Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok
32. / 109.

Klíma és utastér tisztító aeroszol bomba (100 ml) biocid

Garancia: 1 év
Klíma és utastér tisztító aeroszol bomba (100 ml) biocid
Klíma és utastér tisztító aeroszol bomba (100 ml) biocid Klíma és utastér tisztító aeroszol bomba (100 ml) biocid
Ár:
1 490 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 5840

Klíma és utastér tisztító aeroszol bomba (100 ml) biocid 

Nagy hatásfokkal rendelkező, univerzális légtisztító spray, amely megtisztítja a levegőt és a klímaberendezéseket a különböző baktériumoktól, gombáktól és hosszan tartó friss illatot kölcsönöz a környezetének. Kiválóan használható autók belső légterének és klímájának tisztítására, de egyenletes eloszlatással (ventilátor, légbefúvó, légkondicionáló együttes használatával) alkalmazható lakások, irodák, repülőgépek, közösségi terek tisztítására is. Nagy hatásfokú biocid fertőtlenítő alapanyagokat tartalmaz alkohol bázison, citrus olajjal. A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet engedélyével is rendelkezik.

A Klímatisztító aerosol használata

Használata gépjárműben: Ha járműben használja a tisztító bombát, kérjük, teljesen húzza előre az első üléseket és hajtsa előre azok háttámla részét. Az ablakok legyenek felhúzva! Ezután helyezze a hátsó lábtérre, a gumiszőnyegre a flakont. A klímaberendezést kapcsolja be és állítsa maximális sebességre és belső keringetésre!

Használata zárt légtérben: Ha lakásban, házban, szállodában, étteremben, közös használatú terekben kívánja használni, akkor a helyiség közepén helyezze el a flakont, ha lehetséges minél magasabbra, de legalább 1 m távolságra a mennyezettől. A flakon alatt vagy közelében lévő bútorokat takarjuk le lepedővel vagy papírral, hogy a visszahulló anyag véletlenül se károsítsa azokat. A helyiségben lévő légkondicionálót és/vagy ventilátort kapcsoljuk maximális fokozatra és nyomjuk le a szórófej tetejét egy határozott mozdulattal. Ekkor a flakon teljes tartalma automatikusan a levegőbe kerül!

Figyelem a termék levegőbe juttatása során ügyeljen arra, hogy ne lélegezze be, tartózkodjon másik helyiségben a tisztítás ideje alatt! Zárja be a helyiség ajtaját a maximális tisztítóhatás elérése érdekében! A flakon tartalmának levegőbe juttatása kb. 5 perc alatt megtörténik, ezután várjon 15 percet, majd a helyiséget alaposan szellőztesse át!

Főbb tulajdonságok

  • Gyors baktériumölő hatás.
  • Automatikus szelep.
  • Egyszerű használat.
  • Űrtartalom 100 ml.
  • Összetevők: Denaturált szesz, Empigen BAC50, hajtógáz: Propán, bután, izobután
Szállítási díj1 390 Ft
Kiszerelés 100 ml
ANRO azonosító5840
Garancia idő1 év
Súly124 g

Spray termékek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Klíma és utastér tisztító aeroszol bomba (100 ml) biocid
Kategória: Spray termékek » 100 ml
Cikkszám: 17216B
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 124 gramm
P: AL-I-10-01

Asztali nézet megjelenítése