Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló

1. / 135.
Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
5 Amper
LED kapcsoló
ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló
ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló Lejátszás
Ár:
1 890 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
3 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 22614

Részletes leírás

Kompakt méretű LED vezérlő elektronika, mellyel a csatlakoztatott kis feszültségű ledes termékek mozgásérzékelősére történő ki-, bekapcsolására nyílik lehetőség. A rendkívül kis méret lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen világítási megoldásra alkalmazzuk, ahol a vezérelni kívánt fényforrások teljesítményfelvétele nem haladja meg az 5 Ampert. Nagyobb teljesítményhez kiegészítő jelerősítő használata javallott.

A kapcsolás menete: a beépített PIR mozgásérzékelő 3 méteren belül ha mozgást érzékel, felkapcsolja a csatlakoztatott ledeket.

A vezérlőben fényerőszabályzó funkció nincs.

Memória nélküli vezérlő. A bemeneti feszültség megszűnése után a vezérlő alaphelyzetbe áll, nem jegyzi meg az utoljára beállított fényerőt!

Programozás:

A LED vezérlőn egy programozó gomb található. Használata: várjuk meg amíg a csatlakoztatott LED szalag mozgásérzékelősre bekapcso, majd tartsuk lenyomva a gombot. Eközben a visszajelző LED villogni kezd, amelyik villanásnál elengedjük a gombot, az lesz a beállított program.

  • 1 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, majd a mozgás megszűnése után 30 mp-ig világít, majd 3 mp folymatos fényrő csökkentéssel a LED szalag kikapcsol.
  • 2 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, majd a mozgás megszűnése után 30 mp-ig világít, majd 3 mp folymatos fényrő csökkentéssel a LED szalag 10%-os fényerőre áll be.
  • 3 villanás:
  • 4 villanás: mozgásérzékelésre a LED szalag bekapcsol, majd a mozgás megszűnése után 120 mp-ig világít, majd 3 mp folymatos fényrő csökkentéssel a LED szalag 10%-os fényerőre áll be.
  • 14 mp folyamatos lenyomás: a LED vezérlő alapállapotba állítása (reset)

Hová ajánljuk, mire jó?

A mozgásérzékelős LED kapcsolót jellemzően alumínium LED profilok burájába szokták beépíteni, de természetesen bármi másba is beépíthető. Pl. reklámtáblák, bemutatópolcok világítása is egyszerűen megoldható - energiatakarékos módon, hiszen beállítható, hogy csak addig működjön, míg a vevő a polc előtt áll, a köztes időben vagy teljesen lekapcso, vagy alacsony fényerőn világít.

Mindezek mellett tökéletes lehet konyhapult alatti automatikus világítás készítésére is, itt addig világít, amíg dolgozunk (mozgunk) a közelében - 3 méterig érzékel.

Felszerelés:

A felületbe készítsünk egy 10mm-es furatot, majd nyomjuk bele a mozgásérzékelőt. Amennyiben szükséges, egy csepp pillanatragasztóval rögzítsük. A vezérlő IN oldalára csatlakoztassuk a tápegységet, LED felirathoz pedig a LED szalagot. Ügyeljünk a helyes polaritásra (+/-) és a megfelelő feszültségre. A vezérlő ekkor mozgásra bekapcsol, ha szükséges, a fentiek szerint módosítsuk a programot.

Melyik alu profilba lehet beépíteni?

A mozgásérzékelő és a vezérlő között 5 cm vezeték van gyárilag, tehát alapesetben az 5 cm-nél kisebb belső béretű alumínium profilokba építhető be egyszerűen. Az ennél nagyobb alu profilok esetén vagy a vezetékbe kell beletoldani, vagy alá kell ragasztani egy távtartót a vezérlőnek.

Figyelem! Elektronikai alkatrész, melynek forrasztási pontjai elektromos szigeteléssel nincsenek ellátva. Beépítés során ügyeljenek a megfelelő szigetelésről, ugyanis helytelen beépítés miatti meghibásodás (pl. zárlat) esetén a garancia nem érvényes! A kisfeszültségű működés miatt érintésvédelmileg nem veszélyes, ennek ellenére beépítését csak szakember végezze!

Specifikációk

Szállítási díj990 Ft (15 000 Ft fölött ingyenes!)
TípusLED kapcsoló
Feszültség 12-24 Volt DC
Áramerősség 5 Amper
Teljesítmény 60 Watt
Csatornák száma 1 csatornás
BemenetVezeték
KimenetVezeték
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Távirányítás Nincs
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Beépített kapcsoló Közelségérzékelős kapcsoló
Szín Fehér
IP védelmi szint IP00
Szélesség10 mm
Hosszúság40 mm
Vastagság4 mm
Vezeték hossza 5 cm
GyártóANRO LED
ANRO azonosító22614
Garancia idő2 év
Súly90 g

Videó

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DIR03) mozgásérzékelős kapcsoló
Kategória: LED szalag vezérlő » 5 Amper » Közelségérzékelős kapcsoló » Vezeték » 1 csatornás » 12-24 Volt DC » IP00 » Vezeték » Nincs. Önálló működés. » Fehér » Nincs » LED kapcsoló » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: DIR03
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 90 gramm
P: D-05-02

Asztali nézet megjelenítése