Top termék: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!
53. / 78.

Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm

Garancia: 2 év
Fehér
80 cm
240 cm
Alumínium
Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm
Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm
Ár:
18 500 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 13492

Gardinia Venetian blind - kiváló minőségű, német, alumínium lamellás reluxa

Állítható lamellás alumínium reluxa, acél felső és alsó sínnel. Az alumínium lamellák szélessége 25 mm az elegáns megjelenés érdekében. A reluxán található zsinórok és szalagok színe megegyezik a reluxa színével, azaz a fehér reluxán a kezelőszerkezet is fehér, a fekete reluxán pedig fekete.

A Gardinia alumínium reluxák kezelőszerkezete minden esetben a jobb oldalon helyezkedik el!

Alumínium reluxák használata

Az alumínium reluxák a szokásos módon használhatóak:

 • az emelés és a leengedés zsinórral történik
 • a tetszőlegesen megemelt reluxát a zsinór jobbra húzásával fixálhatjuk
 • a fix magasságot a zsinór balra húzásával oldhatjuk
 • a lamellák elforgatását pedig a műanyagból készült üvegpálca forgatásával végezhetjük

Színtartó - UV álló reluxák

Mivel a lamellák alumíniumból készülnek, az alsó és felső sínek pedig acélból, így biztosak lehetünk benne, hogy a Gardinia reluxák hosszú ideig megőrzik eredeti színüket, hiszen egyáltalán nem érinti őket a műanyag lamellás reluxák fakulása, sárgulása.

Az anyagában színezett lamellák és a festett acélszerkezet a fizikai behatásoknak is jól ellenáll, ám tisztításkor ügyeljünk, hogy a lamellákat ne gyűrjük meg, mert a lamella megtörése maradandó esztétikai hibát okozhat!

Alumínium reluxák szerelési módjai - méretválasztás

Alumínium rozetták szerelési módjai

Méretek: az alumínium reluxák megadott méretei a maximum méreteket jelentik. Tehát a magassági méret kiválasztásánál mindössze arra kell ügyelni, hogy a reluxa legalább olyan magas legyen mint a takarandó felület. A reluxánál alacsonyabb méretű nyílás nem probléma, ebben az esetben nem kell teljesen leengedni. Az alsó és felső sínek szélessége megegyezik a lamellák szélességével.

A Gardinia alumínium reluxákat többféleképpen is használhatjuk árnyékolásra, vagy belátáskorlátozónak:

 1. Ablak elé, a falra szerelve: Ebben az esetben a méret kiválasztásakor arra figyeljünk, hogy mind szélességben, mind magasságban nagyobb legyen a reluxa néhány centiméterrel, mint a nyílás. A tartókonzolt ebben az esetben a falra kell felfúrni.
 2. Ablakkeretre szerelve: itt a reluxa mérete legyen néhány centiméterrel nagyobb, mint az üvegfelület mérete, arra viszont ügyeljünk, hogy az esetleges ablak vagy ajtókilincshez hozzáférjünk, a reluxa ne érjen bele, ne takarja a kilincseket. A tartókonzolt ebben az esetben az ablakkeretre kell felcsavarozni.
 3. Üvegfelület takarására: ebben az esetben kell a legpontosabban kiválasztani a megfelelő méretet. A gyártók még szabvány ablakméretek mellett is más-más méretű üvegfelületet és keretméreteket használnak, így ezt a felhasználási módot a legnehezebb összehozni. A legjobb persze, ha a reluxa szélessége pontosan akkora mint az üvegfelület szélessége, de ha oldalanként 1-1.5 cm-el kisebb a reluxa, akkor az még nem von le sokat az árnyékolóképességéből. A tartókonzolt ebben az esetben vagy az üvegfelületre kell ragasztani, vagy az ablaküveg szegőlécének vízszintes felületére felcsavarozni.

Komplett csomag, mindent tartalmaz!

A Gardinia alumínium reluxák a működéshez és felszereléshez szükséges minden alkatrészt tartalmaznak! A komplett csomagban a reluxák összeszerelve találhatóak meg, mindösszesen a tartókonzolokat kell a nyílászárókra vagy a falra rögzíteni, illetve a lamellák forgatásához egy műanyag üvegpálcát kell a helyére pattintani.

Az alumínium lamellás reluxák előnyei:

 • Kiváló árnyékoló hatás, tökéletes takarás betekintés ellen.
 • 100% színtartósság, fakulás mentes.
 • A különböző színek színfelár nélkül rendelhetőek, a szerelék színe megegyezik a lamella színével.
 • Nagyon egyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel.
 • Hosszú élettartalom.
 • Nedves helyen is használható, mivel nem vesz fel nedvességet, nem penészedik.
Szállítási díj1 499 Ft
Termékcsalád Alumínium lamellás reluxa
Szín Fehér
Szélesség (cm)80 cm
Magasság (cm)240 cm
Alapanyag Alumínium
GyártóGardinia (6920)
ANRO azonosító13492
Garancia idő2 év
Súly1.3 kg
Kapcsolódó cikkek
Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Utoljára frissítve: 2022. július 04.

A nyár beköszöntével egyre égetőbb problémát jelent, hogyan tartsunk elviselhető hőmérsékletet otthonunkban. Persze manapság, a légkondicionálók világában ez lehet akár egy gombnyomás és még otthon se kell hozzá tartózkodnunk feltétlenül. Ebben a cikkükben viszont egyéb energiatakarékos megoldásokat…
Alumínium reluxa felszerelés

Alumínium reluxa felszerelés

Utoljára frissítve: 2016. július 12.

A tökéletes megoldás függöny helyett! Áruházunkban újra elérhetőek a fix méretre gyártott, alumínium lamellás reluxák komplett csomagban! A csomag tartalmazza a felszereléshez és működtetéshez szükséges összes alkatrészt. Nagy méretválasztékban és 10 különböző színben rendelhető!
Napvédelem reluxával - Gardinia alu lamellás árnyékolók

Napvédelem reluxával - Gardinia alu lamellás árnyékolók

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Ha árnyékolásra gondolunk sokaknak csak a mennyezetről lógó függöny jut az eszébe! Pedig ma már sokkal egyszerűbb és akár ablakonként egyedileg szabályozható árnyékolók is léteznek, mint például a Gardinia alumínium lamellás reluxák. Könnyen kezelhető, tartós, több színben és méretben is kapható, mi…

Alumínium reluxa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
66.7% 2
33.3% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Gardinia Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (fehér) 80x240 cm
Kategória: Alumínium reluxa » Alumínium » Fehér » Alumínium lamellás reluxa
Cikkszám: 6920
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1300 gramm

Asztali nézet megjelenítése