ANRO ajándékutalvány - kiváló ajándékötlet szerettei vagy üzleti partnerei számára

Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W)

67. / 116.
12 Watt
Természetes
Garancia: 2 év
800 lumen
Nem dimmelhető
IP20
Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W)
Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) Energiacimke
Ár:
7 081 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Részletes leírás

Mozgásérzékelő szenzorral szerelt kör alakú lámpa, modern fehér színű kerettel.
Plafonra szerelhető, egyszerű megjelenése miatt bármilyen helyiségben alkalmazhatjuk, IP20 védettsége folytán elsősorban nedvességtől-párától mentes helyiségben használatos.

A lámpatest beépített LED izzóval készül.

Az Elmark ST77A mennyezeti lámpa fehér kerettel rendelkezik, amelynek köszönhetően bármilyen stílusú helyiségben megállja a helyét.

A szenzoros lámpa csak mozgás érzékelésekor kapcsolja fel a fényt, a beállított idő eltelte után pedig automatikusan lekapcsolja a világítást, ezáltal kikerülhető, hogy égve hagyjuk a lámpát.

Kényelmes lehet olyan esetekben is, amikor tele kézzel megyünk a helyiségbe és nehézkes lenne a villanykapcsolót elérni vagy például piszkos a kezünk és nem szeretnénk összemaszatolni a szerelvényeket. Ilyenkor a lámpa, ha az érzékelő hatósugarába kerülünk, automatikusan felkapcsol, ezzel megkönnyítve a tájékozódást.

A beállítható világítási időtartam 10 másodperctől 3 percig terjed. Az érzékelés hatósugara 6 méter.

Az időtartam állítása mellet lehetőség nyílik a fényintenzitásának állítására is! 3 és 2000 LUX közötti fényerőt állíthatunk be az érzékelőn található kapcsoló segítségével

 

Funkciók

 • Állítható fényérzékelés: A kapcsoló segítségével állíthatjuk a fényérzékelést, hogy minden napszakban kihasználhassuk a lámpa által nyújtott lehetőségeket. A Nap ikon felé forgatva a maximális fényértéket állíthatjuk, a Hold ikon felé forgatva, pedig a minimálisat.
 • Időtartam ismétlés: Az érzékelő a mozgásérzékelésen túl rendelkezik egy nagyszerű beépített funkcióval, ami újbóli mozgásérzékelés eseten újraindítja az előzetesen elkezdett időtartamot. Ennek köszönhetően ha folyamatos megvilágításra van szükségünk az érzékelő nem engedi a lámpának, hogy az lekapcsoljon.
 • Állítható időtartam: A világítás idejének időtartama könnyen állítható az érzékelőre szerelt kapcsoló segítségével. A minimum időt a negatív jel irányába tekerve érjük el, amely 3 másodperc is lehet, a maximális időt pedig a pozitív jel irányába tekerve érjük el, amely 3 perc is lehet!

 

Beüzemelés

 • Beüzemelés előtt mindenképp áramtalanítson!
 • Csavarja le a műanyag csavaranyát és vegye le a lámpaernyőt
 • Vezesse át a vezetéket a test alján található lyukon és csatlakoztassa a tápvezetéket az összekötő vezetékbe. Rögzítse a lámpát a kívánt helyre a csavarok segítségével.

 

Beüzemelés ellenőrzése

 • Forgassa az időtartam állítót a negatívra, hogy a legkevesebb üzemelési időt kapja. Forgassa a fényintenzitás állítót a Nap ikonhoz, hogy a maximális fényérzékelési szintet kapja.
 • Csatlakoztassa áramforráshoz; a lámpa kezdetben nem ad jelet. 30 másodperc bemelegedési időt követően a lámpa már működőképes lesz, amint mozgást érzékel bekapcsol. 10 másodpercen belül, ha nem kap újabb jelet lekapcsol.
 • Fordítsa a fényintenzitás állítót Hold ikonhoz, hogy a minimális fényérzékelési szintet kapja. Ha a külső fényhatás meghaladja a 3 LUXot a lámpa nem fog bekapcsolni, azonban ha a külső fényhatás kisebb, mint 3 LUX a szenzor segítségével a lámpa működésbe lép. Mozgás hiányában a lámpa 10 másodperc múlva lekapcsol.
 • Nappal történő beállítás esetén forgassák a fényérzékelés kapcsolóját a Nap ikonra, különben a szenzor nem fog működésbe lépni!

