17. / 19.
Nortene

Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel

Garancia: 1 év

Fekete-Barna
40 cm
40 cm
10 cm
Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel
Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel Lejátszás
Ár:
10 600 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Következő beszállítás:
2024.04.10. (8 darab)

ANRO azonosító (PID): 21188

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Ellenálló kivitel, kültérre-beltérre

A Flora Roll Strong virágtartó nagyon ellenálló. Jól tűri az időjárási viszontagságokat. Kültéren és beltéren is használható, ezáltal könnyedén áttolhatja a kertben lévő nyári mediterrán növényeket a téli hidegtől biztonságot nyújtó lakásba vagy garázsba is.

Gurulós állvány fékkel és fogantyúval

4 darab kerékkel felszerelt típus. A kivételesen nagy méretű kerekek strapabíróak és jól gurulnak minden talajon (beton, térkő, csempe, parketta, stb.). Az állvány aljára szerelt 4 darab kerékből 2 darab le is fékezhető, így lehetőséget adva a szerkezet lerögzítésére.

A Flora Roll Strong gurulós virágtartó további nagy előnye, hogy fogantyúval is rendelkezik, amelyet alulról is meg lehet markolni. A fogó a húzásban és a manőverezésben is segít.

Extra erős, akár 200 kg teherbírás

Különösen nagy terhelhetőségű, hiszen akár 200 kg súlyt is képes elviselni, megfelelően robosztus talajon! A kör alakú gurulós cserépalátét rétegelt lemezből készült, tetejét fekete műanyag felület borítja. Az alátét átmérője 40 cm, legfeljebb ekkora cserepet javasolt ráhelyezni. 

Gurulós virágalátét vagy szállítókocsi súlyos tárgyak mozgatásához?

A 4 darab forgó görgővel felszerelt kör alakú eszköz univerzális szállítókocsi funkcióját is elláthatja. Személyszállításra nem alkalmas, de stabil felületen bátran használhatja nehéz terhek szállítására, akár egy kisebb szekrény vagy elektronikus eszközök áthelyezésére, vödrös festékek mozgatására is. Tehát nemcsak a kertben és a háztartásban lehet hasznos kiegészítő, hanem akár a garázsban vagy a műhelyben is!

 

Miért praktikus a gurulós alátét a virágcserepekhez?

Akár egy görgős széken, ezen a virágalátéten kerekek találhatóak, mely segítségével egyszerűen elmozdítható. Egy virágállvány elmozdítására szükség lehet például a növény téliesítése vagy a helyiség takarítása alkalmával is. Főként nagy méretű és nehéz súlyú cserepes virágokhoz praktikus (leander, citromfa, pálmafa, egyéb dézsás növény), de természetesen bármilyen méretű szobanövény mozgatásához hasznos segítséget nyújthat.

A gurítható növényalátét más súlyos tárgyak szállításához is használható, akár egy rendezvény vagy kiállítás keretében is. A gurítható állvány használatával megkíméljük magunkat a műanyag edények betonon húzgálásától és a súlyos cserepek emelgetésétől is, ezzel tehát a derék és a hát, és akár a térdízület is kímélhető!

Adattáblázat
Alak Kör alakú
Alapanyag Fém + fa
ANRO azonosító21188
Garancia idő1 év
GyártóNortene (2013154)
Kiszerelés 1 db
Méret: átmérő (cm)40 cm
Méret: hosszúság (cm)40 cm
Méret: magasság (cm)10 cm
Méret: szélesség (cm)40 cm
Méret: térfogat (liter)0 liter
Súly2.42 kg
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete-Barna
TípusVirágalátét, virágtartó
Videó
Kapcsolódó cikkek
Gurulós növényalátét nehéz virágok és más súlyos tárgyak mozgatásához

Gurulós növényalátét nehéz virágok és más súlyos tárgyak mozgatásához

Utoljára frissítve: 2020. november 09.

A nagyra nőtt szobanövények és a kertben található dézsás virágok számára is praktikus hordozóeszköz a gurulós növényalátét. A kerekekkel felszerelt virágtartóval akár erőfeszítés nélkül végezheti el a takarítási munkálatokat, de téliesítés során is hasznos, amikor az érzékeny növényeket fagymentes …
Tavaszi dekoráció élő virágokkal

Tavaszi dekoráció élő virágokkal

Utoljára frissítve: 2024. március 13.

A tavasz az ébredezés időszaka. Lassan búcsút mondunk a borús szürkeségnek és élvezettel fogadjuk a nap első sugarait, amelyek gyönyörű virágokkal örvendeztetnek meg minket! A kertből leszedhetjük a legszebb tulipánokat, de akár a piacon is beszerezhetjük a margarétát és jácintot, amelyekkel díszíth…

Műanyag virágláda, kaspó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 9
100.0% 9
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 40 cm, Flora Roll Strong: rétegelt falemez, extra erős kivitel
Kategória: Műanyag virágláda, kaspó » Kör alakú » Fém + fa » 1 db » Fekete-Barna » Virágalátét, virágtartó
Cikkszám: 2013154
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 2420 gramm
P: CS-C-04-01
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
448.700+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése