EMOS -Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (ABC aljzat)

1. / 64.

Termékleírás

Ár:
3 797 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
12 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

EMOS -Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (ABC aljzat)

Nagyítható képek

EMOS -Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (ABC aljzat)EMOS -Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (ABC aljzat)EMOS -Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (ABC aljzat)EMOS -Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (ABC aljzat)
GyártóEMOS
ANRO azonosító6085
Garancia idő1 év
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Áramerősség 4.35 Amper
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Szín Fehér
IP védelmi szint IP20

Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (A, B, C aljzattal)

  • Hatótávolság nyílt terepen: 25 m
  • Rádiós összeköttetés: 433,92 Mhz
  • Egy távirányító 3 aljzat vezérlésére képes
  • LED visszajelző
  • Gyermekzár

-Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (ABC aljzat)

Csatlakoztassa a hálózatba az aljzatokat. Nyomja meg a távirányító ON gombját, mire a megfelelő kódjelzéssel ellátott aljzat feszültség alá kerül; a piros LED világít. Előzőleg hagyja bekapcsolva a működtetni kívánt készüléket, hogy a tényleges kapcsolást a távirányítóval végezhesse. A kikapcsolás az OFF billentyűvel történik. A megbízható kapcsoláshoz, tartsa legalább fél másodpercig nyomva az adott gombot.

Gyermekeink védelmében a hálózati aljzatok gyerekzárral ellátottak. A csatlakozóaljzatban található gyermekvédő retesz megakadályozza a feszültség alatt álló részek elérését abban az esetben, ha nincs fogyasztó csatlakoztatva az aljzatba.

A távvezérelhető konnektor aljzat segítségével 3 darab aljzat ki- és bekapcsolására van lehetőség. A távirányítással működtethető aljzat készlet extra komfortot biztosíthat háztartásunkban, pl. az ágyból is bekapcsolhatjuk a bekészített kávéfőzőt!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Kapcsolók, aljzatok képek, ötletek

Süllyeszthető konnektor beszerelés után.Előszobafal dekor világítással - fás bútorhoz a melegfehér fény illik a legjobban!Új konyha LED-es pultvilágítássalFejjel lefelé beszerelve (ez nem rendeltetésszerű használat, mert így nem nyomható vissza a bútorlapba)Dekorációs konyhapult világítás a konyhában, színváltós LED szalaggalSüllyesztett elosztó rejtve - csak a kör alakú fedlapja látszik ki a munkapultbólAsztalba süllyedő villamos elosztóTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalKonyhapult világítás alumínium profilban elhelyezett hidegfehér LED szalaggal.A konyhapult világítását a felsőszekrénybe süllyesztett alumínium profilban elhelyezett LED szalag biztosítja.Tükör világítás alu led profilokkal
Link: EMOS -Távirányító és 3 db távirányítható hálózati aljzat (ABC aljzat)
Kategória: Kapcsolók, aljzatok » 4.35 Amper » Igen, kapcsolóval ellátva » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Fehér
Cikkszám: P0064
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 430 gramm
P: C-11-01, C-11-06

Asztali nézet megjelenítése