Elmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorral

258. / 388.

Termékleírás

Ár:
7 093 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
5 munkanap

Elmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorral

Nagyítható képek

Elmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorralElmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorralElmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorralElmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorralElmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorralElmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorralElmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorralElmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorral

Energiacimke

Elmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorral
GyártóElmark
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 12 Watt
Kiváltott fényforrás teljesítménye 75-100 Watt
Színhőmérséklet Természetes fehér (4000-4500 K)
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
Fényáram (fényerő) 800 lumen
Energiahatékonyság 67 lumen/Watt
Sugárzási szög (°) 360 °
IP védelmi szint IP20
Élettartam 20 000 óra
Kapcsolási ciklus> 15 000
Alapanyag Műanyag
Szín Fehér
Átmérő290 mm
Magasság75 mm
TípusFalon kívüli
Alak Kör alakú
Mozgásérzékelő Igen, mozgásérzékelős
TanúsítványokCE, RoHS

Mozgásérzékelő szenzorral szerelt kör alakú lámpa, modern fehér színű kerettel.
Plafonra szerelhető, egyszerű megjelenése miatt bármilyen helyiségben alkalmazhatjuk, IP20 védettsége folytán elsősorban nedvességtől-párától mentes helyiségben használatos.

A lámpatest beépített LED izzóval készül.

Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorral

Az Elmark ST77A mennyezeti lámpa fehér kerettel rendelkezik, amelynek köszönhetően bármilyen stílusú helyiségben megállja a helyét.

A szenzoros lámpa csak mozgás érzékelésekor kapcsolja fel a fényt, a beállított idő eltelte után pedig automatikusan lekapcsolja a világítást, ezáltal kikerülhető, hogy égve hagyjuk a lámpát.

Kényelmes lehet olyan esetekben is, amikor tele kézzel megyünk a helyiségbe és nehézkes lenne a villanykapcsolót elérni vagy például piszkos a kezünk és nem szeretnénk összemaszatolni a szerelvényeket. Ilyenkor a lámpa, ha az érzékelő hatósugarába kerülünk, automatikusan felkapcsol, ezzel megkönnyítve a tájékozódást.

A beállítható világítási időtartam 10 másodperctől 3 percig terjed. Az érzékelés hatósugara 6 méter.

Az időtartam állítása mellet lehetőség nyílik a fényintenzitásának állítására is! 3 és 2000 LUX közötti fényerőt állíthatunk be az érzékelőn található kapcsoló segítségével

  Funkciók

 • Állítható fényérzékelés: A kapcsoló segítségével állíthatjuk a fényérzékelést, hogy minden napszakban kihasználhassuk a lámpa által nyújtott lehetőségeket. A Nap ikon felé forgatva a maximális fényértéket állíthatjuk, a Hold ikon felé forgatva, pedig a minimálisat.
 • Időtartam ismétlés: Az érzékelő a mozgásérzékelésen túl rendelkezik egy nagyszerű beépített funkcióval, ami újbóli mozgásérzékelés eseten újraindítja az előzetesen elkezdett időtartamot. Ennek köszönhetően ha folyamatos megvilágításra van szükségünk az érzékelő nem engedi a lámpának, hogy az lekapcsoljon.
 • Állítható időtartam: A világítás idejének időtartama könnyen állítható az érzékelőre szerelt kapcsoló segítségével. A minimum időt a negatív jel irányába tekerve érjük el, amely 3 másodperc is lehet, a maximális időt pedig a pozitív jel irányába tekerve érjük el, amely 3 perc is lehet!

  Beüzemelés

 • Beüzemelés előtt mindenképp áramtalanítson!
 • Csavarja le a műanyag csavaranyát és vegye le a lámpaernyőt
 • Vezesse át a vezetéket a test alján található lyukon és csatlakoztassa a tápvezetéket az összekötő vezetékbe. Rögzítse a lámpát a kívánt helyre a csavarok segítségével.

