Poliuretán dekorléc oldalfalra, sarokba
50. / 144.

MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő

Garancia: 2 év
230 Volt (50/60Hz)
FullColor (RGB+WW+CW) vezérlő
MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő
MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő
Eredeti ár: 24 210 Ft
Akciós ár:
21 790 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
5 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 23126

Figyelem! A panel csak szabályzó szerepet tölt be, mint egy távirányító. A termék használatához RGB CCT csoport vezérlőre van szükség!

A vezérlők nagyon fontos kellékei az intelligens és komfortos világítás kialakításának. Ez a kiváló minőségű 8 zónás, fényerő szabályozást, színeket és színhőmérsékletet vezérlő panel tökéletes választás az ilyen jellegű igények kielégítésére.

Az évek óta hatalmas népszerűségnek örvendő LED világítás sikere nem meglepő energiatakarékossága és környezetbarát kialakítása miatt. Azonban a fejlődés sosem áll le, ennek köszönhetően újabb és újabb briliáns megoldásokkal találkozhatunk az intelligens világítás világában.

A vezérlő panel segítségével nyolc különálló zóna vezérlésére nyílik lehetőség, így egyszerűen, egy helyről vezérelhetjük a különböző helyiségekben (nappali, konyha, étkező stb.) elhelyezett fényforrásainkat. A csomagban található csavarok segítségével a fali vezérlő felhelyezése könnyedén megoldható.

A fali panel áramellátása két módon is megoldható:

 1. Elemmel: 2 darab AAA elem segítségével, amely nem tartozék, azonban áruházunkban megvásárolható: AAA elemek
 2. Hálózati árammal: MiLight DC 3.3 Voltos tápegység segítségével 180-240 Voltos hálózatokon keresztül is üzemeltethető (nem tartozék)

Esztétikus és letisztult megjelenésének köszönhetően bármilyen enteriőrben megállja a helyét. Minőségi, erős, karcolódás mentes üveglapja érintésérzékeny felületet rejt magában. Segítségével könnyedén szabályozhatjuk a csatlakoztatott zónákba tartozó RGB fényforrások színét, fényerejét, színhőmérsékletét és telítettségét.

A vezérlőhöz megfelelő LED szalagot és LED tápegységet is talál áruházunkban!

A vezérlőn lévő gombok/funkciók bemutatása:

 • (All): Minden csatlakoztatott zóna kiválasztása.
 • (ON): Kiválasztott zónához csatlakoztatott fényforrások bekapcsolása. Öt másodperces nyomás esetén bekapcsolja a visszajelző hangot.
 • (OFF): Kiválasztott zónához csatlakoztatott fényforrások kikapcsolása. Öt másodperces nyomás esetén kikapcsolja a visszajelző hangot.
 • (1): Első zóna kiválasztása (a zóna visszajelzője világít).
 • (2): Második zóna kiválasztása (a zóna visszajelzője világít).
 • (3): Harmadik zóna kiválasztása (a zóna visszajelzője világít).
 • (4): Negyedik zóna kiválasztása (a zóna visszajelzője világít).
 • (5): Ötödik zóna kiválasztása (a zóna visszajelzője világít).
 • (6): Hatodik zóna kiválasztása (a zóna visszajelzője világít).
 • (7): Hetedik zóna kiválasztása (a zóna visszajelzője világít).
 • (8): Nyolcadik zóna kiválasztása (a zóna visszajelzője világít).
 • (W): Megnyomásával a felkapcsolt fényforrások fehér fényre váltanak.
 • (M): Megnyomásával válthatunk az előre betáplált világítási módok között.
 • (S-): Megnyomásával csökkenthetjük a fényjátékok sebességét.
 • (S+): Megnyomásával növelhetjük a fényjátékok sebességét.
 • (Fényerőszabályozó sáv): Bekapcsolt fényforrások fényerőszabályozása 1-100% között.
 • (Színgyűrű): Bekapcsolt fényforrások színének változtatása.
 • (Színhőmérséklet/telítettség szabályzó sáv): Bekapcsolt fényforrások színhőmérsékletének, valamint telítettségének változtatása.

Mi-light B8 RGB+CCT vezérlő gombjai

Csatlakoztatás/Lecsatlakoztatás:

 • Csatlakoztatás: Válassza ki a vezérelni kívánt zónát. Kapcsolja ki, majd kapcsolja be a fényforrást. Ezt követően (3 másodpercen belül) érintse meg az "ON" gombot háromszor. A csatlakoztatás sikeres, ha fény háromszor felvillan. Ellenkező esetben próbálja újból!
 • Lecsatlakoztatás: Válassza ki a vezérelni kívánt zónát. Kapcsolja ki, majd kapcsolja be a fényforrást. Ezt követően (3 másodpercen belül) érintse meg az "ON" gombot ötször. A lecsatlakoztatás sikeres, ha a fény kilencszer felvillan. Ellenkező esetben próbálja újból!

Mobiltelefonos vezérlés: minden MiLight LED vezérlő elérhető mobiltelefonos applikáción keresztül is! A kapcsolatot egy MiLight WiFi Box biztosítja.

Szállítási díj1 390 Ft
TípusFullColor (RGB+WW+CW) vezérlő
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Csatornák száma 5 csatornás
BemenetSorkapocs
KimenetSorkapocs
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Mobiltelefonos applikációVan. Smart eszköz.
Beépített kapcsoló Érintésérzékeny felület
Szín Fehér
IP védelmi szint IP20
Szélesség106 mm
Hosszúság146 mm
Vastagság20 mm
GyártóMiLight (B8 RGB+CCT panel remote controller battery/power supply)
ANRO azonosító23126
Garancia idő2 év
Súly335 g
Kapcsolódó cikkek
LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

Utoljára frissítve: 2021. március 17.

A LED szalagok világában nem egyszerű eligazodni. Ebben szeretnénk most egy kis útmutatást nyújtani a LED szalag bemutatóval! Funkcionális világításoknál legtöbbször az egyszínű fehér fényű LED szalagok kerülnek felhasználásra, azonban a színváltós LED szalagok is igencsak fontosak dekorációs világí…
Tévé háttérvilágítás többszínű LED szalaggal

Tévé háttérvilágítás többszínű LED szalaggal

Utoljára frissítve: 2020. november 26.

A sötétben való tévézés megerőltető a szemnek, ezért jobb úgy végezni ezt a tevékenységet, hogy valamilyen háttérfényt alkalmazunk. Ennek egyik módja a tévé háttérvilágítása, melyet ma már roppant egyszerűen elkészíthetünk a komplett LED szalag szettek segítségével. Létezik belőle fehér fényű és szí…
LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Rejtett világítás a fürdőszobában - ezzel is dizájnosabbá tehetjük a fürdőszobát. A LED csíkokat a kis helyigényük miatt szerelhetjük a tükör mögé és az álmennyezetre is, melyre többféle alkalmazási példát mutatunk meg. A fény színe leggyakrabban fehér, de van, aki a futurisztikus kéktől sem riad vi…

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
33.3% 1
66.7% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: MiLight Group Control RGB+CCT Fali FullColor szabályzó panel, B8: elemmel vagy tápegységgel működő
Kategória: LED szalag vezérlő » Érintésérzékeny felület » Sorkapocs » 5 csatornás » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Sorkapocs » Van. Smart eszköz. » Fehér » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » FullColor (RGB+WW+CW) vezérlő
Cikkszám: B8 RGB+CCT panel remote controller battery/power supply
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 335 gramm
P: AL-B-05-02

Asztali nézet megjelenítése