Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!
45. / 64.

Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak

Garancia: 1 év
Virágalátét, virágtartó
Szürke-Barna
35 cm
Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak
Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak Lejátszás
Ár:
5 754 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
3 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21191

Görgős virágtartó alátét nagy cserepes virágok mozgatásához

A praktikus görgős virágtartó alátét segítségével gyorsan és egyszerűen mozgathatja a házban található növényeket. Az aljára szerelt kerekeknek köszönhetően szinte erőfeszítés nélkül helyezhető át a dézsás leander vagy egy cserepes pálma.

Praktikus gurulós virágtartó fékezhető kerékkel, fogantyúval

A virágmozgató alján 4 darab 360°-ban elforduló görgős kerék található, melyből 2 darab fékezhető is. Ezáltal fixálható az állvány, hogy magától ne guruljon el. Gumírozott kerekei a padlón, a parkettán és csempén is jól gurulnak. Emellett két oldalán fogantyú is kialakításra került, hogy könnyebben meg lehessen fogni, ha kisebb méretű cserepet helyezünk rá.

Gurítható virágalátét 100 kg teherbírással

A tömör fa és fém kombinációjából álló virágalátét modern megjelenést biztosít. Az erős szerkezetnek köszönhetően akár 100 kg súllyal is megterhelhető (cserép+föld+növény együttes súlya). 50 kg feletti súlyterhelés esetén a kerekek a fugák mélyedéseiben és a küszöbök kiemelkedéseinél megakadhatnak, ilyenkor kézzel kell rásegíteni a mozgásra. Azonban a Flora Roll Metal Wood gurulós fa állványok teljesen sima felületen (pl. laminált padló) megfelelően gurulnak.

A kör alakú gurítható virágállvány 35 cm átmérőjű. A tömörfa lécek egy fém kereten belül helyezkednek el, ezek aljára van felszerelve a gumis kerék.

Gurulós virágtartó beltérre és kültérre

A történelem minden télen megismétli önmagát. A virágok túl nehezek és mindig nagy küzdelem, hogy biztonságos helyre vigyük őket a hideg elől. A gurulós virágalátétek kiváló megoldást nyújtanak erre. Kültéren és beltéren is használható, tehát az udvaron elhelyezett dézsás növényekhez és a szobában lévő cserepes virágokhoz is alkalmazható!

Szállítási díj1 390 Ft
Alapanyag Fém + fa
Átmérő (cm)35 cm
Szín Szürke-Barna
Kiszerelés 1 db
TípusVirágalátét, virágtartó
GyártóNortene (2012045)
ANRO azonosító21191
Garancia idő1 év
Súly1.47 kg
Videó
Kapcsolódó cikkek
Gurulós növényalátét nehéz virágok és más súlyos tárgyak mozgatásához

Gurulós növényalátét nehéz virágok és más súlyos tárgyak mozgatásához

Utoljára frissítve: 2020. november 09.

A nagyra nőtt szobanövények és a kertben található dézsás virágok számára is praktikus hordozóeszköz a gurulós növényalátét. A kerekekkel felszerelt virágtartóval akár erőfeszítés nélkül végezheti el a takarítási munkálatokat, de téliesítés során is hasznos, amikor az érzékeny növényeket fagymentes …

Növényfuttató, térelválasztó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak
Kategória: Növényfuttató, térelválasztó » Fém + fa » 1 db » Szürke-Barna » Virágalátét, virágtartó
Cikkszám: 2012045
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1470 gramm
P: CS-A-05-02

Asztali nézet megjelenítése