  Beüzemelés ellenőrzése

 • Forgassa az időtartam állítót a negatívra, hogy a legkevesebb üzemelési időt kapja. Forgassa a fényintenzitás állítót a Nap ikonhoz, hogy a maximális fényérzékelési szintet kapja.
 • Csatlakoztassa áramforráshoz; a lámpa kezdetben nem ad jelet. 30 másodperc bemelegedési időt követően a lámpa már működőképes lesz, amint mozgást érzékel bekapcsol. 10 másodpercen belül, ha nem kap újabb jelet lekapcsol.
 • Fordítsa a fényintenzitás állítót Hold ikonhoz, hogy a minimális fényérzékelési szintet kapja. Ha a külső fényhatás meghaladja a 3 LUXot a lámpa nem fog bekapcsolni, azonban ha a külső fényhatás kisebb, mint 3 LUX a szenzor segítségével a lámpa működésbe lép. Mozgás hiányában a lámpa 10 másodperc múlva lekapcsol.
 • Nappal történő beállítás esetén forgassák a fényérzékelés kapcsolóját a Nap ikonra, különben a szenzor nem fog működésbe lépni!

  Felmerülő problémák megoldása

 • A bekötés nem működik: Először is ellenőrizze, hogy a bekötés során mindent megfelelően végzett-e el. Ellenőrizze a csatlakozót és a tápkábelt. Ellenőrizze, hogy megfelelő fényérzékelést állított-e be.
 • Az érzékelés gyenge: Ellenőrizze, hogy van-e bármilyen tárgy az érzékelő előtt, amely zavarhatja annak működését. Ellenőrizze a fényérzékelési szintet. A felszerelési magasság téves megítélése is okozhat érzékelésbeli problémákat.
 • Az érzékelő nem kap mozgást, mégsem kapcsol le: Ellenőrizze, hogy nincs-e valamiféle mozgás az érzékelő előtt, ami okozhatja annak folyamatos működését. Ellenőrizze az időtartam beállítást.

  Megjegyzések:

 • A beszerelést csak szakember végezheti.
 • Ne végezze a felszerelést egyenetlen felületre.
 • Kerülje a mozgó tárgyakat az érzékelő előtt, mivel ez zavarhatja annak működését.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: Elmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorral
Fényforrás ára: 7 093 Ft
Teljesítmény: 12.0 Watt
Fényáram: 800 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Csillár, mennyezeti lámpa képek, ötletek

Molli spotlámpák a kanluxtól. Két négyes van egymás mellé szerelve.Erzsébet Sörkert Női mosdó - pink színű palacklámpákFelbontás után, felszerelés előtt.3 emeletes led csillár, kör alakúVTAC SKU 3871 ledes csillár (telefonos kép, nem foltos a fény)Craft retro csigás csillár retro led izzóvalCraft retro csigás csillár - reggelizőpult+konyhasziget felettFelrakott betonlámpa, étkezőben fecskékkelAz étkezőt többféle módon próbáljuk szépíteni, pl. papír madárkákkal és egy különleges csillárralKisfiam barkácsműhelyébenKisfiam átalakított munkája - egyedi falilámpa egy olcsó függesztékbőlRejtett világítás és beton függeszték, mint irodai asztal díszítése!Kényelmes és dizájnos munkahelyRejtett és függesztett világítás együttTükörvilágító lámpák a fürdőszobábanEgyedi függeszték, a búrát gyümölcskosár helyettesíti .Kötéllámpa vintage háttérrel, retro filament lámpávalFekete kocka rácslámpa - ez lesz majd az asztal felett.
Link: Elmark Mennyezeti lámpatest mozgásérzékelő szenzorral
Kategória: Csillár, mennyezeti lámpa » Kör alakú » Műanyag » 20 000 óra » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » > 15 000 » 75-100 Watt » Igen, mozgásérzékelős » Fehér » Természetes fehér (4000-4500 K) » RA>80 » CE, RoHS » 12 Watt » Falon kívüli
Cikkszám: 99DS401
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 740 gramm

Asztali nézet megjelenítése