13. / 21.
Asalite

Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció

20 Watt
Természetes
Garancia: 1 év
1500 lumen
75 lumen/Watt
Kék-fekete
F energiaosztály
47 mm
165 mm
Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció
Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció
Ár:
27 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 19103

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Asalite LED reflektor, beépített akkumulátorral, power bank funkcióval

A már megszokott ellenálló, masszív házat az Asalite ennél az akkumulátoros munkareflektornál egy új szintre emelte. A különleges megjelenést biztosító, strapabíró kék-fekete alumínium házon gumiréteg is került elhelyezésre a legfontosabb helyeken. Ennek a gumirétegnek köszönhetően jobb a tapadása, kényelmesebb a fogása, valamint ellenállóbb az ütődésekkel szemben.

A reflektor fényéért a beépített Chip on Board LED chipek felelnek, amelyek kiváló energiahatékonyságukról és remek fényükről ismertek. A csupán 20 Wattot fogyasztó ledek képesek 1500 lumen kibocsájtására is, amely 75 lumen/Watt energiahatékonyság. Szép, homogén fénye megkönnyít bármilyen munkavégzést a sötétebb órákban is.

A minőségi chipek akár 50 000 órás élettartamot is biztosíthatnak, így hosszú ideig lehet társunk ez a modern reflektor. Teljes fényerőn világítási ideje 2 óra, minimális fényerőn világítási ideje akár a 6 órát is elérheti!

ON-OFF GOMB, FÉNYERŐSZABÁLYOZÁSSAL: A lámpatest hátulján található kapcsológomb segítségével végezhetjük el a ki- és bekapcsolást, valamint a funkciók közötti váltást. Mivel a ki- és bekapcsolásra, valamint a funkcióváltásra is egy gomb használható, így minden esetben végig kell léptetni az összes funkción a kikapcsoláshoz. A ledes reflektor 2 beépített funkcióval rendelkezik.

  • Első gombnyomás: A reflektor bekapcsol és minimális fényerővel (400 lumen, 25 méteres világítási távolság) világít.
  • Második gombnyomás: A reflektor maximális fényerővel (1500 lumen, 60 méteres világítási távolság) világít.
  • Harmadik gombnyomás: A reflektor kikapcsol.

A lámpatest kapcsológombja fölött találhatók a töltésért és power bank funkcióért felelős csatlakozók. A vízvédelem érdekében egy gumi fedlap védi őket. A védőlap kihajtását követően találkozhatunk a micro-USB és az USB csatlakozóval.

ÚJRATÖLTHETŐ AKKU: A micro-USB csatlakozó felelős a ledes reflektor töltéséért. A lámpatest áramellátásáért 2 darab 18650-es, beépített, 2200 mAh-es, újratölthető akkumulátor felelős. A csatlakozók fölött 4 darab visszajelző led került elhelyezésre. A ledek visszajelzést adnak arról, hogy az adott funkció használata mellett (minimális vagy maximális fény), mennyi ideig képes világítani a reflektor, valamint kikapcsolt állapotban 3 másodpercig nyomva tartva a kapcsológombot, visszajelzést kapunk az akkumulátorok töltöttségéről. A visszajelző ledek természetesen a reflektor töltése közben is tájékoztatnak a töltöttségről.

POWER BANK FUNKCIÓ: Az USB csatlakozó felelős a power bank funkció létrejöttéért. Segítségével a reflektor könnyedén használható USB-s eszközök töltésére is, legyen szó telefonról, tabletről stb. A visszajelző ledek a power bank funkció használatakor is jeleznek a reflektor akkumulátorának töltöttségi állapotáról. A csomag tartalmazza az adaptert, valamint a töltéshez és power bank funkcióhoz szükséges kábelt is.

KIHAJTHATÓ TALP: A lámpatest síkjába illeszkedő, 180°-ban billenthető, kihajtható talp segítségével könnyedén beállíthatjuk a számunkra megfelelő dőlésszöget. A talpra is került gumiréteg, amelynek köszönhetően tapadása még biztosabb.

Kiváló társ bármilyen munka ellátáshoz, legyen szó építkezésről, mentési feladatról, szerelésről. Remekül használható szabadtéri partikon is, hiszen egyedi megjelenésének köszönhetően kellemes kiegészítője lehet bármelyik kertnek. IPX4-es védettségének köszönhetően fröccsenő víztől védett, korlátozottan vízálló.

 

 

ASALITE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

Az ASALITE célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. Az ASALITE termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Az ASALITE elemlámpák széles kínálatából mindenki megtalálja a megfelelőt, amatőröktől a profikig. Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy bármilyen kültéri sportról, munkáról vagy beltéri feladatról.

Adattáblázat
Akku / elem típusa 3.7 Volt, 2200 mAh, 18650 (2 db)
ANRO azonosító19103
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Energiahatékonyság 75 lumen/Watt
Energiaosztály (2021)F energiaosztály
Fényáram (fényerő) 1500 lumen
Garancia idő1 év
GyártóAsalite (ASAL0240)
IP védelmi szint IPX4
LED chip típusChip On Board LED
Méret: hosszúság (mm)187 mm
Méret: magasság (mm)47 mm
Méret: szélesség (mm)165 mm
Súly845 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Kék-fekete
Színhőmérséklet 4000-4500K Természetes fehér
Teljesítmény 20 Watt
Termékcsalád Ledes elemlámpák
TípusAkkumulátoros
Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg
Kapcsolódó cikkek
Az akkumulátoros LED reflektor előnyei

Az akkumulátoros LED reflektor előnyei

Utoljára frissítve: 2023. május 04.

Megérkezett az akkumulátorral ellátott ledes reflektor új változata, mely már komplett szettben tartalmaz mindent, hogy a sötétben is jól láss! A nagy fényerejű lámpa 3 órán keresztül képes világítani. Ha lemerülne akkor sincs baj, a mellékelt hálózati töltővel néhány óra alatt újra feltölthet…
Energiahatékonyság - Költséghatékonyság!

Energiahatékonyság - Költséghatékonyság!

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 19.

Manapság nagyon fontos, hogy alacsony áramfogyasztásunk legyen, emiatt elsődleges szempont az energiahatékonyság, ebben a cikkben bemutatunk néhány terméket, amivel a költségeket alacsonyabban tudja tartani.
LED modulok reklámtábla és világító dobozok készítéséhez

LED modulok reklámtábla és világító dobozok készítéséhez

Utoljára frissítve: 2022. március 23.

A világító reklámtáblák és cégfeliratok magas figyelemfelhívó hatással rendelkeznek, mert nemcsak nappal, hanem az éjszakai sötétségben is kitűnnek a környezetből. A neon fénycsövek helyett ma már LED technológiát alkalmaznak, amely tartós, kevésbé sérülékeny és sokkal alacsonyabb áramfogyasztású a …

Akkus LED reflektor értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 4000K + Power Bank funkció
Kategória: Akkus LED reflektor » 3.7 Volt, 2200 mAh, 18650 (2 db) » Igen, kapcsolóval ellátva » F energiaosztály » IPX4 » Chip On Board LED » Kék-fekete » 4000-4500K Természetes fehér » Ledes elemlámpák » Akkumulátoros
Cikkszám: ASAL0240
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 845 gramm
P: AL-T-18-04, AL-W-04-06
19 év szakmai tapasztalat
806.500+ elégedett vásárló
440.900+ raktáron lévő termék
207.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése