15. / 40.

Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm

Garancia: 2 év
Mokka
62 cm
180 cm
Blackout roló
Poliészter
Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm
Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm Lejátszás Lejátszás
Ár:
13 640 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 9820

Részletes leírás

BlackOut sötétítő roló

BlackOut roló - a napfény teljes kizárására! A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét.

A rolók alkalmasak a csupasz ablakok eltakarására, ezáltal a napfény és a nem kívánt tekintetek kizárására is.

A praktikus gyöngyzsinóros kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

BlackOut fényzáró rolók fix mérete

A Blackout fénykizáró anyaggal készülő Gardinia rolók megadott szélességi mérete a szerkezet teljes méretére vonatkozik (felfogató konzolokkal együtt), a vászon ettől ~4 cm-rel kisebb!

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra ajtóra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe.

Oldalvezető sínek a tökéletes sötétséghez!

Amennyiben szeretné teljesen kizárni a napfényt, úgy érdemes az oldalvezető síneket használni, melyek 150 cm-es és 210 cm-es méretben kaphatóak, és természetesen megfelelő méretűre vághatóak. Az öntapadós oldalvezető sínekbe bele kell húzni a súlyozópálcát és a vásznat, így teljesen elzárva a beszűrődő fényt. Az oldalvezetők felszerelésénél ügyelni kell arra, hogy a sínek párhuzamosak legyenek a mozgatott vászonnal, és érdemes 5-10 cm-rel hosszabbra engedni a vászon hosszánál, hogy leengedéskor ne csússzon túl a súlyozó pálca a sínen, ellenkező esetben felhúzáskor megakadhat a roló.

BlackOut sötételő rolók méretre vágása

Amennyiben nem talál megfelelő méretű rolót és van egy kis kézügyessége, úgy a rolókat tetszőleges szélességűre lehet szabni!

  1. A méretre vágáshoz először távolítsuk el az alsó súlypálca végzáróit, majd húzzuk le a pálcát a vászonról.
  2. Tekerjük le teljesen a vásznat egy sima felületen.
  3. A vásznon ceruzával jelöljük fel a vágás helyét.
  4. Vágjuk el a vásznat egy ollóval.
  5. A tartórudat fémfűrésszel szabjuk a megfelelő méretre. A rúd legyen 5 mm-rel szélesebb, mint a megmaradó vászon mérete!

Sötétítő rolók használata

A Gardinia BlackOut sötételő rolókat több módon is használhatjuk:

  1. Ablak elé a falra: érdemes legalább 5-10 cm-rel szélesebb és hosszabb rolót választani, mint a nyílás mérete a megfelelő sötételés érdekében. Ebben az esetben a tartóelemeket a falra, a nyílás fölé kell felcsavarozni.
  2. Ablak elé a mennyezetre: a méretezés az előzőekkel megegyező, azonban itt értelemszerűen a tartóelemet a mennyezetre kell felcsavarozni.
  3. Ablakkeretre: a rolók magára az ablakkeret nyíló részére is felszerelhetőek. A méret kiválasztásánál arra kell figyelni, hogy az esetleges nyitók, kilincsek elférjenek a roló mellett.

Komplett csomag, mindent tartalmaz a roló felszereléséhez!

A Gardinia BlackOut rolók a működéshez és felszereléshez szükséges minden alkatrészt tartalmaznak! A komplett csomagban a rolók alkatrészenként találhatóak meg, az összeszerelést a leírás és a termékoldalakon szereplő videók segítik. A szerelés közben eldönthető, hogy a kezelőszerkezetet melyik oldalon (jobb vagy bal) helyezzük el!

BlackOut rolók szerelése

A szerelés csavarozással történik. A mellékelt tartókat a mellékelt csavarokkal a falra, a mennyezetre vagy a nyílászáróhoz kell rögzíteni, majd a rolót a helyére pattintani. Amennyiben nem szeretné összefurkálni ablakait, ajtóit, úgy javasoljuk, hogy ezekhez a rolókhoz vásároljon egy univerzális tartókonzolt, mely lehetővé teszi ezen rolók fúrás-, csavarozás mentes rögzítését!

Adattáblázat
Szállítási díj1 499 Ft
Termékcsalád Blackout roló
Szín Mokka
Szélesség (cm)62 cm
Magasság (cm)180 cm
Alapanyag Poliészter
GyártóGardinia (6341062180)
ANRO azonosító9820
Garancia idő2 év
Súly698 g
Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg
Videó
Kapcsolódó cikkek
Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Utoljára frissítve: 2022. július 04.

A nyár beköszöntével egyre égetőbb problémát jelent, hogyan tartsunk elviselhető hőmérsékletet otthonunkban. Persze manapság, a légkondicionálók világában ez lehet akár egy gombnyomás és még otthon se kell hozzá tartózkodnunk feltétlenül. Ebben a cikkükben viszont egyéb energiatakarékos megoldásokat…

BlackOut sötétítő roló értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Gardinia BlackOut sötétítő roló (mokka) 62x180 cm
Kategória: BlackOut sötétítő roló » Poliészter » Mokka » Blackout roló
Cikkszám: 6341062180
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 698 gramm
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése