58. / 179.
SpectrumLED

System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete

5 Watt
Meleg fehér
Garancia: 5 év
435 lumen
165°
Fekete
48 Volt-os sínrendszer
System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete
System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete
Ár:
16 150 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
10 munkanap

ANRO azonosító (PID): 38122

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° - fekete) meleg fehér

A sínre építhető LED lámpa nagy teljesítményű SMD chipekkel szerelt, melynek 5Watt a teljesítménye.

Külön megvásárolható kiegészítők elérhetőek a 48 Voltos sínrendszerhez, amit szintén megtalál kínálatunkban:

A sínből elérhető 1, illetve 2 méteres változat fekete és fehér színben. A sínrendszert a süllyesztett rögzítő készlettel elhelyezhetjük süllyesztve, síkban a plafonon vagy oldalfalon egyenesen a lineáris toldóval, de a függesztő szett segítségével akár függesztve is. A sínek összecsatlakoztatásához használhatjuk az egyenes csatlakozóelemeket, elforduláshoz az L alakú sarokelemeket vagy a flexibilis toldó elemeket. A tápellátáshoz elérhetőek a belső tápegységek, illetve a vezérlő csatlakozók. A sínekhez kaphatóak a színben passzoló burkolatok és a végzárók. Sínes LED lámpa rendszerhez sokféle kialakítású és méretű LED lámpa érhető el, így biztosan megtaláljuk az igényeinknek és ízlésünknek megfelelőt.

A ledes sínlámpa egy mozdulattal leválasztható a sínről, vagy odébb csúsztatható. Üzletvilágítási, irodai és egyéb beltéri világítási feladatokra alkalmas. A sínlámpák egy sínrendszer mentén mozgathatóak, ezáltal a megváltozott belső berendezéshez is könnyen hozzáigazíthatjuk a meglévő belső világítást.

A LED technológiás sínes világítótestek a halogén lámpáknál akár 80%-kal is kevesebb energiát fogyaszthatnak, ezáltal üzemeltetési szempontból is praktikusak lehetnek a sínes LED lámpák.

A 48 Voltos sínrendszerről

A 48 voltos sínrendszer kiváló választás olyan világítási megoldásokhoz, amelyeknél a design mellett fontos szempont az energiahatékonyság és az érintésvédelmi biztonság. Ez a rendszer alacsony feszültségen működik, szükség van hozzá egy tápegységre, ennek eredményeként a sínrendszer környezetbarát, biztonságos és energiatakarékos megoldást kínál.

A rendszer előnyei:

  1. Biztonság: az alacsony feszültség miatt a rendszer érintésvédelmileg teljes mértékben biztonságos. Ez lehetővé teszi az oldalfalakra vagy akár alacsonyabb magasságokra történő felszerelést is.

  2. Energiahatékonyság: a kisfeszültségű rendszer és a LED technológia energiahatékony megoldást nyújt, amely csökkenti az energiaköltségeket és környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos világítási rendszerekhez képest.

  3. Könnyű telepítés, variálhatóság: a Click & Shift kialakításnak köszönhetően a lámpatesteket könnyen fel lehet helyezni és eltávolítani a rendszerből, így gyorsan és egyszerűen változtatható a világítás elrendezése.

  4. Egyedi design: a sínrendszer rendkívül dekoratív és igényes megjelenést kölcsönöz a térnek. Keskeny sínjei álmennyezeti kivitelezésnél szinte észrevehetetlenül illeszkednek a mennyezet síkjába, de síkban a plafonra, oldalfalra vagy akár függesztve is felszerelhetjük őket. A lámpatestek széles választékban érhetőek el a rendszerhez. Megtalálhatóak közöttük világító csíkok, spotlámpák és függesztett lámpatestek is.

A 48V-os sínrendszer egy olyan modern világítási megoldás, amely ötvözi az energiatakarékosságot, a biztonságot és a kifinomult dizájnt, így lehetővé téve a helyiség hangulatának és funkcionalitásának tökéletes egyensúlyban tartását.

Adattáblázat
Alapanyag Alumínium
ANRO azonosító38122
Élettartam 50000 óra
Energiahatékonyság 87 lumen/Watt
Energiaosztály (2021)G energiaosztály
Fényáram (fényerő) 435 lumen
Feszültség 48 Volt DC
Foglalat Beépített LED
Garancia idő5 év
GyártóSpectrumLED (WLD40000)
IP védelmi szint IP20
KivitelLED-es sínes lámpa
LED chip típusSMD LED
Méret: hosszúság (mm)130 mm
Méret: szélesség (mm)100 mm
Sugárzási szög (°) 165 °
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete
Színhőmérséklet 2700-3200K Meleg fehér
Színvisszaadási index (CRI) RA>90
Teljesítmény 5 Watt
Típus48 Volt-os sínrendszer

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

Fényforrás neve: System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete
Fényforrás ára: 16 150 Ft
Teljesítmény: 5 Watt
Fényáram: 435 lm
Kiváltott hagyományos fényforrás teljesítménye:
db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:
Áthelyezhető világítások: sínes LED lámpák

Áthelyezhető világítások: sínes LED lámpák

Utoljára frissítve: 2024. február 05.

A sínes LED lámpák egykoron csak a bemutatótermek, üzletek legfőbb világítási eszközei voltak. Manapság már lakásokban is találkozhatunk vele, praktikus funkcióit azonban mégis inkább az eladóterekben lehet kihasználni. A boltok belső berendezései, kirakatai gyakran változnak, az áthelyezhető LED fé…

Sínes LED lámpák értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: System Shift sínes LED lámpa (48 Volt) - 5W (165° -meleg fehér) fekete
Kategória: Sínes LED lámpák » Alumínium » G energiaosztály » 48 Volt DC » Beépített LED » IP20 » LED-es sínes lámpa » SMD LED » Fekete » 2700-3200K Meleg fehér » RA>90 » 48 Volt-os sínrendszer
Cikkszám: WLD40000
Szállítási kategória: 1
19 év szakmai tapasztalat
809.100+ elégedett vásárló
455.000+ raktáron lévő termék
208.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése