Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín

1. / 21.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Poliuretán gerenda kategóriában találhat.
Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín
Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín
Ár:
7 569 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Bovelacci TM10 poliuretán gerenda

Alapanyag:Poliuretán
Szélesség:11 cm
Magasság:10 cm
Szálhossz:3 m
Szín:Tölgy

A színezett gerendák előre festett, kis felületi mintával ellátott díszítőelemek. A hagyományos gerendára szinte megszólalásig hasonlító díszekkel nagyon egyszerűen és gyorsan alakíthatóak ki a régi parasztházak, illetve gerendaházak mennyezeti szerkezete.
A gerendákhoz színben illő konzol kapható. A gerenda mennyezetre ragasztása után a konzolokat a gerendák alá kell ragasztani, mintha tartókonzolok lennének.


A parasztház jellegű belső terekben a természetes anyagok, tradicionális használati eszközök mint lakberendezési tárgy szerepelnek. A régi fa bútorokkal, antik tárgyakkal összhangban vannak a látszó fa gerendák, amik helyettesítésére szintén alkalmasak a poliuretán gerendák. A habanyagból készült álgerendák mediterrán stílusú otthonok kiegészítő mennyezeti dekorációjaként is felépíthető, azonban egyre gyakrabban alkalmazza a modern rusztikus lakásdíszítési stílus is a díszgerendákat.
Az álgerenda anyaga poliuretán, amely egyszerűvé teszi a profilok szállítását és felragasztását is, hiszen jóval könnyebb súlyú az igazi fa gerendától. Az előre festett gerendák természetes hatást keltenek, mégsem kell a farontó bogarak (szú) károkozásától tartani. Az ily módon kialakított "látszó gerendák" utólag beépített hangulati elemek, statikai rendeltetésük nincs!


Bovelacci poliuretán gerenda színeinek összehasonlításaKapcsolódó anyagok:

Specifikációk

GyártóBovelacci
ANRO azonosító5194
Garancia idő2 év

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Poliuretán gerenda kategóriában találhat.

Poliuretán gerenda képek, ötletek

Az álgerenda a páraelszívó kivezető csövét is takarjaÁlgerenda konyhábanRusztikus hatást adó álgerenda egy konyha mennyezeténRusztikus álgerendák alkalmazása a konyha mennyezeténPoliuretán rusztikus gerenda a konyhábanModern berendezésű konyha rusztikus gerendákkalA magasfényű bútorok mellé reggelizőpultot is gyártottakA konyhai alsó szekrény lábazatán melegfehér fény világítja meg a fekete padlócsempétSajnos nem igazán látható, de a gerendák tetején is van led szalag, amely hangulatos fényt ad a kisebb étkezésekhezNehéz fotózni a színeket, hiszen az egyik képen meleg-, a másik képen pedig hidegfehér színhőmérsékletűnek tűnik ugyanaz a led szalag
Link: Bovelacci Bovelacci TM10 poliuretán gerenda (11x10 cm) tölgy szín
Kategória: Poliuretán gerenda
Szállítási kategória: 3

Asztali nézet megjelenítése