GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)

24. / 63.

Termékleírás

Ár:
1 014 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
2 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)

Nagyítható képek

GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)
GyártóGARDINIA (148)
ANRO azonosító9353
Garancia idő2 év
Termékcsalád Gardinia GE-GK kiegészítő
Alapanyag Műanyag
Kiszerelés 10 db/csomag
CsaládGardinia GE-GK kieg.

50 mm széles, füles csúszka görgővel a GE és GK jelű műanyag mennyezeti karnisokhoz.

A füles függönyök kedvelt függönytípusok, amelyeket rendszerint rúdkarnisoknál szoktak alkalmazni. A füles függöny (más néven pántos függöny) fényáteresztő és dekorációs drapériákból egyaránt készülhet, ennek különlegessége a pántos rögzítési módon túl, hogy a fülek is a függöny anyagából készülnek, az tulajdonképpen az egész függöny egy dizájnt képvisel.

A karnisrúdra felrakott füles függönyök azonban nehezen mozgathatóak, mert a fülek megakadhatnak a rúdon. A füles függönyhöz speciálisan kialakított műanyag elem segítségével a mennyezeti síneknél is opció lehet a füles függöny, amelynek még a mozgatása sem okoz kényelmetlenséget, hiszen a műanyag görgők megfelelően futnak a sínben, ezáltal könnyen húzhatjuk a függönyt!

Füles függönyök rögzítéséhez univerzális csúszka

A csomag univerzális, felhasználható a GE és GK műanyag mennyezeti karnisok mellett a Ø 20 mm belső csúszású rudakhoz, a 13 mm-es alumínium sínekhez, az Atlanta lapfüggönysínekhez, alumínium függönysínekhez és Luxor belső csúszású sínekhez. Az univerzalitás érdekében a 10 db csúszka mellé 20 db görgőt adunk melyek a GE és GK mennyezeti sínekhez használatos, illetve 20 db X csúszkát, mely az előzőleg felsorolt karnisokhoz felel meg.

Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)

Tipp a füles függönyök tisztításához

A füles függöny a füles csúszka levétele nélkül is könnyedén fel- és leszerelhető, így nem kell eltávolítani a csúszkákat a karnis sínből. Egyszerűen szét kell pattintani a csúszka fülét és máris levehető a függöny.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

Nappali kész!Nappali - még mielőtt a világítás a helyére került volna! Konyha és a nappali30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztvaGyönyörű függöny egy jól használható karnison
Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

2 vélemény, értékelés

2015. január 30.

Kiváló minőségű műanyag mennyezeti sínekkel jelentkezünk a Gardinia jóvoltából A karnisok két kivitelben készülnek: a GE sorozat egy fa betéttel erősített műanyag karnis, mely a nehéz függönyrendszerek rögzítését hivatott megoldani, míg a GK sorozat a hagyományos légkamrás műanyag síneket jelenti a …

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Kiss-Deák Eszter! Általánosságban elmondható, hogy a karnisnak célszerű túlnyúlnia az ablakon oldalanként 10-40 cm-rel, ily módon van lehetőség oldalra kihúzni a függön… Tovább »

Tályai Piroska - 2015.04.13. 12:37

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

53 vélemény, értékelés

2009. szeptember 18.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Nóra! A félköríves lezáró a két soros és a három soros változat esetén is megegyező külső méretekkel rendelkezik (135x135 mm), azaz minimum 13.5 cm-es szélességű és 13.5 … Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.03.22. 07:54

Link: GARDINIA Füles csúszka 50 mm-es, görgővel GE-GK karnishoz (10 db)
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag » Gardinia GE-GK kieg. » 10 db/csomag » Gardinia GE-GK kiegészítő
Cikkszám: 148
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 54 gramm
P: K-03-05

Asztali nézet megjelenítése