Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű

53. / 62.
Garancia: 2 év
IP44
Mozgásérzékelő
Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű
Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű
Ár:
3 230 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

ANRO azonosító:
4338

Részletes leírás

Mozgásérzékelő Slick JQ-L

Slick mozgásérzékelő család nem csak halogén fényforrások, hanem akár kompakt fénycsöves, fénycsöves és LED-es fényforrások mozgásérzékelős üzemelésére, maximum a fenti táblázatban feltüntetett teljesítménnyel. A Slick mozgásérzékelő családra a négyzetes alapforma, így a modern lakások, épületek homlokzatára is megfelelő.

A Slick mozgásérzékelő fekete és fehér színben kapható.

A mozgásérzékelő működése

A mozgásérzékelő feladata a hozzákapcsolt világító berendezések automatikus be- illetve kikapcsolása. A mozgásérzékelő pénzt takaríthat meg azáltal, hogy csak szükség esetén kapcsolja be a világítást.

A mozgásérzékelő tulajdonságai:

 • A mozgás maximális észlelési hatótávolsága: 12 m
 • A mozgásérzékelő maximális vízszintes működési szöge: 120°
 • A világítás ideje 8 másodperc és 10 perc között állítható
 • Éjszakai, nappali üzemmód

Az érzékelő akkor a leghatékonyabb, amikor a világítóberendezés működését kiváltó objektum az érzékelő látásterében keresztirányba mozog, míg kevésbé hatékony, amikor az objektum az érzékelő felé közeledik.

A mozgásérzékelő fel van szerelve két forgó szabályzóval, melyek a következő paraméterek szabályozását teszik lehetővé:

 • Működés ideje (TIME)
  Lehetővé teszi annak az időintervallumnak a meghatározását, melyben a világítóberendezés működni fog, az érzékelő aktivizálódása után. A lehetséges értékek: min 7 sec, max 7 min
 • A külső megvilágítás erősségi szintje (LUX)
  Mely szint alatt az érzékelő aktiválhatja a hozzá kapcsolt világítóberendezést. A külső fényerősség szintjét a forgó szabályozó teljes balra csavarásával állítjuk éjszakai helyzetbe (éjszakai), a világítóberendezés csak sötétben kapcsolódik be, míg a forgó teljes jobbra fordítása (nappali) - azt okozza, hogy külső megvilágításkor is bekapcsolódik a világítóberendezés.

A mozgásérzékelő működésében előforduló zavarok lehetséges okai:

 • A mozgásérzékelő közelében működő ventilátorok, égéstermékeket vagy szárítóhelyiségek levegőjét elvezető csatornák okozhatják az érzékelő aktivizálódását.
 • A mozgásérzékelő hatósugarában elhaladó gépjárművek is okozhatják az érzékelő aktivizálódását.
 • A mozgásérzékelő közelében lévő fák és bokrok, a hőmérséklet váratlan változásai, széllökések is okozhatják időnként az érzékelő aktivizálódását.
 • A mozgásérzékelő kiálló tetőtér alá, vagy fák alá történő szerelése okozhatja azt, hogy a világítóberendezés nappal is felkapcsolódik (annak ellenére, hogy az érzékelő beállítása megfelelően lett elvégezve).
 • Amennyiben a világítóberendezés nem működik, (nem világít), akkor elsősorban azt kell ellenőrizni, hogy nem hibásodott-e meg az izzólámpa, továbbá, hogy az elektromos áramkör rendben van-e, valamint, hogy van-e elektromos tápforrás.
 • Amennyiben a világítóberendezés nem megfelelően működik, annak ellenére, hogy minden megfelelően van bekötve, akkor valószínűleg az érzékelő hatáskörzete nem megfelelően került beállítására, vagy az érzékelő meghibásodott.
 • Amennyiben az érzékelő és a környezet hőmérséklet különbsége kicsi, (például nyáron), akkor az érzékelő úgy reagálhat, hogy hatótávolsága csökken például 12 méterről 10 méterre.
 • Az érzékelő körzetében működő erős elektromágneses zavarok, (mint például 4 kV-nál nagyobb statikus elektromosság, 3 V/m-nél nagyobb erősségű nagyfrekvenciájú elektromágneses mező, vagy 1 kV-nál nagyobb nagyfrekvenciás feszültség) okozhatják a világítóberendezés véletlenszerű bekapcsolódását.

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Terhelhetőség Hagyományos: 1000 Watt LED: 180 Watt
Fényérzékelő3-tól 2000 luxig
Érzékelési szög120 °
Érzékelési távolság12 méter
Időkapcsoló8 mp-től 8 percig
Mozgásérzékelés sebessége 0.6-1.5 méter/sec
Szín Fekete
IP védelmi szint IP44
Szélesség77 mm
Magasság85 mm
Hosszúság125 mm
TípusMozgásérzékelő
GyártóKanlux (8391)
ANRO azonosító4338
Garancia idő2 év
Súly260 g

Kapcsolódó cikkek

Villamos szerelvények a lakásban

Villamos szerelvények a lakásban

2019. március 14.

A kapcsolók és dugaljak létfontosságú elemei otthonunknak. Cikkünkből megtudhatja, melyik helyiségben milyen mennyiségű aljzattal kell számolnunk, hogy a villamos hálózat használata kényelmes és biztonságos legyen!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: Kanlux Mozgásérzékelő Slick (LED, kompakt is!) Fekete színű
Kategória: Alkonykapcsoló, mozgásérzékelő » 3-tól 2000 luxig » 230 Volt (50/60Hz) » 8 mp-től 8 percig » IP44 » 0.6-1.5 méter/sec » Fekete » Hagyományos: 1000 Watt LED: 180 Watt » Mozgásérzékelő
Cikkszám: 8391
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 260 gramm

Asztali nézet megjelenítése