 

Felmerülő problémák megoldása

 • A bekötés nem működik: Először is ellenőrizze, hogy a bekötés során mindent megfelelően végzett-e el. Ellenőrizze a csatlakozót és a tápkábelt. Ellenőrizze, hogy megfelelő fényérzékelést állított-e be.
 • Az érzékelés gyenge: Ellenőrizze, hogy van-e bármilyen tárgy az érzékelő előtt, amely zavarhatja annak működését. Ellenőrizze a fényérzékelési szintet. A felszerelési magasság téves megítélése is okozhat érzékelésbeli problémákat.
 • Az érzékelő nem kap mozgást, mégsem kapcsol le: Ellenőrizze, hogy nincs-e valamiféle mozgás az érzékelő előtt, ami okozhatja annak folyamatos működését. Ellenőrizze az időtartam beállítást.

 

Megjegyzések:

 • A beszerelést csak szakember végezheti.
 • Ne végezze a felszerelést egyenetlen felületre.
 • Kerülje a mozgó tárgyakat az érzékelő előtt, mivel ez zavarhatja annak működését.

Specifikációk

Termékcsalád LED-es mennyezeti lámpa
TípusFalon kívüli
IP védelmi szint IP20
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 12 Watt
Fényáram (fényerő) 800 lumen
Energiaosztály A
Színhőmérséklet Természetes fehér (4000-4500 K)
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
Sugárzási szög (°) 360 °
Élettartam 20000 óra
Kapcsolási ciklus15000
Fényerőszabályzás Nem dimmelhető
Mozgásérzékelő Igen, mozgásérzékelős
Alak Kör alakú
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Átmérő290 mm
Magasság75 mm
Energiahatékonyság 67 lumen/Watt
TanúsítványokCE, RoHS
GyártóElmark
ANRO azonosító15244
Garancia idő2 év
Súly740 g

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W)
Fényforrás ára: 7 081 Ft
Teljesítmény: 12.0 Watt
Fényáram: 800 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0

LED UFO lámpa képek, ötletek

Dome ledes lámpák nagy belmagasságú előszobában.LEDES mennyezeti lámpa plafonra szerelve, ebédlőbenAhogy megjött, szét is szedtük a lámpát.Lámpa és ventilátor egymás mellett egy kis vécébenKonyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4Nappali LED világítással és tévé dekorfénnyelPohártartó vitrin helyi megvilágítássalLED lámpa Gavi - fa bútorba építhető lámpaLED lámpa Gavi 15 LED bútorba építhető (más bútorlámpa is használható) kültéri világításhozNappali hangulat világitássalLED világítások egy étkezdébenÉtkezde LED mélysugárzókkal és függesztett LED lámpávalÉtkezde LED mélysugárzókkal és függesztett LED lámpávalÉtkezőasztal fővilágítás és dekor háttérfény egy lámpatestben - Praktikum és dizájn
UFO-ként is ismert kerek mennyezeti lámpák

UFO-ként is ismert kerek mennyezeti lámpák

2018. június 05.

A beltéri világítás fontos eszközei (voltak egykor) az UFO lámpák. Ezek a félgömb alakú burával ellátott, kerek mennyezeti lámpák a plafonon és az oldalfalon is elhelyezkedhettek és ellátták a helyiség bevilágításának feladatát. Leginkább folyosón, étkezőben, fürdőszobában, mosókonyhában, pincében, …
Link: Elmark Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W)
Kategória: LED UFO lámpa » Kör alakú » Műanyag » A » Nem dimmelhető » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Igen, mozgásérzékelős » Fehér » Természetes fehér (4000-4500 K) » RA>80 » CE, RoHS » LED-es mennyezeti lámpa » Falon kívüli
Cikkszám: 99DS401
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 740 gramm

Asztali nézet megjelenítése