldani, vagy alá kell ragasztani egy távtartót a vezérlőnek.

Figyelem! Elektronikai alkatrész, melynek forrasztási pontjai elektromos szigeteléssel nincsenek ellátva. Beépítés során ügyeljenek a megfelelő szigetelésről, ugyanis helytelen beépítés miatti meghibásodás (pl. zárlat) esetén a garancia nem érvényes! A kisfeszültségű működés miatt érintésvédelmileg nem veszélyes, ennek ellenére beépítését csak szakember végezze!

Adattáblázat
ANRO azonosító22614
Áramerősség 8 Amper
Beépített kapcsoló Közelségérzékelős kapcsoló
BemenetVezeték
Csatornák száma 1 csatornás
Érzékelési távolság0.6 méter
Feszültség 12-24 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóANRO LED
IP védelmi szint IP00
KimenetVezeték
Méret: hosszúság (mm)40 mm
Méret: szélesség (mm)10 mm
Méret: vastagság (mm)4 mm
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Súly8 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér
Távirányítás Nincs
Teljesítmény 96 Watt
TípusMozgásérzékelő
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Vezeték hossza (cm) 5 cm
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

Utoljára frissítve: 2021. március 17.

A LED szalagok világában nem egyszerű eligazodni. Ebben szeretnénk most egy kis útmutatást nyújtani a LED szalag bemutatóval! Funkcionális világításoknál legtöbbször az egyszínű fehér fényű LED szalagok kerülnek felhasználásra, azonban a színváltós LED szalagok is igencsak fontosak dekorációs világí…
LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

Utoljára frissítve: 2024. április 02.

Rejtett világítás a fürdőszobában - ezzel is dizájnosabbá tehetjük a fürdőszobát. A LED csíkokat a kis helyigényük miatt szerelhetjük a tükör mögé és az álmennyezetre is, melyre többféle alkalmazási példát mutatunk meg. A fény színe leggyakrabban fehér, de van, aki a futurisztikus kéktől sem riad vi…

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 23
65.2% 15
34.8% 8
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló (96W)
Kategória: LED szalag vezérlő » 8 Amper » Közelségérzékelős kapcsoló » Vezeték » 1 csatornás » 12-24 Volt DC » IP00 » Vezeték » Nincs. Önálló működés. » Fehér » Nincs » Mozgásérzékelő » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 8 gramm
P: AL-D-01-05, AL-D-01-06
19 év szakmai tapasztalat
833.100+ elégedett vásárló
465.200+ raktáron lévő termék
212.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése