Holker díszléc, polisztirol holkerléc
64. / 96.

Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak

Garancia: 1 év
Gurulós virágalátét
Szürke-Barna
35 cm
Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak
Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Lejátszás
Ár:
4 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
8 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21191

Görgős virágtartó alátét nagy cserepes virágok mozgatásához

A praktikus görgős virágtartó alátét segítségével gyorsan és egyszerűen mozgathatja a házban található növényeket. Az aljára szerelt kerekeknek köszönhetően szinte erőfeszítés nélkül helyezhető át a dézsás leander vagy egy cserepes pálma.

Praktikus gurulós virágtartó fékezhető kerékkel, fogantyúval

A virágmozgató alján 4 darab 360°-ban elforduló görgős kerék található, melyből 2 darab fékezhető is. Ezáltal fixálható az állvány, hogy magától ne guruljon el. Gumírozott kerekei a padlón, a parkettán és csempén is jól gurulnak. Emellett két oldalán fogantyú is kialakításra került, hogy könnyebben meg lehessen fogni, ha kisebb méretű cserepet helyezünk rá.

Gurítható virágalátét 100 kg teherbírással

A tömör fa és fém kombinációjából álló virágalátét modern megjelenést biztosít. Az erős szerkezetnek köszönhetően akár 100 kg súllyal is megterhelhető (cserép+föld+növény együttes súlya). 50 kg feletti súlyterhelés esetén a kerekek a fugák mélyedéseiben és a küszöbök kiemelkedéseinél megakadhatnak, ilyenkor kézzel kell rásegíteni a mozgásra. Azonban a Flora Roll Metal Wood gurulós fa állványok teljesen sima felületen (pl. laminált padló) megfelelően gurulnak.

A kör alakú gurítható virágállvány 35 cm átmérőjű. A tömörfa lécek egy fém kereten belül helyezkednek el, ezek aljára van felszerelve a gumis kerék.

Gurulós virágtartó beltérre és kültérre

A történelem minden télen megismétli önmagát. A virágok túl nehezek és mindig nagy küzdelem, hogy biztonságos helyre vigyük őket a hideg elől. A gurulós virágalátétek kiváló megoldást nyújtanak erre. Kültéren és beltéren is használható, tehát az udvaron elhelyezett dézsás növényekhez és a szobában lévő cserepes virágokhoz is alkalmazható!

A gyártó termékei nagy méretük, vagy súlyuk miatt a többi megrendelt terméktől külön csomagban kerülhetnek kiszállításra! Ilyen esetekben a külön csomagok szállítási díját cégünk átvállalja!

Szállítási díj1 490 Ft
Átmérő (cm)35 cm
TípusGurulós virágalátét
Alapanyag Fém + fa
Szín Szürke-Barna
Kiszerelés 1 db
GyártóNortene
ANRO azonosító21191
Garancia idő1 év
Súly1.47 kg
Videó

Növényfuttató, térelválasztó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak
Kategória: Növényfuttató, térelválasztó » Fém + fa » 1 db » Szürke-Barna » Gurulós virágalátét
Cikkszám: 2012045
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 1470 gramm
P: CS-A-05-02

Asztali nézet megjelenítése