LED tápegységek

Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú

19. / 29.
3 Watt
Garancia: 3 év
IP21
3 óra
Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú
Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú Energiacimke
Eredeti ár: 4 390 Ft
Akciós ár:
4 025 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 3 év

Készlet információ:
104 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 7517

LED vészvilágító lámpatest - Exit tábla

Fehér fényű

LED diódával szerelt kijárat mutató tábla. Az akkuk a ledeket 3 óráig képesek üzemeltetni áramszünet, illetve vészhelyzet esetén.

Töltés közben is világít!

Menekülési utak és vészkijáratok

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.
Szállítási díj1 290 Ft (20 000 Ft fölött ingyenes!)
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 3 Watt
Foglalat Beépített LED
IP védelmi szint IP21
Akku / elem típusa 2.4 Volt, 800 mAh, Ni-Cd
Akku töltési ideje 24 óra
Akkus működés ideje 3 óra
Szélesség360 mm
Magasság150 mm
Hosszúság25 mm
Szín Mattkróm
GyártóElmark
ANRO azonosító7517
Garancia idő3 év
Súly620 g

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
LED világítás

LED világítás

Utoljára frissítve: 2020. március 09.

A LED világításnál nem létezik napjainkban modernebb technológia. Hosszú élettartam, energiatakarékos működés, alacsony hőtermelés jellemzi, mely ipari és lakossági világítások terén is nagy előny. A LED világításnak számtalan megjelenési formája van, kezdve az egyszerű LED izzótól a modern LED szal…

Biztonság a legszélsőségesebb időkben is: LED vészvilágítók

Utoljára frissítve: 2020. február 11.

A szeszélyes időjárásnak köszönhetően egyre több helyen találkozhatunk áramkimaradással, áramingadozással. Ezeknek a problémáknak az elkerülése érdekében kínálatunkat folyamatosan bővítjük minőségi vészvilágítókkal! Oldalfalra vagy mennyezetre szerelhető, süllyeszthető és függesztődrótos tí…
LED Vészvilágítók - Zöld utat ad a biztonságnak

LED Vészvilágítók - Zöld utat ad a biztonságnak

Utoljára frissítve: 2018. augusztus 03.

A vészvilágítók használata kifejezetten fontos, meglétük nem csak ideális, hanem kötelező is. Nálunk az ANRO Épületdíszítés Kft.-nél kiemelten fontos, hogy vásárlóink tájékozódjanak a vészvilágítás meglétének fontosságáról, valamint a kínált lehetőségekről!

LED vészvilágítás, jelzőfény értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 9
77.8% 7
22.2% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Elmark LED vészvilágító lámpatest (XL88) 3W fehér, két oldalú
Kategória: LED vészvilágítás, jelzőfény » 2.4 Volt, 800 mAh, Ni-Cd » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített LED » IP21 » Mattkróm
Cikkszám: 9XL88LED
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 620 gramm
P: AL-E-09-01, AL-E-09-06, AL-E-09-07, AL-V-01-01

Asztali nézet megjelenítése